Ona demagoji denmez sayfaya güncelleme yaptım adreste yazdım buyrun arastirin !! Ben bir derdim var bolumune konu açıyorum benim actigim konular size dert oluyor bence belli başlı insanlar var gozunuze kestirmissiniz surekli onlarla ugrasiyorsunuzDemagoji :))
Tamam ben aldım cevaplarımı.
Hadi hayırlı işler bol güneşler.
O zaman sen ihbar et polise çocuk istismarı var diye gelip alsınlar buradaki insanlardan ne bekliyorsunİnstagram ve Facebook kullanmiyorum istedikleri kadar ihbar etsinler kimseye aylardır birşey olmuyor özur dilemeleride yalan tepkilerden korktular ceza falan almadılar neden almadilar benim sorunum o yaptıkları kar kaldı yanina
Kimse kimseye güvenmiyor anne de kesinlikle hata var niye bırakıp gitti evladını.
Ne yazikki bunu yapan kizlarla aynı mahallede oturuyorum yengeleri amcasinin karısı çocuğu emanet birakip hastaneye gidiyor ama onlarin çocuktan anladigi bu siz siz olun cocugunuzu kimseye emanet etmeyin .
Bu kızlar o kadar cok tehtit almislarki evden cikamiyorlar korkudan.
Çocuğun annesinin tek korkusu hiç bir sucu olmadan devletin çocuğunu elinden almasi.
Kadının buyuk çocuğu da engelli az kalsın bunu da sakat birakacaklardi
Kimseye cocugunuz konusunda guvenmeyin..
Konunun oluş yeri KOCAELİ / GEBZE emek mahallesi kizin adı berfin soyadı önsal bingölluler
Anlamyrm ki biriniz konu fake niye adres vermiyorsun ip adresime kadar sorgulatmaktan bahsediyor bir digeriniz niye adres veriyorsun diyor ne çelişkidir buMahalle sokak isim vermeye ne gerek var insanları ifşa ediyorsun bir sürü dışarıda insan okuyor zarar mı görsünler istiyorsunuz. Devlet zaten gerekeni yapmış.
Bunu niye buraya taşıyorsun o zaman sonuçta burası bir platform ayrıca devlet çocuğu almış diyorsun bak en güzelini yapmış annede çok hata var ne diye bırakmış evladını komşuya hiç mi dünyadan haberi yok insanlar neler duyuyor buna cahillik denir. Kızların yaşı küçük diye biliyorum sanki öyle duymuştum devlet ıslah evine gönderir en fazla. Siz niye 1 ay önceden almadınız bu konuyu bugün gündeme geliyor sıcağı sıcağına dağa fazla tepki görürdü. Çok şey yapmak istiyorsanız buyurun tv kanallarının watsapp ihbar hattına tekrar gönderin bu videoyu unutanlar bir daha hatırlasın.Anlamyrm ki biriniz konu fake niye adres vermiyorsun ip adresime kadar sorgulatmaktan bahsediyor bir digeriniz niye adres veriyorsun diyor ne çelişkidir bu
Bu kadar detay verirken yönetimden izin aldınız mı? Ben çelişki yapmıyorum aynı konuda 2 ayrı mesajım olursa çelişki olur.Anlamyrm ki biriniz konu fake niye adres vermiyorsun ip adresime kadar sorgulatmaktan bahsediyor bir digeriniz niye adres veriyorsun diyor ne çelişkidir bu
Devlet cocugu aldi demiyorum hanfendi kizlar hiç bir ceza almadan yaptiklari yanina kar aldı konuyu neden 1 ay sonra açtım tekrar gündeme gelsin diye cezasiz kalmasinlar diyeBunu niye buraya taşıyorsun o zaman sonuçta burası bir platform ayrıca devlet çocuğu almış diyorsun bak en güzelini yapmış annede çok hata var ne diye bırakmış evladını komşuya hiç mi dünyadan haberi yok insanlar neler duyuyor buna cahillik denir. Kızların yaşı küçük diye biliyorum sanki öyle duymuştum devlet ıslah evine gönderir en fazla. Siz niye 1 ay önceden almadınız bu konuyu bugün gündeme geliyor sıcağı sıcağına dağa fazla tepki görürdü. Çok şey yapmak istiyorsanız buyurun tv kanallarının watsapp ihbar hattına tekrar gönderin bu videoyu unutanlar bir daha hatırlasın.
Önceki msjlari okursaniz eğer bazı arkadaslarimiz yonetime zaten bildirdi ip adresimle konu adresi aynimi diye arastrilsin diye ve illaki yonetimin haberi olmuştur konu alintilandi cunku onaBu kadar detay verirken yönetimden izin aldınız mı? Ben çelişki yapmıyorum aynı konuda 2 ayrı mesajım olursa çelişki olur.
Hayir kizlarla hic bir sorunum yok liseye giden cocukla ne gibi bir sorunum olabilir adalet gec tecelli ediyor sadece çocuğu gordugum zaman uzuluyorum yaptiklari mantikli bir durum muAceba o kızlarla bir sorununuzmu var da bu olayıda öne sürerek ceza alsın şikayet edilsin diye 1 ay sonra konusunu açtınız bir taşla 2 kuş misali
Tamm işte ver haber kanallarına buradan ne kadar insana ulaşabilirsin ki en azından orada binlerce insan izliyor.Devlet cocugu aldi demiyorum hanfendi kizlar hiç bir ceza almadan yaptiklari yanina kar aldı konuyu neden 1 ay sonra açtım tekrar gündeme gelsin diye cezasiz kalmasinlar diye
Tabiki yaptıklarını savunmuyorum bu insanlık dışı bi hareket çünkü, ama gündemdeyken açılması daha çok ses getirebilirdi 1 ay sonra pek mantıklı bulamadım ayrıca hiç birşey yapılmamış olmasıda çok saçma gerçektenHayir kizlarla hic bir sorunum yok liseye giden cocukla ne gibi bir sorunum olabilir adalet gec tecelli ediyor sadece çocuğu gordugum zaman uzuluyorum yaptiklari mantikli bir durum mu
Larisko elbette yalan söylemiyorsundurHayir kizlarla hic bir sorunum yok liseye giden cocukla ne gibi bir sorunum olabilir adalet gec tecelli ediyor sadece çocuğu gordugum zaman uzuluyorum yaptiklari mantikli bir durum mu
Emin ol bana cok konu aciyorsun diyenlerin actiklari konulara baktigim zaman emin ol benden fazla konu acmis oluyorlar .Bir grup insan toplulugu var burda çete gibi hep aynı kişiler ve genelde herkese aynı tarzda elestiri yazan insanlar var her actigim konuya sikayet edip sonrasında actigim konuyu gene okuyup yorumlayip tutarsız davraniliyor ben artık o insanları gerçekten onemsemiyorum cunku hep ayni kişiler kimsenin inanip inanmamasina tabiki ihtiyacım yok ben sadece yazyrm okuyup okumamak uyelerin taktiriLarisko elbette yalan söylemiyorsundur
Böyle bir iddiamız yok tabiki
Hani belkide sıkça konu açıyorsun,bunada kimse karışmaz elbet karışamayız
Bundan dolayı yine konu açmak içinmi açıldı diyerek ister istemez tepkimiz oluyor
Mesela Ben olayı yeni sandım,sonra baktımki olay eskiymiş
E ne gereği vardı diye bir tepki oluşuyor
Elbette durduk yere ben bunlarla aynı mahalledeyim diyerek yalan söylecek halin yok
Yanlış anlama
Ota çöpe konu açtığından dolayı bu tepki alışın
Yalan söylediğini düşünmüyor kimse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?