Cok pis kokuyorum :(

La havleee kocandan çocuğundan eleştiri alana kadar bi çözüm bulamadın mı be güzel insan?
Aslinda benim bu derdim kendimi bildim bileli var, cok alay edildi benimle okul zamanimda. Bazen dönem dönem düzelir gibi oluyor ama hic tam anlamiyla gecmiyor. Iki senedir yine dur duraksiz sivilce ve koku sorunu var. Aslinda kendimde de sanki bir tükenmislik sendromumu dersiniz bikkinlikmi dersiniz bilmiyorum ama canim hic birseyle ugrasmak istemiyor. Ama artik kendi görüntümdende biktim igrendim yani. Komple bir degisim yapmam lazim onun carelerini ariyorum. Daha yasim cok genc ama görseniz yani üstümde ölü topragi var sanki

Zaten Kendini bakımlı gördükçe bakımsız halde iken kendini rahatsız hissedeceksin. Evlisin birde evlilerin daha çok dikkatli olması gerekiyor canım asla salma kendini özgüvenin artar yaptığın işlerden daha çok zevk alırsın.

Haklisiniz ne diyim

Arkadaslar cok tesekkür ederim bütün önerilerinizi okuyorum. Cocuklardan dolayi pek yazamiyorum. Ama mutlaka okuyorum. Karbonati bugün sabah dustan sonra denedim bakalim faydasi olacakmi
Karbonati dikkatli kullanın valla fena pişik yaptı beni heralde fazla kaçırdim:)) Hindistan cevizi yağı sürüyorum şimdi insallahh faydası olur

Bende ne yazık ki cildi yağlı bir insanım. Kullanmadıgım dus jeli sabun kalmadı banyodan sonra bile cildim yağlı kalıyordu ve cok terleyen biriyim ne yazık ki. Benim çözümüm şu şekilde hacı şakir kalıp sabun :) güzelce lifliyorum kendimi sonra dalin bebek sampuanıyla yıkanıyorum. Aynı şekilde saclarımıda normal sampuamdan sonra dalinle yıkıyorum sac kremi yerine. Hem mis gibi kokuyorsun hem saclarım ve cildim yumusacık oluyor. Ayrıca senelerdir şişe üzerine şise kullandıgım Nivea 48 saat klasik pudralı roll-on deodarantım asla vaz gecmediğim ürünüm. Günlük dusunu ve istenmeyen tüyleri düzenli alman önemli Birde bu şekilde dene istersen.

Her gün duş ayrıca roll on kullanmalısınız Hale’n daha devam ediyorsa doktora görünseniz iyi olur

Dr a gidin hormonal bi problem olabilir gibi geldi bana

Kullandığınız kıyafetlerin maddesi nedir? Özellikle kapalı kadınlar için olan kıyafetlerde naylonumsu kumaşlar kullanıyorlar. Çünkü ucuz oluyor. Kumaşların ter ve koku yaptığı oluyor.
Eğer pamuklu rahat şeyler giyiyorsanız yediklerinize dikkat edebilirsiniz.

Oncelikle pamuklu giyinin. Ikincisi deodorant gece surulur, gece yatmadan her gun surun cunku gece ter uretimi az olur ve en uygun zaman gece surup yatmaktir deodoranti.

Ikincisi sivilceler. Isince salisilik asit olan bir yuz temizleyici alin.Sabahlari bununla yuzunuzu yikayin (neutrogena alabilrisniz icinde yuzde 2 salisilik asit olmais lazim Arkasini okuyup alin). Sabah ya da aksam yikayabilirsiniz, ama iki defa yikamayin salisilik asitli maddeler ile, irrite edebilir. BU cildin ust tabakasinin soyulmasina sebep olacak, olu deriyi yavas yavas atacaksiniz. Yuzunuzu yikayin ama kurutmadan sunlardan azicik surun ve ustune direkt nemlendirici surun (icinde parfum olmayani alin). https://www.watsons.com.tr/p/hydro-boost-water-gel-nemnorcilt50ml-16493

Markayi bilmem ama nemlendirici sart once water gel sonra nemlendirici sureceksiniz. Gece de isterseniz eczanelerde satilan icinde onemli bir asidik madde olan sivilce kremi var, Bu madde komedon olusmasini engelliyor ve cilt rengini aciyor, Basta birazcik kasindirir ama alisirsiniz. Sivilce olan yerlere onu surebilirsiniz. (Azelderm).

Benim onerilerim bunlardir. Bir de banyoda kese yapiyorsaniz o keseyi banyodan sonra hemen yikayin kurutun. Islak islak bekleyen kese bakteri uretiyor.

Jojoba yagi kil koklerini besler..

Jojoba yagi kil koklerini besler..
Valla jojoba da besliyor vazelin de besliyor hindistan cevizi yağı da besliyor yağların büyük çoğunluğu kıl köklerini besliyor evet ama karbonatın tahriş etmemesi için yağ sürmek gerekiyor.

Bu arada benim koltuk altım lazer epilasyonlu, kıl yok o yüzden sıkıntı olmuyor.

Yag turu hersey besler.Benimde lazer epilasyonlu. Hic ter kokmam ama yinede roll on surerim. Bence konu sahibinin derdi hormonal.

Doktorlar tarafından kolayca çözümlenebilecek hormonal yada başka bir problem olabilir. Arkadaşların önerilerini eğer doktor bir problem yok derse yapmayı dene bence.
Ayrıca lazer epilasyon sayesinde kokmadığını belirtmiş arkadaşlar ama lazer epilasyon kıl köklerini öldürür ter bezlerine herhangi etkisi yoktur.O yüzden çok terleyen biri isen ve terinde kokuyorsa lazer epilasyon hijyen dışında bir faydası olmaz.

Kimse yazmamış sanırım ya da bilmiyor :)aktarlarda satılan şap taşı diğer adıyla kan taşı, ıslatıp koltuk altına sürünce zerre kokutmuyor 24 saat boyunca.. kullandığım günden itibaren o kadar memnunum ki bende her duş sonrası biraz dolaşsam yürüsem hemen kokardı, şimdi asla kokmuyor.

ayrıca şap taşı doğaldır, hiçbir yan etkisi yok. aktarlardan bulabilirsiniz çok uygun fiyata. 5 tlye aldim ben, erimiyor da kolay kolay. 1 sene kullanılabiliyor, hem ekonomik hem doğal :) duştan sonra hemen sürün taşı ıslatıp, 24 saatte bir tekrar sürün ıslatarak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bahsettiğiniz taş turuncu renkli ve biraz tırtırlı mı?

Bahsettiğiniz taş turuncu renkli ve biraz tırtırlı mı?
hayır taş rengi beyaz, şekli de değişebiliyor yontabiliyorlar şekil veriyorlar. fotoğrafını ekledim. taşın ismi her aktarda farklı geçebilir(benim aldığım aktarda cilt şapı yazıyordu ama orjinal ismi şap ve kan taşı) önemli olan renginin beyaz olması(tuz gibi pıtırcıklı bir yapısı var hafiften)

Eklentiler

• PhotoGrid_1518949390864.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 168
Can yakıyor mu sürerken? Çünkü turuncu renk olanı bayağı acıtıyor da.

şimdi bu ter bezleri ve hormonlarla alaklı olabilir bir doktora git bu tarz şeylerin tedavisi vardır diye düşünüyorum ama zor bir durum bir an önce halldersin umarım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…