Çok pis aldatılıyorum sanki

Eşiniz sadece bedensel değil, duygusal olarak da aldatıyor bence. Erkekler başkasına aşık olduğu zaman eşleriyle yatak ilişkisini bitirirler demişti bir evlilik danışmanı.

Ancak boşanmak gibi bir niyetiniz yoksa eşinizle bu konuda hiç muhattap olmayın. Sonrası daha seviyesiz ve saygısız bir hal alıyor çünkü..

Belli ki ilişkisi var, yazdıklarınız gayet net, anlaşılabilir olaylar. İllaki telefonunda aşkım mesajını görmeye gerek yok diye düşünüyorum.

Büyük ihtimal aldatılıyorsun. Şu ayrıntıları görüp eşinize neden hesap sormadınız ki. Onlar meydanı birazda boş bulmuş.

Cok uzuldum size ve evlatlariniza
Bir yakinimizda da ayni durumlar olmustu. Sizin de ayni seyleri yasadiginizi hissediyorum maalesef. Uyanik olmaniz adina ozetle anlatayim.

Adamin sahibi oldugu isletmede calisiyordu kiz. Kizi gorseniz acik sacik giyinmeler, bir edalar, bir cilveler... İliski yasamislar ikisi.
Adam ikinci telefon almis, esine isim var sehir disinda diye her gitmelerinde kizla beraber olmus orda vs vs.
İsin en uzucu yani adam evli ve esi hamileydi

Sonuc ne mi oldu? Esi gerek onunla birlikte olmamasindan gerek bazi supheli davranislarindan durumu farketti ve ikinci telefonunu buldu, mesajlasmalarini okudu, kavga cikti, esi evi terketti. Sonuc adam yalvar yakar esini ikna etti, büyü yaptilar dedi adamin ailesi de
Simdi bebek dogdu ve "mutlular" .

Ama sahsi fikrim ve hissiyatim boyle bir olayin asla ve asla affedilmemesi yonunde

Kusura bakmayin fazlaca kotu bir olaydan bahsettim ama dikkatli olmaniz adina paylastim.
Bir es, diger esten suphelenmeye basladiysa bence %90 bir is vardir zaten isin icinde.
İnsallah siz %10luk kisimdasinizdir.

Sevgiler,
Hayirli haberler almaniz dilegiyle...

ooo tehlike çanları çalıyor arkadaşı aman dikkat
kız ilgi gösteriyorsa eşininde hoşuna gitmiş olabilir
inşallah daha ilerisi yoktur

whatsapp web android yani iphone olmayan telefonlarda bildirim gidiyor. iphonelarda web açmak isterse eşiniz daha önceki oturum diye gösterir sadece. kullanmıyorsa eşiniz de whatsapp web sorun yok demektir.
yalnız w.w. de takip edecekseniz dikkatli olmalısınız mesajları eşinizden önce okumamalısınız hiç bildirim gitmezse şüphelenebilir.

ayrıca avukat arkadaşlar daha iyi bilirler ama eğer yanılmıyorsam cinsellik bittiği zaman aldatmayı ispata somut bişi lazım mı olmuyordu yoksa boşanmak için kolaylaştırıyor muydu öyle bişeyler var kocalık görevini yerine getirmediği için.

ama eğer boşanmayacaksanız şairin de dediği gibi gözünüzü kapatın vazifenizi yapın yüz göz olup kendinize saygınızı yitirtmeyin.

Bence Çanakkale küçük bir şehir eşiniz yola çıkar çıkmaz sizde çıkın ailenizden güvendiğiniz biriyle yada bu işi profesyonel yapan firmalar var onlarla takip ettirin.Uzüldüm yasadiklariniza.Bu belirsizliği cözerseniz çok üzüleceksiniz belki ama belirsizliğin çözülmesi sizi rahatlatacaktır.

Yakalanmadan bı program var komple ne yaptığını görüp duyup kamerasını kullanabiliyorsun. Annem babamı öyle yakalamıştı. Ayrıca telefon görüşmelerini de gayet net duyuyorsun karşı taraf da dahil . Onu yükle eşin uyurken telefonuna

Çok şüpheli bir durum,benim de aklıma takip etmekten başka bir şey gelmedi.Birlikte gitseniz de sonuç alamazsınız,sizin yanınızda hata yapacak kadar salak değildir heralde.

Teldconuna çağrı kaydı ekle sonrada gzle onu canım. Ben öle ypardm

Rabbim böyle insanları evimizin kapısından da bacasındanda uzak tutsun....hadi adam şer.....siz kizda tam bi o.....u muymus ...evli adamla görüşen kızların soyu bi tukenmedi be ....konu Sahibi esiniz kızı erkek ismiyle kaydetmiş olabilir sık görüştüğü erkek isimlere bakın noyu alın birine arattırın

Son düzenleme:
Canım watsapp degil fakat farklı marka tlflar için casus programlar satılıyor nette var. Yüklemesi 2 dk sürmez fakat eger eşin uyanıksa tlf sık sık resetlerse program silinir. Yuklendiginde asla tlfda dosyalarda v.s. gözükmez. Gelen - giden tüm çağrılar, msjlaşmalar v.s. belirttigin bir e-mail adresine döküman olarak gelir. Bunun haricinde burda öneren arkadaşlar olmuş...ortam dinleme cihazı (kibrit kutusu büyüklüğünde) araca yüklersin Çanakkaleye gittiğinde araçta gecen tüm konuşmaları canlı canlı dinlersin (umarım şüphe ettigin gibi çıkmaz bunu yaşamak durumunda kalmazsın). Bu cihazların şarjı bir kaç saat sürüyor. Aracta koltuğun altına görünmez bir yere yerleştirebilirsin. Yanılmıyorsam kk'da 2-3 yıl önce okumuştum bir bayan ne yazık ki araca yetleştirdiği cihazla eşinin tüm çirkin konuşmalarını duymak zorunda kalmıştı. Bu cihazı bir cok dizide böcek adı altında görmüşsündür belki. Fakat eger kanıt gerekecekse kesinlikle hukuk delile dayalı ışler...sözlü beyandan ziyade ..döküman-otel-resim isteyecektir bu noktada dedektif daha mantıklı gidip yollara düşüp profesyonel olmayan bir şekilde hem kendini hırpalama, hem belli etme kimseye.
Hiç aklımdan çıkmıyo araçta kocasının başka kadınla çirkin muhhabetlerini dinleyen o bayanın yazdıkları. Dilerim daha fazla incinmezsin fakat ille de kıyamet kopacaksa aldatmaya ortak olan kadına dava açıp ondan tazminat alma hakkın var biliyorsun. Burdaki tazminatın maddi kısmı degil 1 kuruşluk manevi tazminat davaları var onu ailesine cevresine deşifre edip evine mahkeme celpleri gitsin de görsün edep ve ahlakın ne olduğunu. Eşine acabilecegin davalar farklı zaten ama unutma hukuk her zaman delil ister.

Maddi durumunuz elveriyosa dedektiflik burolari tak diye ipligini pazara cikariyo.bende niyetliydim ama sonra karsolasacagim durumu kaldirabilirmiyim diye vazgectim

Eğer boşanabilecekseniz kurcalayın. Boşanmaya cesareti olmayan kadınların bunu öğrenmesi anlamsız oluyor. Ve en büyük cezayı da kendilerine vermiş oluyorlar.

Ben şüphelerinin boş olmadığına inanıyorum. Gerçi seks olmayan bir evlilik bitmiştir zaten bana göre.
Böyle kardeş gibi yaşayacağım adamla ben evli kalmazdım. İlla aldatılmaya gerek yok, bu bile yeterli bence.

O nasil oluyor canim

Canım eşin hangi hattı kullanıyorsa (Turkcell, Vodafone, Avea) o operatörün sitesine giriyorsun, eşinin numarasını girerek online işlemlere giriş yapıyorsun. Bunun için eşinin telefonunun sende olması lazım, çünkü giriş için şifre gelecek telefona. Online işlemlerden hangi numara ile görüşmüş bakabiliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…