- 22 Ocak 2017
- 2.817
- 4.745
- 83
inşallah :)Ayy keşke kütahya çıksa inşallah ya aynı yer çıkarsa haberleşelim :)
tamam haber veririm :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah :)Ayy keşke kütahya çıksa inşallah ya aynı yer çıkarsa haberleşelim :)
Asker sevgili....oyyyyy kıyamam. Zorfur zor. Ama sayılı günler gelir geçer.
İstersen özelden numaranı ver konuşuruz dertleşmiş oluruz :)inşallah :)
tamam haber veririm :)
Acemi birligi kütahya canım 1 ay sonra başka yere dağıtım olacak. Asıl askerlik o zaman başlıyor. Çarşı izninde falan istedigi gibi gezsin dolassin elleme. O kadar kiymetli ki onlara o izin. Bütün hafta bekliyorlar. Kiskanclik yapip da burnundan getirme cocugunSöyleminiz içime su serpti olabildiğince alttan alıcam çarşı izinlerinde sıkmıcam kütahya çıktı acaba ortamı kötümüdür![]()
Acemi birligi kütahya canım 1 ay sonra başka yere dağıtım olacak. Asıl askerlik o zaman başlıyor. Çarşı izninde falan istedigi gibi gezsin dolassin elleme. O kadar kiymetli ki onlara o izin. Bütün hafta bekliyorlar. Kiskanclik yapip da burnundan getirme cocugun
Tartışmaya ortam yaratmamaya çalış. Orda psikoloji çok önemli. Sen sinirlenir kafanı dagitabilirsin ama onun ortamı yok. Sinirden birine çatar başı belaya girebilir bunu düşün.
Evet havacı herkes çok küçük yer diyo,ben bursadayım o da kütahyaya gidicek çarşı izinleri ne kadar süre oluyo peki.Havacı mi oluyor erkek arkadaşın canim.benimkisi de acemide Kütahyadaydi.rahatti zaten küçük bir yer çok takılacak yer olmadığı için çarşı izninde benimle görüşüyurdu.
Bişey olmuş yine size ne olduBoşver üzülmeye değmez evlenınce herşey degısıyo
İnşallah tek temennim bu dediğiniz gibi birbirimize dahada bağlanmayı çok isterimInşallah sağ sağlim gitsin gelsin sevgiliniz sıkmayın canınızı dahada baglanacaksiniz birbirinize