- Konu Sahibi MissKitty86
-
Aslinda benim bu derdim kendimi bildim bileli var, cok alay edildi benimle okul zamanimda. Bazen dönem dönem düzelir gibi oluyor ama hic tam anlamiyla gecmiyor. Iki senedir yine dur duraksiz sivilce ve koku sorunu var. Aslinda kendimde de sanki bir tükenmislik sendromumu dersiniz bikkinlikmi dersiniz bilmiyorum ama canim hic birseyle ugrasmak istemiyor. Ama artik kendi görüntümdende biktim igrendim yani. Komple bir degisim yapmam lazim onun carelerini ariyorum. Daha yasim cok genc ama görseniz yani üstümde ölü topragi var sankiLa havleee kocandan çocuğundan eleştiri alana kadar bi çözüm bulamadın mı be güzel insan?
Aslinda benim bu derdim kendimi bildim bileli var, cok alay edildi benimle okul zamanimda. Bazen dönem dönem düzelir gibi oluyor ama hic tam anlamiyla gecmiyor. Iki senedir yine dur duraksiz sivilce ve koku sorunu var. Aslinda kendimde de sanki bir tükenmislik sendromumu dersiniz bikkinlikmi dersiniz bilmiyorum ama canim hic birseyle ugrasmak istemiyor. Ama artik kendi görüntümdende biktim igrendim yani. Komple bir degisim yapmam lazim onun carelerini ariyorum. Daha yasim cok genc ama görseniz yani üstümde ölü topragi var sanki
Haklisiniz ne diyimZaten Kendini bakımlı gördükçe bakımsız halde iken kendini rahatsız hissedeceksin. Evlisin birde evlilerin daha çok dikkatli olması gerekiyor canım asla salma kendini özgüvenin artar yaptığın işlerden daha çok zevk alırsın.
Karbonati dikkatli kullanın valla fena pişik yaptı beni heralde fazla kaçırdim:)) Hindistan cevizi yağı sürüyorum şimdi insallahh faydası olurArkadaslar cok tesekkür ederim bütün önerilerinizi okuyorum. Cocuklardan dolayi pek yazamiyorum. Ama mutlaka okuyorum. Karbonati bugün sabah dustan sonra denedim bakalim faydasi olacakmi
Dr a gidin hormonal bi problem olabilir gibi geldi banaMerhaba arkadaslar,
Benim sorunum koltuk alti kokusu. Maalesef okadar büyük sorunki ne yapsam gideremiyorum bu kokuyu. Dusdan bir kac saat sonra kokmaya basliyorum. Deodorant fayda etmiyor
Artik insan icine cikasim gelmiyor.
Baska arkadasin konusunda gördüm giyinmeyi unuttum kendime bakmiyorum diye. Ayni sorun bendede var. Ama ben zaten hic bilmezdim ne bekarligimda ne de simdi. Esimde artik sikayetci hatta 7 yasindaki kizim bile beni elestirebiliyor
Ben bu koku konusunu ve kendime özen gösterme konusunu nasil halledecem arkadaslar?
Edit: kizlar birde benim yüzümde cok büyük sivilceler cikiyor acaba baglantisi olabilirmi? Cok bakimsiz bir görüntüm var ya kendimden igrenir oldum aynaya bakmak istemiyorum artik
Jojoba yagi kil koklerini besler..Banyodan sonra ve her sabah kalktığımda koltuk altıma jojoba yağı veya vazelin sürüp daha sonra karbonat sürüyorum ve tüm gün hiç ter kokusu olmuyor.
Banyoda minik bir kavanozda karbonatım hazır bekliyor, nemli iki parmağımı batırıp koltuk altını nazikçe ovuyorum.
Koltukaltınızda yara ya da alerjik bir durum olmadığı sürece karbonatın zararı olmaz.
Hemen deneyin teşekkür edeceksiniz
Valla jojoba da besliyor vazelin de besliyor hindistan cevizi yağı da besliyor yağların büyük çoğunluğu kıl köklerini besliyor evet ama karbonatın tahriş etmemesi için yağ sürmek gerekiyor.Jojoba yagi kil koklerini besler..
Yag turu hersey besler.Benimde lazer epilasyonlu. Hic ter kokmam ama yinede roll on surerim. Bence konu sahibinin derdi hormonal.Valla jojoba da besliyor vazelin de besliyor hindistan cevizi yağı da besliyor yağların büyük çoğunluğu kıl köklerini besliyor evet ama karbonatın tahriş etmemesi için yağ sürmek gerekiyor.
Bu arada benim koltuk altım lazer epilasyonlu, kıl yok o yüzden sıkıntı olmuyor.
Bahsettiğiniz taş turuncu renkli ve biraz tırtırlı mı?ayrıca şap taşı doğaldır, hiçbir yan etkisi yok. aktarlardan bulabilirsiniz çok uygun fiyata. 5 tlye aldim ben, erimiyor da kolay kolay. 1 sene kullanılabiliyor, hem ekonomik hem doğal :) duştan sonra hemen sürün taşı ıslatıp, 24 saatte bir tekrar sürün ıslatarak.
hayır taş rengi beyaz, şekli de değişebiliyor yontabiliyorlar şekil veriyorlar. fotoğrafını ekledim. taşın ismi her aktarda farklı geçebilir(benim aldığım aktarda cilt şapı yazıyordu ama orjinal ismi şap ve kan taşı) önemli olan renginin beyaz olması(tuz gibi pıtırcıklı bir yapısı var hafiften)Bahsettiğiniz taş turuncu renkli ve biraz tırtırlı mı?
Can yakıyor mu sürerken? Çünkü turuncu renk olanı bayağı acıtıyor da.hayır taş rengi beyaz, şekli de değişebiliyor yontabiliyorlar şekil veriyorlar. fotoğrafını ekledim. taşın ismi her aktarda farklı geçebilir(benim aldığım aktarda cilt şapı yazıyordu ama orjinal ismi şap ve kan taşı) önemli olan renginin beyaz olması(tuz gibi pıtırcıklı bir yapısı var hafiften)
şimdi bu ter bezleri ve hormonlarla alaklı olabilir bir doktora git bu tarz şeylerin tedavisi vardır diye düşünüyorum ama zor bir durum bir an önce halldersin umarım .Merhaba arkadaslar,
Benim sorunum koltuk alti kokusu. Maalesef okadar büyük sorunki ne yapsam gideremiyorum bu kokuyu. Dusdan bir kac saat sonra kokmaya basliyorum. Deodorant fayda etmiyor
Artik insan icine cikasim gelmiyor.
Baska arkadasin konusunda gördüm giyinmeyi unuttum kendime bakmiyorum diye. Ayni sorun bendede var. Ama ben zaten hic bilmezdim ne bekarligimda ne de simdi. Esimde artik sikayetci hatta 7 yasindaki kizim bile beni elestirebiliyor
Ben bu koku konusunu ve kendime özen gösterme konusunu nasil halledecem arkadaslar?
Edit: kizlar birde benim yüzümde cok büyük sivilceler cikiyor acaba baglantisi olabilirmi? Cok bakimsiz bir görüntüm var ya kendimden igrenir oldum aynaya bakmak istemiyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?