- 15 Şubat 2013
- 26.666
- En iyi cevaplar
- 1
- 104.143
- 798
- Konu Sahibi Arsizinsanlik
-
Değil ama zaten özledik deyince bunlardan bahsetmiyoruz ki biz.Ya ne bileyim daha yeni sahte diploma skandalı patladı bu ülkede. Gençlerin işsizlikten intihar ettiği yerde torpilliler makam sahibi oluyor. Afetler, felaketler oluyor kimse sorumluluk almıyor. Ya güpe gündüz evladın katlediliyor adalete bile güvenemiyorsun katiller cezalandırılacak diye. Arkadaşlar bilmediğimden soruyorum sizin oralarda da böyle mi?vallahi tüm dünya böyleyse bu gece huzurla uyuyacağım
Aşkım özledim diyene lafım yok, özlenir tabi özlenmez mi. Her yer kötü donesini irdeliyorum.Değil ama zaten özledik deyince bunlardan bahsetmiyoruz ki biz.
Dur kız ben okuya okuya geliyorum daha çok da anlamadım, bu Hürrem’in iki kocası var sanki, şuvan oralardayım kgkgkgAşkım özledim diyene lafım yok, özlenir tabi özlenmez mi. Her yer kötü donesini irdeliyorum.
iki senedir alisamiyorum
iki senede iki bebegi turkiyede de yapsaniz burasi da size dar gelirdi. bence mesele buradabebegim bir yasinda ve tekrar hamileyim
Değil ama zaten özledik deyince bunlardan bahsetmiyoruz ki biz.
Kimsede demememiş ki belki kadının iki kocası var, belki ilkinin üstüne kuma getirdi mühendisiMontenegro'da temmuzdan kasıma kadar maden mühendisi olunabiliyormuş demek ki.
Ben de gidem de bir agız tadıyla maden mühendisi olup gelem.
Ya allah aşkına sanki kendi çalışmaya gitmiş ya da ülke ülke geziyor da tercih hakkın var gibi yazmışsın yazarken bin tane yazım yanlışı icat etmişsin Avusturya dayım jdjdjjd :) yazıp yazıp karadağda çıkarsan aşırı gülcem sana elini sallasan türke değen yerde inş ağlamıyosundur ülkem ülkem diyeHanimefendi kimden bahsettiginizi algilayamiyorum konulari da hic okumadim ama Montenegro da değilim en son bile tercih edeceğim bi ulke olmazdi zaten Avusturya dayim
Valla Malatya’da bile çıkabilir, gelişine sallıyoYa allah aşkına sanki kendi çalışmaya gitmiş ya da ülke ülke geziyor da tercih hakkın var gibi yazmışsın yazarken bin tane yazım yanlışı icat etmişsin Avusturya dayım jdjdjjd :) yazıp yazıp karadağda çıkarsan aşırı gülcem sana elini sallasan türke değen yerde inş ağlamıyosundur ülkem ülkem diye
Hahahah onu da beceremiyo ki son tercihim bile olmaz demek için de bi kültür gerekir ya haritada göster desen yerini bulamaz ama asla son tercihi bile değil sanki ona soran var da jdjdjd :)Tamam şimdi çözdüm olayı. konu sahibi @benhurrem olarak patladıktan sonra yani kimse Karadağ meselesine inanmayıp baya geyik yapınca Haziran'da üyelik iptali yapıp gitmişti. Arsızinsanlık hesabını Ağustos'ta açmış. Ve yönetim üyelikleri birleştirmişKonu sahibinin muhtemelen üyeliklerinin birleştiğinden haberi yok, bu yüzden "ne Karadağ'ı? Ben öyle bir yer bilmiyorum, hiç de sevmem" falan şeklinde takılıyor.
Bu Arsızinsanlık hesabıyla açtığı ilk konu, bu yıl Ağustos'ta gelmişuzun zamandır okuyorum ama üye olmamıştım falan diyo, ama o sırada yönetici üyelikleri birleştiriyo tabi asdsf
Eki Görüntüle 3666371
Merak etmeyin fazla uzağa gitmiş olamaz asdsfdönün ozaman . Burda ölüm yok, ülkemizde yaşanıyor birikiminiz , eviniz zaten varmış
Kazennnn senin bazı konulara eve düşen yıldırım gibi düşmeni çok özledimAynı şekilde ceza almaya(üslup cezası) devam ettiğiniz için hesaplarınız birleşmiş. Anlıyorum kıvırmaya çalışıyorsunuz ama bakın arkadaşlarınız o kadar salak değil. Yani kartları açık oynasak : ) Farkında değilsiniz ama hesaplarınız birleşmiş.
Türkiyede sağlık sistemi de bitti zaten. Kendi yaşadığım şehir için söylüyorum hastanede tek doktor var acilde. Randevu zaten hak getire. Profesöre de 1,5 aydan önce randevu bulamıyoruzhangi ülkedesiniz? ben de almanyadayım ülkemi gerçekten çok özlüyorum. ama 1 haftadan fazla kaldıgımda artık çok strese girdigimi farkettim. korna sesleri, her yerde sigara dumanı, bitmek bilmez tartısmalar her yerde. burada en azından diyorum kızım daha güvende, bisikletle geziyor, yaya geçitlerinde insanlar yol veriyor ve sokağa çıkmaktan endişe duymuyorum. sağlık sistemi de allah göstermesin ama acil durumlarda türkiyeden bin kat daha iyi. kızımın ayagı burkulmuştu. çok şiştiği için götürdük. kırık çıkık olmamasına rağmen tam 28 dakika içerisnde travmatoloji uzman doktoru muayene etti, röntgen çekildi, ortopedi muayenesi yapıldı ve alçı takıldı. kızıma istedigi alçının rengine kadar sordular. ve tabi ki 5 kuruş bile ödemedik. acil olmayan durumlarda insan türkiyedeki gibi ertesi güne profesör randevusu alabilmeyi özlüyor ama unutmayın burada maaşınızdan kesilen sağlık sigortası ücreti dısında ödeme yapmıyorsunuz. ben de bu sebeplerden bir gün dönersem cebimde her ihtimale karşı vatandaşlığım olsun ve kızımın 2. bir anadili olsun ileride altın bilezik diye iyi yönlerine odaklanıyorum
Yahu Avusturyada Freud un Lenin in takıldığı 200 yillik cafenin sahibi bile Türk. Nasi turkluk ozlemi cektin sen orda? Gurbet bile sayilmaz bir ucakla 2 saatte trde oldugun yer. Bence sakin ol bi. Saglik sistemi turkiyede de kotulesti haberin var mi? Yemekleri ozlemekle milliyetçi mi olunuyor. Soylediklerin bi temele oturmuyor. Avusturyada ne is yapiyorsun hayata karisabildin mi? Turkiyede ne is yapiyordun. Daha hangi ulkede yasayacaginiza karar vermeden nedem hamile kaldin? Eşin ne istiyor en önemlisi?Hayir Avusturya
are you sure bacim?Hanimefendi kimden bahsettiginizi algilayamiyorum konulari da hic okumadim ama Montenegro da değilim en son bile tercih edeceğim bi ulke olmazdi zaten Avusturya dayim
Ah bir de anlasanNe diyosun sen be? Hasta misin?
Abla troll diyollar. Yoksa ben de bi Kaiserschmarrn ye çayla (ama Türk çayı) kendine gelirsin diyecektimYahu Avusturyada Freud un Lenin in takıldığı 200 yillik cafenin sahibi bile Türk. Nasi turkluk ozlemi cektin sen orda? Gurbet bile sayilmaz bir ucakla 2 saatte trde oldugun yer. Bence sakin ol bi. Saglik sistemi turkiyede de kotulesti haberin var mi? Yemekleri ozlemekle milliyetçi mi olunuyor. Soylediklerin bi temele oturmuyor. Avusturyada ne is yapiyorsun hayata karisabildin mi? Turkiyede ne is yapiyordun. Daha hangi ulkede yasayacaginiza karar vermeden nedem hamile kaldin? Eşin ne istiyor en önemlisi?
Aaaa daha neler neler cikacak bakalimEski eştir o belki ikinci evliliğiymiş bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?