çok özür dileyerek açıyorum

kafein_

13.09.2015
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
4.258
3.276
248
kızlar burası yeri değil ama acil cevap almak için açıyorum.lütfen kusura bakmayın.bunun gibi tüylü terlikleri hangi mağazadan bulabilirim.özellikle avmde bulunan bi mağaza olsa iyi olur.

Gelin esyalari satan magazalarda olur ama avm de bulabilecegini pek sanmam beyazi vardi bende de

Ne yapacan kız bunları.. geceliğin altına mı???

Ben arkadaşımın zoruyla aldım.
Bir kere kullanmadım.
Boşa dünyanın parası

Konu sahibi arkadaşım netten araştır istersen..
Daha kolay bulursun bence.

olabilir. söz için bohça falan hazırlanıyomuş.hiç hoşlanmam gerek yok dedim ama tabiki kimse dinlemiyo beni.içine de böyle terliklerden koyuyolar annemler.yine bu tüylüler güzel.asıl sorun bu terlikleri bizzat erkek arkadaşımın alıcak olması.o yüzden avm soruyorum.
netten araştırdım ama bulamadım.burdan soruyum dedim.

Avm lerde hiç görmedim,gelin eşyaları satan yerlere bakın isterseniz.

Bondy den alsın o zaman.
Siyah görmedim ama beyaz var orda.. :)
Gelin seti ya sözde :)

bunlar heveslenerek alınıyor ama hiç kullanılmıyor valla bende evde bir iki defa kullandım...çok ses çıkarıyor zaten pek rahat da degil

ben alıcak olsam internetten ya da gelinlik eşya satılan bi yerden alabilirim bunu.ama sorun erkek arkadaşımın alıcak olmasında.1 günümüz var benim çıkıp almaya ya da sipariş etmeye vaktim yok.avm ya da cadde üzerinde bi mağaza olucak ona.sizin söylediğiniz direk mağazaları da söyledim ama gidemem oraya diyo.avmden halledicekmiş artık nası halledicekse.çok teşekkür ederim hepinize yardımcı olduğunuz için.

hoşşanmadığın şeyi niye yapmadılarna izin veriyosun ki , terliği beğendiysen tamam aldır ama sırf çeyiz bohçasının içinde olcakmış diye dae laf olsun diye aldırmak saçma bence hiç kullanmayacaksan

erkekler genelde evde çıplak ayak gezdiklerinden o kadar ince topuklu terlikten açıkçası korkuyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…