Çok özledim 😭 Türkiye

Arsizinsanlik
BenHürrem
Delirmekuzereyim

Hepsi buymuş
Yine mi yedin bizi giz A Arsizinsanlik saçını başını yolacammmm

Sonra millet gelir buradaki kitleye kayınvalide/görümce dedikodusu yapan, hocasına ağzını açamayan kitle diye kendince hakaret eder. Herkes adeta gizli Sherlock Holmes çıktı anasını satayım. Dikkatinize sağlık

Şahsen hiç tavsiye etmem tabi ki ama madem bu kadar istiyordunuz dönün.

Ülkede hiç bir yerde can güvenliğimiz yok. Ne evlerimizde ne sokaklarda. Maddi boyutunu zaten söylemeye gerek yok. Her gün bir felaket olur mu yahu bir ülkede? Neresinden bakarsak bakalım hiç canım ülkem güzel vatanım diye romantize edemeyeceğim, imkanım olsa şimdi koşa koşa giderim. Ama malesef benden geçti artık.

sağlık sistemi derken???? yemekler derken??? şaka mısınız siz kjsfbgsdkjgbsdg. ben 5 aydır çürük dişimi yaptıramıyorum. devlet ilgilenmiyor. tabi karnı tok olan açın halinden ne anlar. yeminle seninle yerinde olsam adım bile atmam. Türkiye bitmiş.

Nasıl yaptıramıyorsunuz?

Burda da gelmiyorlar. Deşifre olmayayım diye yazmıyorum açıkça çünkü burayı takip ettiğimi bilenler var ama hep söylüyorum. Her yerin bir zorluğu var. İnsanlar kızıyor böyle diyince ama gözlerinde çok buyutmusler tecrübe etmeden bilemezler.

Paran varsa her ülkede rahat yaşarsın yani burda eviniz arabanızda varmış dönün diyoruz onada bahane sıralıyosunuz anlamadım ki ne istediğinizi

İnanırım gelmediklerine de, Türkiye’deki gibi öyle arayınca hemen gelmiyorlar denince dedin aynı yerden mi bahsediyoruz

Ya ne bileyim daha yeni sahte diploma skandalı patladı bu ülkede. Gençlerin işsizlikten intihar ettiği yerde torpilliler makam sahibi oluyor. Afetler, felaketler oluyor kimse sorumluluk almıyor. Ya güpe gündüz evladın katlediliyor adalete bile güvenemiyorsun katiller cezalandırılacak diye. Arkadaşlar bilmediğimden soruyorum sizin oralarda da böyle mi? vallahi tüm dünya böyleyse bu gece huzurla uyuyacağım

Ben de bunları düşünüyorum
Yani ülkemi seviyorum şartlarım da iyi
Ama ülkede çalışıp emeğinin karşılığını alacağına olan inancım azaldı
Adalete güvenim yok
Yarın başıma bişey gelse orda ne işi varmış denilenilir
Çocuğum için endişe duyuyorum kötü insanlar dışarda geziyor ceza almıyorya karşısına kötü biri çıkarsa diye
Hastaneye gidiyorum acaba gerçekten doktor mu diye düşünüyorum
ağrı kesici iğne bile yaptırmak istemiyorum yapamaz da ölürüm sakat kalırım filan diye

Yediğim hiç bir şeye güvenmiyorum
Bindiğimiz otobüs şöförü acaba ehliyet sahibi mi diye düşünüyorum
Depremde acaba bina üzerime çöker mi diye uyuyamıyorum

Sokakta baktığım kedi köpekler için endişe duyuyorumve gerçekten ben de merak ediyorum diğer ülkelerde de mi böyle diye

Bir de yediklerimiz var evet. Pestisitli diye iade edilen ürünlerin bir lütufmuş gibi piyasaya sürülmesi, artık hiçbir şeyin tazesine doğalına güzeline ulaşamamamız. Yeraltı suları bile bitti barajlar kurudu ülkede.
Neyse her yer aynıysa ben bi tık rahatladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…