• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok özel olmazsa :)

bence sen bu kadar bunun muhabbetini ettikten sonra birden ben artık istemiyorum dersen yanlış anlayabilir... ama bak ayrı şehirler olayından dolayı söylüyorum, bence böle muhabbetleri yapması normal...

ayy kızlar hep cinselliğe çekilmiş konu allah canınızı almasınkaydirigubbakcemile3 sadece bunlar mı konuşuluyor yahu?? başka neler yapıyorsunuz :))

kızlar ne fenasınız hemen o konuya dalmışsınızaklinialirimsmile:roflol:
bizim şuanki gündem ''sınav'':1rolleyes:
bütün sene böyle geçecek galiba:roflol:
onun dışında gün içinde neler yaptığımızı anlatırız, sorunumuz varsa konuşuruz,gelecekten konuşuruz
yanımdayken herşey çok güzel zaten:)
gezeriz oturup konuşuruz bol bol yemek yerizcokacimcoook:roflol:
ilk buluşmamızda mide ağrısından bi lokma yiyememiştim artık açıldım sürekli ''ben acıktım,ben acıktım'' deyip duruyorum:roflol:

dmek ki herkes cinsellik konuşuyor ama kimse konuştuğunu söylemiyormuş :))

ben de bu konular açılınca çok ayıp bişi yaptığımızı sanardım kimseye anlatmazdım hatta fazla istekli olduunu söylerdim meğer herkes bölymiş haberim yokmuş akannehir bilsem sert çıkmazdım valla. .

bütün erkekler herşeyi yaşamak istiyorlar batılılaşmanın yanlış taraflarına hemen adapte oldular işlerine geldi çünkü. ne oldu bunlara anlamadım avrupa birliğine girmeye hazırlar sempatiksalakcinni

ben de bu konular açılınca çok ayıp bişi yaptığımızı sanardım kimseye anlatmazdım hatta fazla istekli olduunu söylerdim meğer herkes bölymiş haberim yokmuş akannehir bilsem sert çıkmazdım valla. .

Yerinde tepkiyi koymazsan hakkından gelemezsin sırnaşık şeybiz şuan ara verdik ,sadece mesajla muck yazabiliyo delikafadulden ramazan arası buluşmak söz konusu bilem değil
:roflol::roflol::roflol:

Aynen biz de her şeyi konuşuyoruz yaa :p :3:

Mesela tatili , hayalin ne mesela salon hakkında , bi günümüz nasıl olur felan :D Bi de başka şeyler . :p akannehir

Biz şu an askerde oldugu için orada neler yaptıklarını nasıl bi yerde oldugunu benim burda yaptıklarımı konuşuyoruz günün nasıl geçti vs. Daha sonrada romantik konuşmaya başlıyoruz :asigim: Ama öyle dediğiniz gibi muhabbetler olmuyo askerde olmasına rağmen kaydirigubbakcemile3

Biz şu an askerde oldugu için orada neler yaptıklarını nasıl bi yerde oldugunu benim burda yaptıklarımı konuşuyoruz günün nasıl geçti vs. Daha sonrada romantik konuşmaya başlıyoruz :asigim: Ama öyle dediğiniz gibi muhabbetler olmuyo askerde olmasına rağmen kaydirigubbakcemile3

kız askerde hepten azıyorlar nasıl oluyorda konuşmuonuz iyi dayanıyo seninkisempatiksalakcinni:lepi:

Annaaammm kaydirigubbakcemile3
Hangi konulardan konusuluyor burda hemde bensizz :hulya:

Bizde herseyden konusur sohbet ederiz ..
Gecen gece eskilerden cikmaya basladiğimiz günü ilk disari ciktiğimiz zamanı o anki duyguları falan anlattik birbirimize ...
Askerde olduğu için doğru düzgün sohbet edemezdik ..
O gün onunla sohbet etmeyi özlediğimi daha da bi farkettim..

5 gün sonra gene eskisi gibi olucaz zemuszemus

kaydirigubbakcemile3 ayy kizlar bazen varya cok komiksiniz...

ileriye dusuk planlar, evlilikle ilgili, bazen hissedilen duygulari ifade etmek mesela aciyi veya sevgiyi.. guldurur.. ama bos laf olmuyr..

:1:ben de öyle düşünürdüm hep. kötü hissederdim.
çoğunlluk aynıymış demekki.:kedi:

ikimizi geleceği alilelerimizi evimizi bi de o çocuk gibidr heyecanlı heyecanlı yaptığı işleri anlatır bana . herşeyi konuşuyorz berabr olduk mu hiç kavga etmeyiz hiç hemde 7 ay oldu şükürler olsun çok iyiyiz sadece telefonda tartışırz biraz

Back
X