Büyük ihtimal aldatılıyorsun. Şu ayrıntıları görüp eşinize neden hesap sormadınız ki. Onlar meydanı birazda boş bulmuş.Beni goturmuyo erkeklrrle gitcez.ne isin var erkeklerle diyor. Bir de bana dokunmama sebebi de cok yorgunmus hep uykusu oluyo hemen gidiyo uyuycam diyo. Ayriyetten birde isin garibi kiz esimin facesinde.ekli esimin butun fotograflarini begenmis ama icinde ben ve cocuklarimi olduklqrini begenmemis ozellikle yapilmis bisey resmen 40 resmin 40 begenmis 15 i begenilmemis ben vr cocuklarim var.diue
ooo tehlike çanları çalıyor arkadaşı aman dikkatBeni goturmuyo erkeklrrle gitcez.ne isin var erkeklerle diyor. Bir de bana dokunmama sebebi de cok yorgunmus hep uykusu oluyo hemen gidiyo uyuycam diyo. Ayriyetten birde isin garibi kiz esimin facesinde.ekli esimin butun fotograflarini begenmis ama icinde ben ve cocuklarimi olduklqrini begenmemis ozellikle yapilmis bisey resmen 40 resmin 40 begenmis 15 i begenilmemis ben vr cocuklarim var.diue
Teldconuna çağrı kaydı ekle sonrada gzle onu canım. Ben öle ypardm
Progmanın adı neYakalanmadan bı program var komple ne yaptığını görüp duyup kamerasını kullanabiliyorsun. Annem babamı öyle yakalamıştı. Ayrıca telefon görüşmelerini de gayet net duyuyorsun karşı taraf da dahil . Onu yükle eşin uyurken telefonuna
Maddi durumunuz elveriyosa dedektiflik burolari tak diye ipligini pazara cikariyo.bende niyetliydim ama sonra karsolasacagim durumu kaldirabilirmiyim diye vazgectimArkadaslar merhaba evliyim 5 yildir. 2 tane cocugum var. Bu zaman.kadar esimle hic bi problem yasamadim ta ki gecen bu yaz a kadar. Esim yazin butik otel isletiyor oraya genc bir kizi ise almisti 23 yasinda sarisin ve gercekten dikkat cekici bi kiz. O geldiginden beri bu zamana kadar hersey degisti sanki. O yaz disari cikmayan adam arkadslarla icmeye gidiyorum deyip sabah 4 5 lere kadar gelmedi. Sezon bitti kiz sehire evine dondu. Esim de o sehirden mal alcam diye kac.kere gitti. Ayrica kiz calisirken samimi herkesle iyi anlasiyo beni gordugu an sursti degisiyodu. Cocuklarimizin bakicisi bile farketmis kackere gormus esime bakarken. Ama bi turlu yakalayamiyorum napicam nasi yakalicam. Esim normalde is ile.ilgli mallari istanbuldan temin ederdi. Kiz canakkalede oturuyo mallari canakkaledden alcam diyp oraya gidiyo. Kac sefer telefonuna baktim hicbisey yakalayamadim. Yazdan beri 6 7 ay gecti her ay mal alcam diye canakkaleye gidiyo 2 3 gun gelmiyo. Bahane.buluyor. ve ayiptir solemesi hicbirliktede olmuyoruz aylardir bana yanasmiyo bile. Yardim edin bunu nasi ortaya cikartmaliyim
O nasil oluyor canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?