çok özür dileyerek açıyorum

terliği giyermiyim giymez miyim şimdi bilemem.ben bohça işlerinden hoşlanmadığımı söyledim ama adet.aileler istiyo herşey usulüne göre yapılıyo.bana terlik beğenirmisin, hangi parfümü kullanıyosun falan diye sordu bende beğendim bunu söyledim.bunlarda sıkıntı yok,benim hoşlanmadığım dantelli havlular vs. zahmet etmesinler dedim ama uğraşmışlar hediye edicekler kimseyi kırmam.ben aldırmıyorum da yani kendileri istiyolar erkek arkadaşım kendisi alıcağı için yardımcı oluyorum hepsi bu.

Bende bu terlikler nasıl acil oluyor diye merak etmiştim

evet canım ankara çok iyi olur.

ben cik
kızlar burası yeri değil ama acil cevap almak için açıyorum.lütfen kusura bakmayın.bunun gibi tüylü terlikleri hangi mağazadan bulabilirim.özellikle avmde bulunan bi mağaza olsa iyi olur.

bende uc ay oncr cikrikcilar yokusundan aldim dugun alisverisinde canim fotosunu da ekliyorum yer ismi de soylerim de belki reklam olur o yuzden cikrikcilar yokusunda her magazada var

Eklentiler

• IMG_20150108_223509.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 119
Konuyu çok özür dileyerek açıyorum diyince aha dedim bir bekret konusu daha. Ters köşe oldum

bende açınca fark ettim. düşünmeden yapsamda iyi oldu.malum konu olunca hepimiz atlıyoruz çünkü:))))

Son düzenleme:
bunlar demode tatlım ne gerek var ki .. eski türk filmlerinde giyerlerdi :)
eğer alacaksa iç çamaşırı ve çeyiz satılan mağazalarda görüyorum.

Çeyiz mağazalarında bulabilirsin. Hazır bohça satan yerler bile var. Netten numarası filan tutmaz istediğin gelmez. Çeyiz mağazasına bak canım.

ben cik

bende uc ay oncr cikrikcilar yokusundan aldim dugun alisverisinde canim fotosunu da ekliyorum yer ismi de soylerim de belki reklam olur o yuzden cikrikcilar yokusunda her magazada var

çok şirinmiş canım güle güle kullan bayıldım :) kendim gitsem alırım zaten ama bizimki öyle yerlere gidemezmiş arabayı park edemem falan filan diye bahane uyduruyo.inip kalabalıkta falan yürüyemez beyefendi.avm olcakmış.

bunlar demode tatlım ne gerek var ki .. eski türk filmlerinde giyerlerdi :)

görünüş olarak şirin geliyo giyermiyim bilemiyorum.demodeliğiyle falanda ilgilenmiyorum hediye olucak bu çevirmem hoş olmaz.en güzelini seçebilirim ancak canım :)

görünüş olarak şirin geliyo giyermiyim bilemiyorum.demodeliğiyle falanda ilgilenmiyorum hediye olucak bu çevirmem hoş olmaz.en güzelini seçebilirim ancak canım :)
Hediye olacak mecbur alacaksın ama bu tür terlikler evde pek giyilmez canım,hele apartmanda oturuyorsan,aşağı kata tak tak diye ses gider.

bosver avm de bulamayinca mecbur kalicak :)

Bunlarin siyahinida beyazinida bulduk zamaninda. Ya Allah askina cope atacak paraniz var galiba. Bunlar hic bir ise yaramiyor. İse yaramayi birak bosu bosuna yer kapliyor.

Pardon ama biraz komik oluyor bu. Bohçadan güya hoslanmiyorsun öyle mi? O zaman neden bir terlik için konu açiyorsun? Hoslandigin seyler ile ne yapiyorsun o zaman merak eder oldum

Yani yok, bu tür terliklerden, bohçalardan hoslaniyorsan niye açikça söylemiyorsun? Sonuçta terlik bir bohçanin en önemli parçasi degil ki. Yani gerçekten istemeseydin yada gerekli bulmasaydin "siz zaten yeter yaptiniz askim, terlikte olmasin o zaman" derdin. Yani neticede aldiriyorsun, yoksa bu kadar kafaya takarak konu açmazdin. Ailede eger hevesli ise gidip kendileri o terlikleri bulabilirler degil mi? :)))

siz niye bu kadar dert ettiniz benim isteyip istemediğimi anlamadım.normalde bu tarz şeyler giymiyorum dışarda klasik giyinirim.evde de rahat ev botları giyerim.topuklu terlik bu ne kadar kullanabilirim bilemiyorum.bohça işlerindende hoşlanmıyorum gerek yok zahmet etmesinler dedim ama tabiki hazırlamaya aldırmaya devam ediyolar.bunun üstüne kabalaşamam.zaten sağolsunlar kullanabileceğim özel şeyler koymuşlar içine.bunuda beğendiğim olsun istedikleri için erkek arkadaşıma aldırıyolar.onlar bu kadar özenli davranırken,ben gerek olmadığını belirtirken daha napabilirim.bunlar da sevimli duruyolar.giyermiyim bilmiyorum.komik olan sizin beni bozma çabanız.ama bana hiç sökmez.siz başka konulara bakın.:)

Ben niye içime dert edim ki? Ben hakikatten bohçadan hoslanmam ve istemedim ve olmadi tabiki. Senin isteyip, istememen benim hayatimi pek etkilemiyor canim :) Sadece bana biraz komik geldi, hem sözde istemiyorsun hem bir terlik için bile bu kadar çaba sarf ediyorsun.

Yani hayir "bohçayi çok istiyorum, heycanlandim, hosuma gidiyor" niye diyemiyorsun? Bana biraz havali geldi "ay ben gelin olarak çok deger görüyorum fakat bu bohça mohça isleri pek bana göre degil" gibi bir mesaj var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…