çok özür dileyerek açıyorum

:)))) ben açık yüreklilikle herşeyi söylerim canım merak etme sen.çaba bunun neresinde pardon.:)oturduğum yerden elimde telefonumla konu açıp soruyorum.uğraşmasın bulucam diye.bilindik bi mağazada varsa gitsin alsın.çok havalıyımdır ama ben bildiğin gibi değil.bana bohça falan yapıyolar istemediğim halde.

böyle dürüst olunsun dimi ya..aynı bi dizi fanatiğinin kesinlikle dizi izlemediğini heep belgesel izlediğini söylemesi gibi olmuşş..

kızlar burası yeri değil ama acil cevap almak için açıyorum.lütfen kusura bakmayın.bunun gibi tüylü terlikleri hangi mağazadan bulabilirim.özellikle avmde bulunan bi mağaza olsa iyi olur.
konu bu olduğuna göre bi çok şey düzeldi demektir.çok sevindiğimi belirtmek isterim.hep mutlu ol canım

konu bu olduğuna göre bi çok şey düzeldi demektir.çok sevindiğimi belirtmek isterim.hep mutlu ol canım

evet canım düzeldi gibi.bi anda değişti herşey.teşekkür ederim.ilerde darısı seninde başına :)

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

be

beğendiysen sorun yok tyabi. ben sırf laf olsun diye aldırma demiştim. hoş bi terlik ama kullanışsız olur diye düşünüyorum. geceleri uygun bi iç çamaşırı takımıyla falan güzel olur :))))

Canım benim nişanımda Ankara Ulusdan almışlardı...

Ben görselde paylaşmış olduğunuz tüylü terliğin beyazını eminönünden almıştım :) heryerde bulunabilecek bir terlik helekii kapalı çarşı yıkılıyor bunlar ile ..Tabi istanbul'da ikamet ediyorsanız...Çünkü okumadım yazdıklarınızıı sadece görseli görüpp yardımcı olmak istedim..Çeyiz için herşey emin önünde mevcut kıyamet gibi bilginize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…