Cok pis kokuyorum :(

Muhtemelen arkadaslar demistir ama her ihtimale karsin yaziyorum. Boyle bir hastalik var eger asiri terliyorsa. Cozumu de var botoksla ya da iyontoforez tedaviyle. Siz bi doktora gorunun bence.

Ben cok kokmayan bi yapiya sahibim. Extrem durumlarda 5-6 gun dus alamadigim halde kiyafet degistirdigim surece kokmadim. Ne zaman 70 kiloyu gectim kokmaya basladim.
Zayifladikca koku sorunum da gecti
Sisman olabilir misiniz?(bki ye gore. Yoksa herkes balik etli :)

Kesinlikle katılıyorum. Ter bezlerinin olduğu bölgeye bu kadar çok kimyasal sürmek doğru gelmiyor
Garnier’nin yeni çıkan bir roll-onu var. Terlemeyi önlemiyor. Ter kokusunu güzelleştirerek dışarı atıyor. Yani terliyorsunuz da koku rahatsız etmiyor . Temiz tene günde 2-3 kez sürmek ve kıl bırakmamak en etkilisi.

Koktukaltı kıllarımı epiladyon ile tamamen aldırdığından beri ter kokumu unuttum. Tabi çok terleyince vs. Kokuyor ama eskiye göre çok farketti. Bir de yıkanırken koltuklarlarmış mutlaka sabunla yıkıyorum. Çok farkediyor. Kıyafetlerinizi de seçerken sakın polyester olmasın mümkünse yüzdeyüz pamuk alın. İç etiketine bakın almadan.

Ben bir ara üst üste deodorant sıkmıştım sonra deodorant alerjisi geliştirdi vücudum. Kimseye tavsiye etmem. Sonradan neyse birkaç rollon markası buldum alerji yapmayan ama halen birçok markayı alerji yaptığı İçin kullanamıyorum.

Gün asiri dus aliyorum, kil temizligime önem veririm. Ama bilemedimki hergünde yapabilirim tabiki banyo. Ama bazen öyle tuhafki, banyodan cikar cikmaz daha üstümü giymeden koku oluyor
Günaşırı duş almak yetmez ki. Ben fazla terlemeyen biriyim buna rağmen eve gelince derhal duş alırım dışarının pisliği gitsin ve tenim rahat bi nefes alsın diye. Çoğu zaman sabah uyanınca da kendimi duşa atıyorum yani eski zamanlarda değiliz herkesin evinde şofben filan var beş dakikalık bi şey. Tabii hormonal bi sorun filan var mı diye araştırın ama öncelikle günde en az bi kez duş almayı deneyin

Lazer
Evet jilet kullaniyorum ondan olabilirmi acaba
Lazerle kökünden aldırt. Acayip farkediyor koku İçin.

Bi taş degilmi sizin bahsettiginiz? Alun taşi galiba

Bende bu dertten çok cektim sonra umarim reklam gbi olmaz ama rexona pudrali kullanmaya basladim. Şu hayatta olmaassa olmazim diyebilirim... ben cok terliyorum ve kokuyorda birtek bu deodrant etki ediyor. Duş aldiktan sonra temiz cilde sıkıyorum birdaha ki dusa kadarda gayet etkili oluyor. Denedinizmi daha once ?

La havleee kocandan çocuğundan eleştiri alana kadar bi çözüm bulamadın mı be güzel insan?

Kimyasal karsitiyim demiyorsaniz her banyoda koltukaltlarinizi beyaz sabunla iyice yikayip kuruladiktan sonra maxim roll on kullanin. Zamanla haftada 1 e indirir sonra da birakirsiniz.

Sizin sorun belli ki dışarıdan yapılan müdahalelerle çözülecek türden değil. Belki vücudunuzda aşırı toksin birikmiştir. Bir süre detokslar yapın spor yapın. Hazır gıda, un tuz şeker baharat tüketmeyin. Hormon ölçümü vs yapın. Mutlaka bir çözümü vardır.

Tek çare sağlıklı beslenmek

Kokulu ağır yiyecekler terde de koku yapar. Çemen,soğan,cips vs

Düzenli ve kararında beslenip,bol su içersen ve her gün dus alırsan sorun kalmaz

Bende koku problemi yoktu ama aşırı terleme sorunu vardı koltuk altımda. Sırılsıklam oluyodu kışın bile. Botoks bile düşündüm ama bir marka çıktı o sene onu almıştı annem. Birkaç kere kullandım şimdi kullanmıyorum o aşırı terleme durumu geçti garip bir şekilde. Normal şekilde terliyorum yani artık. Adı driclor du.

Ben dustan cikarken daha koltukaltimi koklasam kokuyu alirim... anam beni tuzlamamis kucukken. Ondan heralde. Cidden inanmaya basladim buna yani.. esim de kac gun yikanmasin ter mer kokmaz mesela. Yapi meselesi..
Tek memnun kaldigim sey deotak oldu. Mentollusunu aldim. Valla uzerinde iste haftada 1 2 kere kullanin falan diyordu ben 2gune bir kullaniyorum koku pek kalmadi. Dustan sonra da hep suruyorum. Oneririm..

Bu sorunuz için dermotologa gittinizmi?Yediğimiz seyler bile kokmamızı saglayabiliyor.Koku yapan yiyecekler sucuk pastırma yememege calısın.Her banyo yaparken koltuk altı tırasınızı yapın ve bi kac kere koltuk altınk dus jeli ile yıkayın.Banyodan cıktıktan sonra kurulanırken deo roll on ve deodorant parfum sıkın bi faydası olabilir.Ben böyle yapıyorum koku sorunum olmuo.

Arkadaslar cok tesekkür ederim bütün önerilerinizi okuyorum. Cocuklardan dolayi pek yazamiyorum. Ama mutlaka okuyorum. Karbonati bugün sabah dustan sonra denedim bakalim faydasi olacakmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…