Kesinlikle size sonsuz katılıyorum konu sahibi buraya yazarak ne yapmaya çalışmış anlamadım ilk baş kamu spotu gibi başladı sonra kızların açık adresleri de dahil ad soyad ve hatta Bingöl lü diye beyan etti. Bu konunun muhatabı kesinlikle biner cimer ve tv haber kanalları.Tüm yorumları okumadım aralarda kaçırdigim şeyler varsa affola.. Öncelikle konu adli bir vakadır bunun kesinlikle bir yaptırımı olur yapanlar çocuk yaşta olduğu için çocuk şube savcı talimatıyla hareket edip mahkeme sürecini başlatır.. Yok kimse ilgilenmedi yok öyle yok böyle demek gibi olmaz bu işler .. Ortada suç var bariz belki mahkeme tutuksuz yargilanmalarina hüküm vermiştir ne biliyorsunuz sosyal hizmetlerin konunun takibinde olup olmadığının net bir şekilde kanitlayabilirmisiniz.. Bana bu konuda inandırıcı gelmediniz ha farzedelim kimsenin umrunda olmadı tüm kamu kuruluşları kör sağır dilsiz o zaman siz birşeyler yapın buraya yazarak değil bütün kapıları zorlayın cimere bimere yazın o zamanda sonuç çıkmazsa size hak verelim
Youtubede izlediğiniz zaten bir haber videosu ve konun bir cok yerinde belirttigim gibi tv mecrasinda yada emniyette tanidigi olanlar vardır konu detaylı sekilde arastrilir ve sıradan bir vatandas olarak ulaşılmasi gereken yerlere ulasmak zordur bir yakını vasıtasıyla daha kisa yoldan gitmesi gereken yere gider diye yazdım ayrıca onlar kucucuk çocuğu resmen öldürmeye calisinca utanmiyorlarda ismini goruncemi utanacaklarKesinlikle size sonsuz katılıyorum konu sahibi buraya yazarak ne yapmaya çalışmış anlamadım ilk baş kamu spotu gibi başladı sonra kızların açık adresleri de dahil ad soyad ve hatta Bingöl lü diye beyan etti. Bu konunun muhatabı kesinlikle biner cimer ve tv haber kanalları.
Ama haber kanalı bile ad soyad vermemiş görüntüyü buzlamış hatta siz ne cesaret adrese kadar verdiniz? Ki habere dahi konu olmuşta bi sonuc cıkmamıssa burdaki insanlar ne yapsın ancak tepki verip beddua edebilir burdan seytan taşıyo gbi tas falanda atamayız kiYoutubede izlediğiniz zaten bir haber videosu ve konun bir cok yerinde belirttigim gibi tv mecrasinda yada emniyette tanidigi olanlar vardır konu detaylı sekilde arastrilir ve sıradan bir vatandas olarak ulaşılmasi gereken yerlere ulasmak zordur bir yakını vasıtasıyla daha kisa yoldan gitmesi gereken yere gider diye yazdım ayrıca onlar kucucuk çocuğu resmen öldürmeye calisinca utanmiyorlarda ismini goruncemi utanacaklar
Eger tüm kimlik bilgileri bu şekilde ifşa edildiyse kendi yaptığı daKesinlikle size sonsuz katılıyorum konu sahibi buraya yazarak ne yapmaya çalışmış anlamadım ilk baş kamu spotu gibi başladı sonra kızların açık adresleri de dahil ad soyad ve hatta Bingöl lü diye beyan etti. Bu konunun muhatabı kesinlikle biner cimer ve tv haber kanalları.
Böyle konular tanidikla yürüyecek şeyler değil belki iyi niyetlisiniz bilmiyorum ama yanlış düşüncede olduğunuz kesin.. Ayrıca isim adres belirttiğiniz yazıldı eger öyleyse sizin yaptığınız da suçtur 18 yaş altı bir birey haber kanallarına cikarilirken dahi yüzü buzlanir açık kimlik bilgileri verilmez onlar utanmadı ben hiç utanmam diyerekte bir savunma şekli yoktur bilginizeYoutubede izlediğiniz zaten bir haber videosu ve konun bir cok yerinde belirttigim gibi tv mecrasinda yada emniyette tanidigi olanlar vardır konu detaylı sekilde arastrilir ve sıradan bir vatandas olarak ulaşılmasi gereken yerlere ulasmak zordur bir yakını vasıtasıyla daha kisa yoldan gitmesi gereken yere gider diye yazdım ayrıca onlar kucucuk çocuğu resmen öldürmeye calisinca utanmiyorlarda ismini goruncemi utanacaklar
Kizlar bu videoyu çekip sosyal medyaya atip ardından özur videosunda sansursuz yuzlerini cekip yayinlayabiliyorlar youtubeden bakarsaniz hatta genel haberlerde bile kızların adı soyadi yaziyorAma haber kanalı bile ad soyad vermemiş görüntüyü buzlamış hatta siz ne cesaret adrese kadar verdiniz? Ki habere dahi konu olmuşta bi sonuc cıkmamıssa burdaki insanlar ne yapsın ancak tepki verip beddua edebilir burdan seytan taşıyo gbi tas falanda atamayız ki
Eger tüm kimlik bilgileri bu şekilde ifşa edildiyse kendi yaptığı da
Böyle konular tanidikla yürüyecek şeyler değil belki iyi niyetlisiniz bilmiyorum ama yanlış düşüncede olduğunuz kesin.. Ayrıca isim adres belirttiğiniz yazıldı eger öyleyse sizin yaptığınız da suçtur 18 yaş altı bir birey haber kanallarına cikarilirken dahi yüzü buzlanir açık kimlik bilgileri verilmez onlar utanmadı ben hiç utanmam diyerekte bir savunma şekli yoktur bilginize
14 yaşında midir bilmiyorum ama yasalara göre 18 yaş altı çocuktur cezalar o şekilde uygulanır..
Sizce ordan 14 yaşında gibimi gorukuyorlar
Yahu madem bu kadar dert ediyorsun illa neden okuma geregi duyuyorsun onada ben sasiyorum ayrica benim hayatim beni ilgilendirir işinize gelmiyorsa goz ardi et butonunu kullanin
Bu şekil olmaz işte kızların yaptığı kesinlikle affedilir gibi değil bu ülkede psikopat çok senin o yazdığın açık adresi o manyaklardan birisi okusa o kızlara zarar verse bu büyük bir problem olur. Sen de zan altında kalırsın. Ben biraz samimi bulamadım o olayın yaşandığı günlerde buraya konu açtınız mi ses getirsin diye galiba acmadiniz sıkıntı burada zamanında yazsaydınız bu konuyu inan çok insan size destek olurdu.Youtubede izlediğiniz zaten bir haber videosu ve konun bir cok yerinde belirttigim gibi tv mecrasinda yada emniyette tanidigi olanlar vardır konu detaylı sekilde arastrilir ve sıradan bir vatandas olarak ulaşılmasi gereken yerlere ulasmak zordur bir yakını vasıtasıyla daha kisa yoldan gitmesi gereken yere gider diye yazdım ayrıca onlar kucucuk çocuğu resmen öldürmeye calisinca utanmiyorlarda ismini goruncemi utanacaklar
Sizin amacinizin çok açık farkindayim siz ve sizin gibi düşünen sizin tayfadan olan arkadaşlarınız ile insanlarla bilerek münakaşaya girip banlanmaya zorluyorsunuz daha sonrada sivri dilli doğruları soyleyen eleştirmen üye modunda takiliyorsunuz cok enteresan ben göz ardı ediyorum size idol olma begeni alma yolunda başarılar .Yine, ne tür lüzumsuz bir içerik girmişsiniz diye görmek için okudum.
Bu sizin hayatınız değil.
Sizin derdiniz değil.
Burası haber portalı değil.
Daha ne kadar saçmalayacağınızı görmek için de gözardı etmiyorum.
Sizin amacinizin çok açık farkindayim siz ve sizin gibi düşünen sizin tayfadan olan arkadaşlarınız ile insanlarla bilerek münakaşaya girip banlanmaya zorluyorsunuz daha sonrada sivri dilli doğruları soyleyen eleştirmen üye modunda takiliyorsunuz cok enteresan ben göz ardı ediyorum size idol olma begeni alma yolunda başarılar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?