• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok özel olmazsa :)

telefonda habıre ilanı aşk edıyoruz bırbırımıze sonra da hayallere dalıyoruz evlenmişizde çocugumuz olmuşta onla ugraşıyomuşuz falan :D yakında nişanımızda olucak bu aralar aramızda muhabbet nişan muhabbetleri :D
bıze hiç bellı olmuyor yav sabahın körunde bisiklet sürmeye gidiyoruz sırnaşık şeybuluştugumz zamanlar aaa hadi piknık yapalım dıyoruz bı gırıyoz markete :D sonrada dogruu yeşillige :D bazen haberım olmadan benı almaya gelıyor hadı çabuk hazırlan gezmeye gıdıyoz hadi iyisın bak dıyo :D o kadar hazırlanıyorum sonra bı bakıyorum sinemaya gidiyoruz eve giderkende çok gezdırdın benı ayaklarım agrıdı diye dalga geçiyorumkaydirigubbakcemile3
siz yemek yemekten çekınoyosunuz ben ilk buluştuugmuzda istem dışı gegirmiştim:roflol:

telefonda habıre ilanı aşk edıyoruz bırbırımıze sonra da hayallere dalıyoruz evlenmişizde çocugumuz olmuşta onla ugraşıyomuşuz falan :D yakında nişanımızda olucak bu aralar aramızda muhabbet nişan muhabbetleri :D
bıze hiç bellı olmuyor yav sabahın körunde bisiklet sürmeye gidiyoruz sırnaşık şeybuluştugumz zamanlar aaa hadi piknık yapalım dıyoruz bı gırıyoz markete :D sonrada dogruu yeşillige :D bazen haberım olmadan benı almaya gelıyor hadı çabuk hazırlan gezmeye gıdıyoz hadi iyisın bak dıyo :D o kadar hazırlanıyorum sonra bı bakıyorum sinemaya gidiyoruz eve giderkende çok gezdırdın benı ayaklarım agrıdı diye dalga geçiyorumkaydirigubbakcemile3
siz yemek yemekten çekınoyosunuz ben ilk buluştuugmuzda istem dışı gegirmiştim:roflol:

Ne güzel vakit geçiriyorsunuz alkisalkisalkis
Ayy geğirdin mi ben bidaha bişey yemezdim yanında yine aynı şey olur diye kaydirigubbakcemile3
Ama olsun insanlık hali :sm_confused: :dance:

Nasıl girerki konuya eğer öylebişey olursa ben değiştireyim daha açılmadan konu delikafadulden

erkek bu şekerim aniden de girer alıştıra alıştıra da girersempatiksalakcinni
bende aynı senin gibiydim hiç bir çıktığımla bu konulara girmedim arkadaş gibiydim ama aşkımla konuşmadığımız kalmadı ayol bende şaşıyorum kendime ama hep onun yüzünden sırnaşık şeybende ondan beklemezdim senin gibi ama nolduğunu bende anlayamadımkaydirigubbakcemile3

Hmm anladım öyle bi konu geçti hastayım üşüyorum dedim yanında olsam sıkı sıkı sarardım ısınırdın hiçde ayrılmazdım başından iyileşene kadar uyumazdım demişti yani ilerlermedi daha fazla.Bana ters gelir konuşamam heralde gerçi hiç o konu açılmadı ama açılsında istemem uzunn süre :uhm:

zhebani evet mantıklı klima gibi haha :D

ooo güzelim seninki tam konuyu açıyomuşki
açamamışsempatiksalakcinni
sizin daha yeni heralde ilişkiniz

bende soda içmiştik göökk diye geğrmştim:roflol::roflol::roflol::roflol:

biz telefonda gunun raporunu veririz birbirimizi ne kadar cok ozledigimizi anlatiriz, engellerden konusuruz felan ama cinsellikten fazla konusmayiz
yanimdayken en cok yaptigim sey gidiklamak kaydirigubbakcemile3 bayilirim askimi gidiklamayi, o kadar tatli oluyoki anlatamam :asigim: sonra oda beni gidiklamaya basliyo bende cok hassassim hemen gidiklanirim :D sonra opusuyoruz offfffffffffffff cok ozledim askimii :çok üzgünüm:
bi agacimiz var onun altinda bulusuruz bazen, konusuruz, guleriz egleniriz :asigim:

biz 4. seneye yaklaşıyoruz ama benimki hiç öyle konulara girmedi yaa acaba bi sorun mu var bizde:) ne diyolar mesela yani cinsellik konusmalarında sınır ne of ne cahilim yaa:/ ama herkesin bunları yaşamış olması ve bizde böyle biseyin olmaması bunca zamandır beni düşündürdü acaba utanıyo mu ama utangac biri de degildirr

9 ay demiştim ya canım.Bilmem belki değişir bi süre sonra belki Ama şimdi çekiniyo benden baya tepkilerimden çok korkuyo a.s Yapmaz açmaz konuyu dememek lazım anladığıma göre yerimseniben

pardon canım.........
kız büyük konuşmamak lazım tabikide
ama bayağada olmuş yaa hayret ettim valla nasıl açılmamış konuakannehir

Ne güzel vakit geçiriyorsunuz alkisalkisalkis
Ayy geğirdin mi ben bidaha bişey yemezdim yanında yine aynı şey olur diye kaydirigubbakcemile3
Ama olsun insanlık hali :sm_confused: :dance:
saol canıma.s.
valla nasıl oldu bende anlamadım birden gaaaag diye bişi çıkıverdı agzımdan :D o gunden sonra bırakmadıysa artık hiç bırakmaz :D bazen gegirme yarışına bile giriyoruz bu derecede çirkinleşiyoruz :lepi: tabii benim gibi gegiremezmiş eşeek :delphin:
ehehe sonrakı zamanlar da yapsaydım gene bı nebze dicektım ama daha ilk buluşmada gaaag demem çok ayıp oldu :D amaaann ben ona hep söyluyorum senın sümügunden bıle tiksınmem diye :kedi: oda bazı şeylere katlanıversın :D

biz 4. seneye yaklaşıyoruz ama benimki hiç öyle konulara girmedi yaa acaba bi sorun mu var bizde:) ne diyolar mesela yani cinsellik konusmalarında sınır ne of ne cahilim yaa:/ ama herkesin bunları yaşamış olması ve bizde böyle biseyin olmaması bunca zamandır beni düşündürdü acaba utanıyo mu ama utangac biri de degildirr

Ne mi diyorlar suan yanında olsam elinden tutsam sana kocaaaman sarılsam vs vs :)fazla mı masumuz ne :roflol:

Nasıl girerki konuya eğer öylebişey olursa ben değiştireyim daha açılmadan konu delikafadulden
bizim tam olarak şöle olmuştu, ilişkimizin 4. ayı mıydı 5. miydi pek hatırlamıyorum ama "üzerinde ne var" demişti, tabi ben dumurkafamçokkarıştı "işte mavi tişörtüm var" gibi bi cevap verdim, "onun altında ne var" dedi; bu arada çok tatlı bi ses tonu vardı, "işte siyah badim var" dedim, "onun altında ne var" dedi, utana sıkıla söledim yine bu arada her sorunun arkasından bi 10 dakka susuyodum utandığım için:utangac: neyse her şeyi söledim üstümdeki, bi daha sordu "onun altında ne var", içimden "ohaa, ne diyo bu" falan diye düşünmüştüm baya baya utandım, sonra "mavi tişörtünü çıkartim mi" falan diye devam etmişti, gerisini az çok tahmin edebilirsin sanırım:kedi:

bizim tam olarak şöle olmuştu, ilişkimizin 4. ayı mıydı 5. miydi pek hatırlamıyorum ama "üzerinde ne var" demişti, tabi ben dumurkafamçokkarıştı "işte mavi tişörtüm var" gibi bi cevap verdim, "onun altında ne var" dedi; bu arada çok tatlı bi ses tonu vardı, "işte siyah badim var" dedim, "onun altında ne var" dedi, utana sıkıla söledim yine bu arada her sorunun arkasından bi 10 dakka susuyodum utandığım için:utangac: neyse her şeyi söledim üstümdeki, bi daha sordu "onun altında ne var", içimden "ohaa, ne diyo bu" falan diye düşünmüştüm baya baya utandım, sonra "mavi tişörtünü çıkartim mi" falan diye devam etmişti, gerisini az çok tahmin edebilirsin sanırım:kedi:

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

bu üstünde ne var muhabbeti genel olarak var sanırımdelikafadulden benimkide ne yapıyon uzanıyom geliim mi yanına sen bilirsin ee ne yapıyoz bilmem uyuyalım uykum yok benim var derim uyutmamki üstünde ne var der bende askım uslu derim duramam der güleriz öyle acılır konu :Dohaoldumsmile

bu üstünde ne var muhabbeti genel olarak var sanırımdelikafadulden benimkide ne yapıyon uzanıyom geliim mi yanına sen bilirsin ee ne yapıyoz bilmem uyuyalım uykum yok benim var derim uyutmamki üstünde ne var der bende askım uslu derim duramam der güleriz öyle acılır konu :Dohaoldumsmile
ahhaaha:))) "gelim mi yanına", evet yaa hep bunu söyleyerek başlar muhabbetekaydirigubbakcemile3

Benimki hep yemekten girer muhabbete,aşkım bu aksam fazla kaçırdım galiba derim,oda geleyim askım yanınada o kalorileri birlikte yakalım der :1:

Benimki hep yemekten girer muhabbete,aşkım bu aksam fazla kaçırdım galiba derim,oda geleyim askım yanınada o kalorileri birlikte yakalım der :1:
kaydirigubbakcemile3:1: bide ilk başlarda hep kendi konuşurdu bu muhabbetlerde, şimdi benim konuşmamı istiyor, ehh baya da bi zaman oldu artık utangaçlık da gittiboshayallersmile bide 8 aydır görmedim, çok özledim... :asigim:mafoldumben benim de hoşuma gidiyo bu tarz muhabbetler artık, çünkü kendimi ona çok yakın hissediyorum...

kaydirigubbakcemile3:1: bide ilk başlarda hep kendi konuşurdu bu muhabbetlerde, şimdi benim konuşmamı istiyor, ehh baya da bi zaman oldu artık utangaçlık da gittiboshayallersmile bide 8 aydır görmedim, çok özledim... :asigim:mafoldumben benim de hoşuma gidiyo bu tarz muhabbetler artık, çünkü kendimi ona çok yakın hissediyorum...

Bizde 2 3 haftada buluşuyoruz, buluşmadan bir hafta önce başlıyo,aşkım buluşunca ne yapcaz demeye :kedi: buluştuktan sonrada birde degerlendirmesini yapıyoruz sositososito
bir kere buluşmaya gitmeden önce ne kadar özledin görcem demiştim de o gün duman oldum duman bi daha tövbe ettim demiyorum kaydirigubbakcemile2

Back
X