- 5 Ocak 2016
- 183
- 111
- 103
- Konu Sahibi MissKitty86
-
Canım lazer epiladyon sonrası koku gerçekten baya bir azalıyor ama sebebi lazerdir demedim. Kılların tamamen yok olmasıdır. Lazer istemezseniz iğneliyle de olur ama hem daha uzun sürer hem de daha çok acıtır. Ama kıllar yok olunca koku azalıyor.Doktorlar tarafından kolayca çözümlenebilecek hormonal yada başka bir problem olabilir. Arkadaşların önerilerini eğer doktor bir problem yok derse yapmayı dene bence.
Ayrıca lazer epilasyon sayesinde kokmadığını belirtmiş arkadaşlar ama lazer epilasyon kıl köklerini öldürür ter bezlerine herhangi etkisi yoktur.O yüzden çok terleyen biri isen ve terinde kokuyorsa lazer epilasyon hijyen dışında bir faydası olmaz.
hayır sinek ısırığı kadar hafif bir sey hissediliyor o kadar yıllardır kullanıyorum acıtmıyorCan yakıyor mu sürerken? Çünkü turuncu renk olanı bayağı acıtıyor da.
Karınca yumurtası yağı ile sürünYag turu hersey besler.Benimde lazer epilasyonlu. Hic ter kokmam ama yinede roll on surerim. Bence konu sahibinin derdi hormonal.
Ben de kullanmistim. Hiç bir işe de yaramiyor :)Karınca yumurtası yağı ile sürün
Bir ara kıl tüy mevzusuna kesin çözüm diye karınca yumurtası yağı reklamları ne modaydı yaw
Bu tam olarak nasil kullaniliyor? Islak tene galiba dimi? Bugun tesaduf gordum aldim.. dogal olmasi guzel isede yararsa vazgecmem ben.. 1 sene gider dedi saticigratiste var bu ürün bayağı faydalı
Duş aldıktan sonra veya koltuk altını temizledikten sonra, taşı ıslatıp roll on sürüyormuş gibi koltuklarına sürüyorsun. Zaten kuruduğunda kaymıyo ona göre ıslatırsın tekrardan.Bu tam olarak nasil kullaniliyor? Islak tene galiba dimi? Bugun tesaduf gordum aldim.. dogal olmasi guzel isede yararsa vazgecmem ben.. 1 sene gider dedi satici
Banyodayken sirkeli su ile yıkayın ve ovalayın faydası olacaktırMerhaba arkadaslar,
Benim sorunum koltuk alti kokusu. Maalesef okadar büyük sorunki ne yapsam gideremiyorum bu kokuyu. Dusdan bir kac saat sonra kokmaya basliyorum. Deodorant fayda etmiyor
Artik insan icine cikasim gelmiyor.
Baska arkadasin konusunda gördüm giyinmeyi unuttum kendime bakmiyorum diye. Ayni sorun bendede var. Ama ben zaten hic bilmezdim ne bekarligimda ne de simdi. Esimde artik sikayetci hatta 7 yasindaki kizim bile beni elestirebiliyor
Ben bu koku konusunu ve kendime özen gösterme konusunu nasil halledecem arkadaslar?
Edit: kizlar birde benim yüzümde cok büyük sivilceler cikiyor acaba baglantisi olabilirmi? Cok bakimsiz bir görüntüm var ya kendimden igrenir oldum aynaya bakmak istemiyorum artik
Saol cnm. Bugun kullanmaya basladim bakalim.. deo roll kullaniyodum yillardr ama ne de olsa dogal degil tenimize direkt suruyoruz.Duş aldıktan sonra veya koltuk altını temizledikten sonra, taşı ıslatıp roll on sürüyormuş gibi koltuklarına sürüyorsun. Zaten kuruduğunda kaymıyo ona göre ıslatırsın tekrardan.
Yatmadan önce ve sabahları kullanmak ideal bence. Terlemeye devam ediyorsun normal bi şekilde ama kokmuyorsun. Hatta ayaklara bile kullanabilirmişiz öyle yazıyo ürünün üstünde.
Doğru söylüyorsun. Umarım faydalı olur senin için deSaol cnm. Bugun kullanmaya basladim bakalim.. deo roll kullaniyodum yillardr ama ne de olsa dogal degil tenimize direkt suruyoruz.
kesinlikle katılıyorum. lazerden önce asla kokmayan ben, aynı gün içinde kokmaya başladım.Yaa ben de eskiden kokmazdim hiç ama koltuk altına lazer yaptırdıktan sonra daha çabuk terlemeye kokmaya başladım. Biti lazerden sonra koku geçer demiş ona şaşırdım. Ben de ters etki yaptı. Çok sey denedim ben de pudra bebe yağı vs.. şimdilik bir çözüm bulamadım. Burdaki önerilerden deniycem bir de.
Çok yöntem denedim limon pudra deotak ise yaramadı. Lazer yaptırdığım yer de sıradan kötü bir yer değil niye böyle oldu anlamadım. Burda doğal bir taştan bahsedilmiş onu deneyeceğim bir de..kesinlikle katılıyorum. lazerden önce asla kokmayan ben, aynı gün içinde kokmaya başladım.
çözüm bulursan lütfen burada da paylaş biz lazer mağdurları için
alın benden de o kadar. sanırım şehrin sayılı iyi yerlerinden biridir yaptırdığım yer. lazerden memnunum ama ben koltuk altı kokusunu olayını bilseydim, asla yaptırmazdım. kalan seanslarıma gitmedim bileÇok yöntem denedim limon pudra deotak ise yaramadı. Lazer yaptırdığım yer de sıradan kötü bir yer değil niye böyle oldu anlamadım. Burda doğal bir taştan bahsedilmiş onu deneyeceğim bir de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?