Çok önemli !!!

Demagoji :))
Tamam ben aldım cevaplarımı.
Hadi hayırlı işler bol güneşler.
Ona demagoji denmez sayfaya güncelleme yaptım adreste yazdım buyrun arastirin !! Ben bir derdim var bolumune konu açıyorum benim actigim konular size dert oluyor bence belli başlı insanlar var gozunuze kestirmissiniz surekli onlarla ugrasiyorsunuz

Teknoloji hızla gelişiyor , maalesef insanlar o kadar cahil ki, bu gelişen teknolojiyi bu şekilde kullanıyor....
Ünlü olabilmek, dikkat çekmek adına...

O zaman sen ihbar et polise çocuk istismarı var diye gelip alsınlar buradaki insanlardan ne bekliyorsun

O çocuğun annesi bunu yapan g*zekalı kızların saçlarını eline dolayıp kıvılcım çıkana kadar yerde surukleseydi ya..!!

sonucta biz egleniyorduk orda diyor!!!!! akil alir gibi degil neyin kafasini yasiyorlar ya?

Valla anne babası “devlet ceza vermedi “diyip oturuyorsa sıkıntı büyük . Ben olsam o kızları doğduğuna pişman eder, cezamı da alır otururum .

Kimse kimseye güvenmiyor anne de kesinlikle hata var niye bırakıp gitti evladını.

Mahalle sokak isim vermeye ne gerek var insanları ifşa ediyorsun bir sürü dışarıda insan okuyor zarar mı görsünler istiyorsunuz. Devlet zaten gerekeni yapmış.
Anlamyrm ki biriniz konu fake niye adres vermiyorsun ip adresime kadar sorgulatmaktan bahsediyor bir digeriniz niye adres veriyorsun diyor ne çelişkidir bu

Döverim ben ya.
Eşek sudan gelene kadar hem de..
Ve o eşek o sudan gelmez.
Sinir oldum.. Bunları savunan analarını da döverim. Nasıl insan(!) bunlar ya.

Anlamyrm ki biriniz konu fake niye adres vermiyorsun ip adresime kadar sorgulatmaktan bahsediyor bir digeriniz niye adres veriyorsun diyor ne çelişkidir bu
Bunu niye buraya taşıyorsun o zaman sonuçta burası bir platform ayrıca devlet çocuğu almış diyorsun bak en güzelini yapmış annede çok hata var ne diye bırakmış evladını komşuya hiç mi dünyadan haberi yok insanlar neler duyuyor buna cahillik denir. Kızların yaşı küçük diye biliyorum sanki öyle duymuştum devlet ıslah evine gönderir en fazla. Siz niye 1 ay önceden almadınız bu konuyu bugün gündeme geliyor sıcağı sıcağına dağa fazla tepki görürdü. Çok şey yapmak istiyorsanız buyurun tv kanallarının watsapp ihbar hattına tekrar gönderin bu videoyu unutanlar bir daha hatırlasın.

Bu kadar detay verirken yönetimden izin aldınız mı? Ben çelişki yapmıyorum aynı konuda 2 ayrı mesajım olursa çelişki olur.

Devlet cocugu aldi demiyorum hanfendi kizlar hiç bir ceza almadan yaptiklari yanina kar aldı konuyu neden 1 ay sonra açtım tekrar gündeme gelsin diye cezasiz kalmasinlar diye

Bu kadar detay verirken yönetimden izin aldınız mı? Ben çelişki yapmıyorum aynı konuda 2 ayrı mesajım olursa çelişki olur.
Önceki msjlari okursaniz eğer bazı arkadaslarimiz yonetime zaten bildirdi ip adresimle konu adresi aynimi diye arastrilsin diye ve illaki yonetimin haberi olmuştur konu alintilandi cunku ona

Aceba o kızlarla bir sorununuzmu var da bu olayıda öne sürerek ceza alsın şikayet edilsin diye 1 ay sonra konusunu açtınız bir taşla 2 kuş misali
Hayir kizlarla hic bir sorunum yok liseye giden cocukla ne gibi bir sorunum olabilir adalet gec tecelli ediyor sadece çocuğu gordugum zaman uzuluyorum yaptiklari mantikli bir durum mu

Devlet cocugu aldi demiyorum hanfendi kizlar hiç bir ceza almadan yaptiklari yanina kar aldı konuyu neden 1 ay sonra açtım tekrar gündeme gelsin diye cezasiz kalmasinlar diye
Tamm işte ver haber kanallarına buradan ne kadar insana ulaşabilirsin ki en azından orada binlerce insan izliyor.

Hayir kizlarla hic bir sorunum yok liseye giden cocukla ne gibi bir sorunum olabilir adalet gec tecelli ediyor sadece çocuğu gordugum zaman uzuluyorum yaptiklari mantikli bir durum mu
Tabiki yaptıklarını savunmuyorum bu insanlık dışı bi hareket çünkü, ama gündemdeyken açılması daha çok ses getirebilirdi 1 ay sonra pek mantıklı bulamadım ayrıca hiç birşey yapılmamış olmasıda çok saçma gerçekten

Larisko elbette yalan söylemiyorsundur
Böyle bir iddiamız yok tabiki
Hani belkide sıkça konu açıyorsun,bunada kimse karışmaz elbet karışamayız
Bundan dolayı yine konu açmak içinmi açıldı diyerek ister istemez tepkimiz oluyor
Mesela Ben olayı yeni sandım,sonra baktımki olay eskiymiş
E ne gereği vardı diye bir tepki oluşuyor
Elbette durduk yere ben bunlarla aynı mahalledeyim diyerek yalan söylecek halin yok
Yanlış anlama
Ota çöpe konu açtığından dolayı bu tepki alışın
Yalan söylediğini düşünmüyor kimse

Tüm yorumları okumadım aralarda kaçırdigim şeyler varsa affola.. Öncelikle konu adli bir vakadır bunun kesinlikle bir yaptırımı olur yapanlar çocuk yaşta olduğu için çocuk şube savcı talimatıyla hareket edip mahkeme sürecini başlatır.. Yok kimse ilgilenmedi yok öyle yok böyle demek gibi olmaz bu işler .. Ortada suç var bariz belki mahkeme tutuksuz yargilanmalarina hüküm vermiştir ne biliyorsunuz sosyal hizmetlerin konunun takibinde olup olmadığının net bir şekilde kanitlayabilirmisiniz.. Bana bu konuda inandırıcı gelmediniz ha farzedelim kimsenin umrunda olmadı tüm kamu kuruluşları kör sağır dilsiz o zaman siz birşeyler yapın buraya yazarak değil bütün kapıları zorlayın cimere bimere yazın o zamanda sonuç çıkmazsa size hak verelim

Emin ol bana cok konu aciyorsun diyenlerin actiklari konulara baktigim zaman emin ol benden fazla konu acmis oluyorlar .Bir grup insan toplulugu var burda çete gibi hep aynı kişiler ve genelde herkese aynı tarzda elestiri yazan insanlar var her actigim konuya sikayet edip sonrasında actigim konuyu gene okuyup yorumlayip tutarsız davraniliyor ben artık o insanları gerçekten onemsemiyorum cunku hep ayni kişiler kimsenin inanip inanmamasina tabiki ihtiyacım yok ben sadece yazyrm okuyup okumamak uyelerin taktiri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…