Cok pis kokuyorum :(

Canım lazer epiladyon sonrası koku gerçekten baya bir azalıyor ama sebebi lazerdir demedim. Kılların tamamen yok olmasıdır. Lazer istemezseniz iğneliyle de olur ama hem daha uzun sürer hem de daha çok acıtır. Ama kıllar yok olunca koku azalıyor.

Yag turu hersey besler.Benimde lazer epilasyonlu. Hic ter kokmam ama yinede roll on surerim. Bence konu sahibinin derdi hormonal.
Karınca yumurtası yağı ile sürün
Bir ara kıl tüy mevzusuna kesin çözüm diye karınca yumurtası yağı reklamları ne modaydı yaw

Karbonatı sulandırıp koltuk altınızı ovun duştan sonra.

Minik bir kavanoza hındıstan cevizi yağı ve karbonat karıştırın sabahları da onu kullanın. Birde koltuk altınızı sık alın.

Sivilceleriniz için de doktora görünmenizde fayda var.

ilk önce hormon testi yaptır (belki hormonla ilgili olabilir), daha sonra da koltuk altına botoks yaptır, ve pudralı deodarantlardan kullan mis gibi olursun

Et ve baharat ağırlıklı beslenme şekliniz varsa bu da katkı yapıyor olabilir. Yani koku için vegan olmak biraz abartı olabilir ama çok şikayetçiyseniz belki bir ay denemeye değer.

Yaa ben de eskiden kokmazdim hiç ama koltuk altına lazer yaptırdıktan sonra daha çabuk terlemeye kokmaya başladım. Biti lazerden sonra koku geçer demiş ona şaşırdım. Ben de ters etki yaptı. Çok sey denedim ben de pudra bebe yağı vs.. şimdilik bir çözüm bulamadım. Burdaki önerilerden deniycem bir de.

Bu tam olarak nasil kullaniliyor? Islak tene galiba dimi? Bugun tesaduf gordum aldim.. dogal olmasi guzel isede yararsa vazgecmem ben.. 1 sene gider dedi satici
Duş aldıktan sonra veya koltuk altını temizledikten sonra, taşı ıslatıp roll on sürüyormuş gibi koltuklarına sürüyorsun. Zaten kuruduğunda kaymıyo ona göre ıslatırsın tekrardan.

Yatmadan önce ve sabahları kullanmak ideal bence. Terlemeye devam ediyorsun normal bi şekilde ama kokmuyorsun. Hatta ayaklara bile kullanabilirmişiz öyle yazıyo ürünün üstünde.

Banyodayken sirkeli su ile yıkayın ve ovalayın faydası olacaktır
Bide eczanelerde sayılan bi krem vardı adı aklıma gelmedi oda çok etkili hatırlarsam adını yazarım

Saol cnm. Bugun kullanmaya basladim bakalim.. deo roll kullaniyodum yillardr ama ne de olsa dogal degil tenimize direkt suruyoruz.

kesinlikle katılıyorum. lazerden önce asla kokmayan ben, aynı gün içinde kokmaya başladım.

çözüm bulursan lütfen burada da paylaş biz lazer mağdurları için

kesinlikle katılıyorum. lazerden önce asla kokmayan ben, aynı gün içinde kokmaya başladım.

çözüm bulursan lütfen burada da paylaş biz lazer mağdurları için
Çok yöntem denedim limon pudra deotak ise yaramadı. Lazer yaptırdığım yer de sıradan kötü bir yer değil niye böyle oldu anlamadım. Burda doğal bir taştan bahsedilmiş onu deneyeceğim bir de..

Çok yöntem denedim limon pudra deotak ise yaramadı. Lazer yaptırdığım yer de sıradan kötü bir yer değil niye böyle oldu anlamadım. Burda doğal bir taştan bahsedilmiş onu deneyeceğim bir de..
alın benden de o kadar. sanırım şehrin sayılı iyi yerlerinden biridir yaptırdığım yer. lazerden memnunum ama ben koltuk altı kokusunu olayını bilseydim, asla yaptırmazdım. kalan seanslarıma gitmedim bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…