- Konu Sahibi Luiciluici
-
Nefret ediyorum boyle insanlardan dunyada erkekmi kalmadi...o evli adam simdi agzimi acmim bosansin pislik ama bacinida baskasiyla aldatir bu kesin
Zaten karısından boşanıp bu kızla evlense de büyük ihtimal aldatacak.
Adamda sadakat duygusu yok çünkü.
Ama hiç acımam konu sahibi de hiç alınmasın.
Etme bulma dünyası. Adaleti severim.
sizde inandınız buna? bir kere o adam evli boşansın öyle beraber olsun kardesınızle! ıkıncısı coluk cocugu yokmu bu adamın. 3 cusunde kız kardesınıze para tatlı geldı galıba. ben ablasınılsam yüzüne tükürürdümKonuşmanızı çok beğendim gerçekten. Kırıcı değil en azından hasas bi konu çünkü. Ben abla olarak napıcağmı bilmiyorum. Başına gelmeyrn bilemez. Adam çok çok varlıklı, eşiylede arası kötü ve boşanmak istiyor. Eşi maddi açıdan ona bağlandı ve bırakmak istemiyor(
Çok abartı geliyor bana bu yazılanlar. İnsan en yakın arkadaşı olsa kızar küser vb ama kalkıp ifşa etmezken. Kalkacakta kendi canını, kardeşini ifşa edecek... İnsanlar ailesi adam öldürüyorda kaçmasınayarfım ediyorkenbunun için ifşa et demek abartı ve empatisizce bence. Yanlış anlamayın lütfen,tartışmak için yazmadım kendi fikrimi belirtmek istedim.O evli kadının yerinenkendinizi koyun. Kız kardesiniz ş.....z ve ilişkide olduğu adam müsveddesi de ş....z
Ifşa edin ne diyim. Kadına bildirin. Bu kadar onursuz oluyorsa her sey mübah bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?