ÇOK ÖNRMLİ YARDIM EDİN LÜTFEN- KIZ KARDEŞİM EVLİ BİR ADAMLA BERABER

Nefret ediyorum boyle insanlardan dunyada erkekmi kalmadi...o evli adam simdi agzimi acmim bosansin pislik ama bacinida baskasiyla aldatir bu kesin

Nefret ediyorum boyle insanlardan dunyada erkekmi kalmadi...o evli adam simdi agzimi acmim bosansin pislik ama bacinida baskasiyla aldatir bu kesin

Zaten karısından boşanıp bu kızla evlense de büyük ihtimal aldatacak.
Adamda sadakat duygusu yok çünkü.
Ama hiç acımam konu sahibi de hiç alınmasın.
Etme bulma dünyası. Adaleti severim.

21 yaş ve üniversite okuyan bir genç kadın
bence yeterli zeka düzeyine sahip böyle bir şeyi yapmanın yanlış olduğunu anlayacak kadar
1000 kere söylesen yine dinlemez çünkü yaptığı şeyin doğru olduğunu düşünüyor
.ben olsam sırtımı dönerdim
bile isteye kendini ateşe atmak isteyene ne yapabilirsin? engellesen evden de kaçar

Zaten karısından boşanıp bu kızla evlense de büyük ihtimal aldatacak.
Adamda sadakat duygusu yok çünkü.
Ama hiç acımam konu sahibi de hiç alınmasın.
Etme bulma dünyası. Adaleti severim.

Evli erkegin derdi tasasi yokya ooh kim olursa olsun karektersizlik benim icin burda konu aciyorsa her sekil yoruma acik olmali

sizde inandınız buna? bir kere o adam evli boşansın öyle beraber olsun kardesınızle! ıkıncısı coluk cocugu yokmu bu adamın. 3 cusunde kız kardesınıze para tatlı geldı galıba. ben ablasınılsam yüzüne tükürürdüm

[QUOT="Sephoraa, post: 45235804, member: 144822"]Kendi yaşayıp görecek. Sen ne dersen ne yaparsan yap o hatasının farkına varmayacak şu an.
Adamın boşanacak olması falan da hikaye. Hiç sanmıyorum karısıyla problemli olduğunu.[/QUOTE]
tabıkı hıkaye nedense hep boşanmak isterler eee boşan ozamam bir evli erkekle cikacak kadar gurursuz olmamali bir insan

O evli kadının yerinenkendinizi koyun. Kız kardesiniz ş.....z ve ilişkide olduğu adam müsveddesi de ş....z

Ifşa edin ne diyim. Kadına bildirin. Bu kadar onursuz oluyorsa her sey mübah bence.
Çok abartı geliyor bana bu yazılanlar. İnsan en yakın arkadaşı olsa kızar küser vb ama kalkıp ifşa etmezken. Kalkacakta kendi canını, kardeşini ifşa edecek... İnsanlar ailesi adam öldürüyorda kaçmasınayarfım ediyorkenbunun için ifşa et demek abartı ve empatisizce bence. Yanlış anlamayın lütfen,tartışmak için yazmadım kendi fikrimi belirtmek istedim.

Offen yazdıklarımı hepsi silindi bidaha yazmak istemiyorum
Kardeşinize yazık daha önünde güzel yıllar varken kendi yaşıtlarıyla aşık olup evlenmek sonra balayina gitmek varken, yaşını başını almış biriyle metres hayatı yaşıyor allah ıslah eylesin.sizin için de üzücü çocuğun gibi gördüğün küçük kızkardeşinizi böyle görmek
Ama öbür kadına daha da yazık çünkü belki çocuğu yaşındaki biriyle aldatiliyo olmak
İnşallah bir yolunu bulursunuz vazgecirmenin

Adam boşanmak üzeredir kesin en az altı aydır da ayrı yatıyorlardır Adam zengin ya karısı parası için bırakmıyordur bunu sevmiyordur yani.. Hikaye hep aynı kişiler farklı.. En kötüsü de hep aynı yalanlar ve bu yalana hep inanan kadınlar.. Ne desen boş ama ben senin yerinde olsam adamın karısına bir şekilde ulaşıp her şeyi söylerdim madem ayrılmak üzerelermiş de kadın istemiyormuş öğrensin yok ayrılma gibi bir durum yok hepsi yalansa belki bunları duyunca boşanır.. Belki de Adamın parasında gözü olan sizin kardeşinizdir bilemeyiz.. Ama bugün karısını onunla aldatan yarın başkasıyla onu aldatır bunun sonu yok..

Maşallah öyle bir masumane anlatmışsınız ki neredeyse acıyacağım kardeşinize.

Farkında mısınız bilmiyorum ama şuan o 2.KADIN...!

Onun yüzünden belki bir yuva yıkılacak, belki varsa babadan mahrum çocuklar kalacak.

Başınıza gelse bir kaşık suda boğacağınız kişileri işinize gelince ne güzel de savunuyorsunuz.

Annenize de size de çok şaşırdım.

Ne demem gerek bilemedim şu ansize yüklenmek yanlış olur şu anda,sonuçta kardeşinizin yanlış yaptığını ve bu yanlışdan onu nasıl kurtaracağınızı bilmediğinizi dile getirmişsiniz.çaresiz bir abla...eminimki tasvip etmiyorsunuz bu durumu,etseniz zaten burda çare aramazdınız.Belki kardeşinizin görüştüğü kişiyle konuşmak ve ailenize kardeşinizin bu durumundan bahsetmek işe yarayabilir.

O adamla konuşmayı deneyin..kardeşinizin yaşı henüz küçük 21 nedir ki o daha çocuk sayılır. .
Adama esinden boşanmayı düşünmediği hakkında suphelerinizin olduğunu ve eğer kardeşinizi bir eğlence bir metres olarak görüyorsa-ki öyle sanıyorum..eşine herşeyi anlatmaktan cekinmeyeceginizi söyleyin..
Bir abla olarak kardeşinizin arkasında olduğunuzu bilsin sahipsiz sanmasın onu..

Anne ve abla olarak birlik olup önüne geçemiyor musunuz ? Nasıl oluyor da hala görüşüyorlar ?
Alın telefonunu eve hapsedin madem öyle.Nasılsa el adamı eve hapsedebiliyor.
Onun yerine siz yaptırım uygulayın,adamdan çok sizin hakkınız.

Resti çekip "biz seni böyle istemiyoruz ya aklın başına gelir vazgeçip oturursun ya da defolup gidersin" denebilir.
Bakalım nereye gidecek,kimi tercih edecek.Evden atılıp adamdan yüz bulamayınca kös kös dönebilir.
Başka yol da adamı karısına söylemekle tehdit etmek olabilir.

Siz nasıl emin oluyorsunuz adamın eşiyle durumundan ? Miş mış diye bile yazmamışsınız.Ailenize yakın biri mi bu adam ?

Onun yaşlarında yakışıkli temiz bi cocuk bulun ve kardesinizle tanistirin. Gözünü acar acmaz kart zamparanin birini görmüş istd aldanmış, olabilir. En suçlu kisi adam bu olayda. Karisini dusunmeyen adamin karisini elin kızı neden düşünsün.

Canım merak ettim kardeşin bu adamı seviyor mu yoksa varlıklı olması mı hoşuna gidiyor...
Yanlış anlama ama belliki adam kardeşinden bazı konularda faydalanıyor,üzgünüm ama genelde böyle oluyor...adamın hevesi geçince de kardeşini bırakacak.tabiki karısını da boşamayacak.
Yazık daha gencecik.çok üzülecek.adamı bulup adamla konuşsanız korkutsanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…