Çok özlüyorum.

Bigbear

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
553
202
23
26
Kızlar napıcam ben?
Sevgilim askere gidicek farklı şehirlerdeyiz. Beni görmek için çarşambadan bugüne kadar yanımda kaldı evimize geldi yemeğini yaptım yedirdim gezdik hatta beklicem diye bir yüzük taktı alıştım 1-2saat önce gitti ve kendimi boşlukta hissediyorum ağlıyorum özlüyorum nasıl azaltabilirim göz yaşımı çok zormuş.

Ben ağlamak istediğim de ağlıyorum o da bi duygu sonuçta bastırmaya çalışma allh kavuştursun canm

Kızlar napıcam ben?
Sevgilim askere gidicek farklı şehirlerdeyiz. Beni görmek için çarşambadan bugüne kadar yanımda kaldı evimize geldi yemeğini yaptım yedirdim gezdik hatta beklicem diye bir yüzük taktı alıştım 1-2saat önce gitti ve kendimi boşlukta hissediyorum ağlıyorum özlüyorum nasıl azaltabilirim göz yaşımı çok zormuş.
biraz zaman ver kendine...

Allah kavustursun.
En azindan seninle ve senin sevgilin degil mi? Seni seviyor. :) bunlari dusun.

Yaa gençliğimi hatırladım,eşimi askere ilk gönderdiğim zaman geldi aklıma.Allah kavustursun.zor bir süreç ama sonradan konuşacak konu oluyor

Seven bir kadın için en büyük sınavlardan biridir asker yolu beklemek.
Zaman bir şekilde geçiyor. Bir bakıyorsun gecmis bitmis kavusmussunuz. Önemli olan o süreci nasıl geçirdiğin..
Sana tek diyebilecegim şey, o yokken olabildigince çok şeyle uğraş. Egitim, meslek neyle mesgulsen ona yogunlaş. Hobilerin olsun. Sevdiceginin eksikligini kendine hissettirmemeye calis. Hayatının merkezine onu koyma. Yoklugunda cok acı çekersin..
Bir defter al, arada otur onunla konusuyormuscasina yaz. İyi geliyor.
Allah sabır versin. Rabbim hayirli tezkereler nasip etsin.

Zaman bir şekilde geçiyor. Bir bakıyorsun gecmis bitmis kavusmussunuz. Önemli olan o süreci nasıl geçirdiğin..
Sana tek diyebilecegim şey, o yokken olabildigince çok şeyle uğraş. Egitim, meslek neyle mesgulsen ona yogunlaş. Hobilerin olsun. Sevdiceginin eksikligini kendine hissettirmemeye calis. Hayatının merkezine onu koyma. Yoklugunda cok acı çekersin..
Bir defter al, her aksam otur onunla konusuyormuscasina yaz. İyi geliyor.
Cevabini cok begendim banada yazar misjn biseyler

Kızlar napıcam ben?
allah kavuştursun

Allah kavustursun canim ama şöyle düşün o senin sende onunsun öyle değil mi?

Bense bana ait olmayan bir şeyi senelerdir bekliyorum ya ben napayim?

Allah kavuştursun ya çok tatlısınız. Sayılı gün çabuk geçermiş başka şeylere odaklanmaya çalışın.

Asker yolu beklerim
Günü güne eklerim
Sen git yarim talime de
Ben sılayı beklerimEn Büyük TÜRKİYE

Bu türküyü armağan edesim geldi..
Allah hayırlısıyla gidip gelmek nasip etsin tüm askerlere.

Sabır
Dua
Ve hayatın akışına, ilgi alanlarınıza kendinizi kaptırmak.
Yapacağınız bu bana göre.
Sevip seviliyorsunuz ya, bu en güzeli.
sayılı gün de çabuk geçer, Allah kavuştursun.

ya aslında sana ne yazılır bilmeedim. zaten ayrı şehirledeymişiniz. ayrılıga alışmış olman lazımdı. ama aglıyorum diyorsun . demek ki b gidişine alışman için kendine zaman vermen lazım yazdım :)
benim eim iş dolayısı ile hep gider. gittiginin ilk 1 saati kendimi kötü hissederim sonra rutinime geri dönerim. gelişinde de cok sevinirim. ben de böyle...

Canim ya tez kavusun ins. Seni cok iyi anliyorum. Vakit gecmez gibi gelir ama bir de bakmissin yillar gecmis. Mesgale etmen cok onemli. Sana tavsiyem kendi icini de sevgilininkini de ferah tut. Yoksa ikiniz de darlanirsiniz bu surecte.

Bir defter al, arada otur onunla konusuyormuscasina yaz. İyi geliyor.
Konuşmanız çok rahatlattı inanın. Kendime defter aldım tüm günlerimi yazıcam çalışıyorum işe yoğunlaşırım arkadaş çevrem varla yok arası genelde burayla da vakit geçiriyorum ben bekliceğime inanıyorum tek korkum kavga esnasında ayrılırsak diye inşallah hakkımızda hayırlısı olur çok teşekkür ederim :*

Canim ya tez kavusun ins. Seni cok iyi anliyorum. Vakit gecmez gibi gelir ama bir de bakmissin yillar gecmis. Mesgale etmen cok onemli. Sana tavsiyem kendi icini de sevgilininkini de ferah tut. Yoksa ikiniz de darlanirsiniz bu surecte.
Kötü düşünmeyi hiç istemiyorum sizin düşünceleriniz çok önemli benim için moral veriyosunuz

Back
X