Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erkeklere kalsa onlar her şeyi isterler.:jeyyar:
ama kadın nereye kadar izin veriyorsa o kadar yaşanır.aklinialirimsmile
mecburen dinlicek, yoksa tecavüze girer ki bu da ağır bi suçtur...kadının izin verme noktalarınıda dinlememye başlarsa nolceksenağlama
mecburen dinlicek, yoksa tecavüze girer ki bu da ağır bi suçtur...
dmek ki herkes cinsellik konuşuyor ama kimse konuştuğunu söylemiyormuş :))
ben de bu konular açılınca çok ayıp bişi yaptığımızı sanardım kimseye anlatmazdım hatta fazla istekli olduunu söylerdim meğer herkes bölymiş haberim yokmuş akannehir bilsem sert çıkmazdım valla. .
Yerinde tepkiyi koymazsan hakkından gelemezsin sırnaşık şeybiz şuan ara verdik ,sadece mesajla muck yazabiliyo delikafadulden ramazan arası buluşmak söz konusu bilem değil :roflol::roflol::roflol:
Biz şu an askerde oldugu için orada neler yaptıklarını nasıl bi yerde oldugunu benim burda yaptıklarımı konuşuyoruz günün nasıl geçti vs. Daha sonrada romantik konuşmaya başlıyoruz :asigim: Ama öyle dediğiniz gibi muhabbetler olmuyo askerde olmasına rağmen kaydirigubbakcemile3
dmek ki herkes cinsellik konuşuyor ama kimse konuştuğunu söylemiyormuş :))
ben de bu konular açılınca çok ayıp bişi yaptığımızı sanardım kimseye anlatmazdım hatta fazla istekli olduunu söylerdim meğer herkes bölymiş haberim yokmuş akannehir bilsem sert çıkmazdım valla. .
2 senedir birlikteyiz ama hala onun karşısında rahat yemek yiyemiyorum ama o öküz gibi yer danam benim sırnaşık şey
aa sizin daha yeni heralde bak zaman geçsin nasıl açılır seninkisempatiksalakcinni