- 4 Eylül 2014
- 2.109
- 9.760
- 358
- Konu Sahibi Arsizinsanlik
Siz Türkler nasıl diyor?? Mmm Türkiye çok guzel... baklava, kebab, Turkish raki, balik.. ben çok özledi Turkey, ben dönecek yakında... ha bi de sunny side up...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Yoo hamile değilim ama aynı durumdayım, maalesef geri dönemem, çok isterdim. Bunu anlamak için yaşamak gerekiyor bence.A
Avusturya dayım alisamadim iki sene olduyanlış bir karar mi bilmiyorum ama kendi dilimde insanlarla konuşmayı kültürümü yemeklerimizi cok ozledim hamilelik hormonlarinin da etkisi olabilir mi bilmiyorum ama bu aralar aşırı dönmek istiyorum esime de sürekli konusunu açıyorum
Askim konu fakeYoo hamile değilim ama aynı durumdayım, maalesef geri dönemem, çok isterdim. Bunu anlamak için yaşamak gerekiyor bence.

Bu da mı gol değil beAskim konu fake

Kaşınıyorsunuz ama neyse dönün dünün gelin Ümraniye ye yerleşinKızlar Türkiye ye dönmek istiyorum biliyorum delilik gibi görenler olacak ama iki senedir alisamiyorum Türkiye de olan saglik sistemi yemekler falan aşırı özledim Türkiye de dayalı döşeli 2+1 evim var arabam da var gittikce geziyoruz eşim de maden muhendisi burada kiradayiz insanlar cok sicak kanli degil kimsem. Yok bebegim. Bir yasinda ve tekrar hamileyim hamilelikten midir bilmiyorum ama. Aşırı aşırı özledim ülkeminolur lütfen yabanci uyruktan insanlar ulkelerine dönsün adalet sistemi düzelsin 2006 li yillar gibi olsun ulke en kötü lütfen bülbülü altin kafese de koysan illa vatanim dermiş ya yurt disinda olan her insan böyle düşünüyor biliyorum
ahh canim ülkem bu hallerde olmasa gelirmiydim buralara dönmek mantıklı değil diyeceksiniz ama artık burada kalmaya da motivasyonum hic kalmadi kizlar ne yapmalıyim evim arabam var tarlalarimiz vs de var mal. Varligimiz iyi esimin meslegi de iyi is bulma imkani da cok sizce ne yapmaliyim

Dönebilirsin ama pişman olursun en çokta evlatların için. 2 arkadaşım vardı ikisi de geri döndü yurt dışına yapamadılar. Hakkında hayırlısı olsun.Kızlar Türkiye ye dönmek istiyorum biliyorum delilik gibi görenler olacak ama iki senedir alisamiyorum Türkiye de olan saglik sistemi yemekler falan aşırı özledim Türkiye de dayalı döşeli 2+1 evim var arabam da var gittikce geziyoruz eşim de maden muhendisi burada kiradayiz insanlar cok sicak kanli degil kimsem. Yok bebegim. Bir yasinda ve tekrar hamileyim hamilelikten midir bilmiyorum ama. Aşırı aşırı özledim ülkeminolur lütfen yabanci uyruktan insanlar ulkelerine dönsün adalet sistemi düzelsin 2006 li yillar gibi olsun ulke en kötü lütfen bülbülü altin kafese de koysan illa vatanim dermiş ya yurt disinda olan her insan böyle düşünüyor biliyorum
ahh canim ülkem bu hallerde olmasa gelirmiydim buralara dönmek mantıklı değil diyeceksiniz ama artık burada kalmaya da motivasyonum hic kalmadi kizlar ne yapmalıyim evim arabam var tarlalarimiz vs de var mal. Varligimiz iyi esimin meslegi de iyi is bulma imkani da cok sizce ne yapmaliyim
Türkiyeden kötüyse düşünün halini bahsettiğim şeyler zaten durumu mesleği olan için yoksa tatil ev araba yurtdışında daha kolay geçim daha kolay ama diğer yönden türkiyeden berbat anca arap ülkeleri mantıklı yani hem güvenli hem parası iyi. Türkiyede 11 saat kasiyerlik yapıyorsan fabrikada işçiysen 5 dk bile bekleme git imkan varsa babamın arkadaşı güney Afrika'da o bile çok memnun hayatından güney asyaya giden tanıdıklarım var hayatlarından memnunlar Özbekistanda yaşayan bile memnun yaniAynı Türkiye’den mi bahsediyoruz?daha aradığında hemen gelen ekip görmedim. Eğitim konusunu cidden bilmiyorum doğrudur. Ülkenin yüzde 50’si asgari ücretle çalışıyor. Onun dışında da kimse emeğinin karşılığını alamıyor zaten ama benim sorum maddi değildi zaten. İmkanlar deyince farklı şeyler düşünüyor insan. Ben kendi vatanım olması dışında bir avantajını göremiyorum ne yazık ki ülkemin.
 ama benim 1.5 senelik deneyimim almanyada kötüydü bi daha gezmeye bile gitmem.  Amerikaya gitmedim bilmiyorum ben olsam ya dubai katar vs ya da Avrupa seçerim hem türkiyeye yakın hem daha hayat dolu. Kanadada vs asla yaşayamam mesela gidenler keyfinden dönmüyor türkiyede olsa yüzüne bakmayacağın insanlarla muhatap oluyorsun ingiliz alman sana zaten mesafeli oluyor almancı Türkler senden nefret ediyor bir türkle muhatap oluyorsun ya fetocü ya pkklı
 ama benim 1.5 senelik deneyimim almanyada kötüydü bi daha gezmeye bile gitmem.  Amerikaya gitmedim bilmiyorum ben olsam ya dubai katar vs ya da Avrupa seçerim hem türkiyeye yakın hem daha hayat dolu. Kanadada vs asla yaşayamam mesela gidenler keyfinden dönmüyor türkiyede olsa yüzüne bakmayacağın insanlarla muhatap oluyorsun ingiliz alman sana zaten mesafeli oluyor almancı Türkler senden nefret ediyor bir türkle muhatap oluyorsun ya fetocü ya pkklı  sana kalan balkan ve araplar benzer kültür var arkadaşlık en iyi onlarla. Türkiyede hastaneye gidiyorsun mesela bu bi lüksmüş. Ben yakın olmasına rağmen cenazeye gelemedim. Dediğim gibi aman aman fark yaratacak olanak yok.
 sana kalan balkan ve araplar benzer kültür var arkadaşlık en iyi onlarla. Türkiyede hastaneye gidiyorsun mesela bu bi lüksmüş. Ben yakın olmasına rağmen cenazeye gelemedim. Dediğim gibi aman aman fark yaratacak olanak yok.Bence o da yalan :)Türkiye'de yaşanır, yaşanmaz polemiğine sokacak milleti o değil de. Hamile hamile yalan söylüyo
Bence külliyen yalan ortada bir koca var mı hatta yazan kadın mı o bile meçhul :)Bence o da yalan :)
Evet sanki özledim deyince birilerine küfrediyormuşsun gibi tepki verilmesini ben de anlamıyorum.Neyse ben konuyu okumadım ama kendi adıma yazayım. Eşim yabancı. Senelerdir ülke ülke geziyoruz ordan oraya. Bi yere yerleşelim artık dediğim noktada onun ülkesini seçtik, çünkü çocuğun varsa onun önceliği senin önceliğin oluyor. Ama orayı aşırı özlüyorum, yemeğini, sokakta insanların türkçe konuşmasını, daralınca gidip çalacağın eşin dostun ailenin senle aynı baktığını, aynı kültürden geldiğini bilmek, aynı espriye gülmek. Gidene herkes düşman gibi davranıyor özledim diyince. Ama özleniyor kardeşim napayım yani.

Kadın ve muhtişim kocası da gerçek bence ama gerisi hikaye.Bence külliyen yalan ortada bir koca var mı hatta yazan kadın mı o bile meçhul :)
Evet bence de mesela ne kadar bir paradan söz ediliyor 5 tane evi olana ultra zengin der olduk oysaki eskiden dedelerimizin apartmanı vardı normaldiNe kadar para ama? Ev araba, duzenli maas, ve biraz birikim Turkiye’de cenneti yasamak icin yeterli mi?
Bence Turkiye’de iyi yasamak icin cok fazla para lazim. Eskiden insanlar rahatlikla ev alabiliyordu -hatta tek maasla 2-3 ev-. Simdi oyle bir duruma geldik ki, evi olana iyisin diyoruz. Ee evin var, butun ihtiyaclarin bitti mi?
Eşek sırtında sırbistan sınırını geçmişlerMontenegrodan avusturyaya uzanan gurbet öyküsü çok yakında sinemalarda

Adı gibi arsız ayol konusunu tanımazlıktan geliyorEşek sırtında sırbistan sınırını geçmişler