- 16 Şubat 2018
- 249
- 351
- 18
- Konu Sahibi MissKitty86
-
Garnier’nin yeni çıkan bir roll-onu var. Terlemeyi önlemiyor. Ter kokusunu güzelleştirerek dışarı atıyor. Yani terliyorsunuz da koku rahatsız etmiyor . Temiz tene günde 2-3 kez sürmek ve kıl bırakmamak en etkilisi.Kesinlikle katılıyorum. Ter bezlerinin olduğu bölgeye bu kadar çok kimyasal sürmek doğru gelmiyor
Ben bir ara üst üste deodorant sıkmıştım sonra deodorant alerjisi geliştirdi vücudum. Kimseye tavsiye etmem. Sonradan neyse birkaç rollon markası buldum alerji yapmayan ama halen birçok markayı alerji yaptığı İçin kullanamıyorum.Doktor çare bulamadı ise; hormonal bir sıkıntı da söylemedi ise ; Her gün banyo yapacaksınız ve banyo öyle üstün körü değil; lifle koltuk altınızı iyice ovacaksınız.
Çıkar çıkmaz deodorant sürdüğünüz gibi gün içerisinde de sık sık lavaboya gidip tazeleyeceksiniz deodorantı; çünkü anladığım ter bezleriniz fazla çalışıyor.
Deodorant bu kadar kullanmak sağlıklı mı hayır; ama eşiniz ve çocuğunuz rahatsızsa yapacak bir şey yok. Onlar en yakınlarınız onlarla bu yüzden uzaklaşmanız üzücü olur, ayrıca zamanla bu durum sosyal hayatınızda özgüveninizi de zedeler. İçe kapanık bir insan yapar sizi. Buna mahal vermeyin dediğim gibi normal insanlar bir bakım yapıyorsa siz üç yapın yapacak bir şey yok.
Günaşırı duş almak yetmez ki. Ben fazla terlemeyen biriyim buna rağmen eve gelince derhal duş alırım dışarının pisliği gitsin ve tenim rahat bi nefes alsın diye. Çoğu zaman sabah uyanınca da kendimi duşa atıyorum yani eski zamanlarda değiliz herkesin evinde şofben filan var beş dakikalık bi şey. Tabii hormonal bi sorun filan var mı diye araştırın ama öncelikle günde en az bi kez duş almayı deneyinGün asiri dus aliyorum, kil temizligime önem veririm. Ama bilemedimki hergünde yapabilirim tabiki banyo. Ama bazen öyle tuhafki, banyodan cikar cikmaz daha üstümü giymeden koku oluyor
LazerHepinize tesekkür ederim. Doktor tavsiye etmis bir cogunuz acaba hangi bölüme gitsem?
Karbonat demissiniz birde, onuda mutlaka deniyecem.
Ya bazen delirecek gibi oluyorum. Dustan cikar cikmaz koltuk altimi kokluyorum ve bazen koku hic gitmemis bile oluyor ve yeniden giriyorum dusa
Lazerle kökünden aldırt. Acayip farkediyor koku İçin.Evet jilet kullaniyorum ondan olabilirmi acaba
Bi taş degilmi sizin bahsettiginiz? Alun taşi galibaBir tane rolon var eczanelerde satılan terlemeyi önleme amaçlı onu alabilirsiniz ciddi manada etki ediyo çünkü. Yazları aşırı sıcaklarda kullanıyorum ve gün boyu kupkuru oluyor koltuk altı. Adini hatırlamıyorum ama eczaneye gider de sorarsanız verirler. Giyinmeyi bilmiyorum derken kombin türünde mi öyleyse eğer sosyal medyadaki butikleri takip edebilirsiniz tarzınıza uygun kombinleri görür fikir edinirsiniz. Bir yerden başlayınca gerisi geliyor zaten yeter ki değişim için çaba harcayın.
Limon kolonya sı fayda eder mi acabaBaşka bir doktora daha görün. Duş aldıktan sonra bile koku oluyosa bu terden olmaz.
Kötü kokuların çoğu bakterilerden mantarlardan kaynaklanır
Limon kolonyası uctuktan sonra kalan koku bile başlı başına bir problem .o olmazLimon kolonya sı fayda eder mi acaba
Merhaba arkadaslar,
Benim sorunum koltuk alti kokusu. Maalesef okadar büyük sorunki ne yapsam gideremiyorum bu kokuyu. Dusdan bir kac saat sonra kokmaya basliyorum. Deodorant fayda etmiyor
Artik insan icine cikasim gelmiyor.
Baska arkadasin konusunda gördüm giyinmeyi unuttum kendime bakmiyorum diye. Ayni sorun bendede var. Ama ben zaten hic bilmezdim ne bekarligimda ne de simdi. Esimde artik sikayetci hatta 7 yasindaki kizim bile beni elestirebiliyor
Ben bu koku konusunu ve kendime özen gösterme konusunu nasil halledecem arkadaslar?
Edit: kizlar birde benim yüzümde cok büyük sivilceler cikiyor acaba baglantisi olabilirmi? Cok bakimsiz bir görüntüm var ya kendimden igrenir oldum aynaya bakmak istemiyorum artik
Bu sorunuz için dermotologa gittinizmi?Yediğimiz seyler bile kokmamızı saglayabiliyor.Koku yapan yiyecekler sucuk pastırma yememege calısın.Her banyo yaparken koltuk altı tırasınızı yapın ve bi kac kere koltuk altınk dus jeli ile yıkayın.Banyodan cıktıktan sonra kurulanırken deo roll on ve deodorant parfum sıkın bi faydası olabilir.Ben böyle yapıyorum koku sorunum olmuo.Merhaba arkadaslar,
Benim sorunum koltuk alti kokusu. Maalesef okadar büyük sorunki ne yapsam gideremiyorum bu kokuyu. Dusdan bir kac saat sonra kokmaya basliyorum. Deodorant fayda etmiyor
Artik insan icine cikasim gelmiyor.
Baska arkadasin konusunda gördüm giyinmeyi unuttum kendime bakmiyorum diye. Ayni sorun bendede var. Ama ben zaten hic bilmezdim ne bekarligimda ne de simdi. Esimde artik sikayetci hatta 7 yasindaki kizim bile beni elestirebiliyor
Ben bu koku konusunu ve kendime özen gösterme konusunu nasil halledecem arkadaslar?
Edit: kizlar birde benim yüzümde cok büyük sivilceler cikiyor acaba baglantisi olabilirmi? Cok bakimsiz bir görüntüm var ya kendimden igrenir oldum aynaya bakmak istemiyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?