Çok pişman oldum ama dönmüyor

Rmkdnzcnkrgbrkmngn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2014
22
1
1
Ankara
Kızlar biz 2 aylık sevgilimle 4 ay önce ayrıldık ben ayrılmak istedim ama 20 gün sonra pişman oldum mesaj attım gece hala seni seviyorum dedim o da hayatında yeni biiri olduğunu söyledi ve beni o kızla karşılaştırmaya başladı yok o kız ona değer veriyormuşta onu dinliyormuşta benim gibi tabuları yokmuşta rahatmışta falan filan bunların hepsini hiç canımı acıtcağını düşünmedenn yazdı bana ben tabi delirdim yani kabullenemedim yeni birini çok uzun süreli bir ilişki değildi ama çok şey yaşadık ve beni sevdiğini biliyordum hatta hep geri adımı atan bendim neyse dayanamadım sabah evine gittim 3 saat kapıda bekledim telefonu arıyorum açmıyor sonra en yakın arkadaşını aradım onlardaymış o yüzden açmamış kapıyı dedim gel o zaman konuşalım gerek yok falan dedi benim tek istediğim gözlerimin içine bakarak artık seni istemiyorum desinki inanayım bende çünkü kabullenemedim ben hala beni sevdiğine inandım çünkü ve tabiki gelmedi 10 gün sonrada o kızla çıkmaya başladı 3 aydır çıkıyorlar ben hala unutamadım kızlar sizce o yaptıklarımı fedakarlık olarak mı görüyordur yüzsüzlük olarak mı ve sizce döner mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tatlım sana değer verilmesini ve ondaki değerin azalmasın istiyorsan bağrına taş bas ama sakın kapısına gitme bir daha olan olmuş daha da ters teper yüz göz olursunuz bu pişmanlığın yanında hava civa kalır inan bana kısacası kendi yoluna git zaten sevse seni hemen birini bulmazdı bence.kendini küçük düşürme sakın!

İş işten geçmiş canım kendi yoluna bak

Öyle mi diyorsun ama ben istiyorum gelmiyor ya takıntı giibi bir şey oldu çıkarken daha az seviyordum yani ve nasıl unutacağımk bilmiyorum ilk defa bu kadar güçlü şeyler hissetmiştim birine karşı

Doğru diyorsun zaten bi daha adım hayatta atmam o gittiğimdede ayrılan benim diye yapmıştım bi daha bi iletişime geçmem. Evet 1 hafta sonra tanışmış yeni kızla

canımcım sen napıyorsun ya..şaka mı yapıyorsun..ne işin var 3 saat kapısında bekliyorsun..ayrılmışsan peşinde koşuyorsun..bitmiş işte..kabul etmen daha kolay olacak..

Ne gibi tabular mesela? Bu kısım önemli...

Yani şöyle ben alkol kullanmam mesela o da arada iç derdi ya da böyle bar falan sevmiyorum o seviyor bi de ben biraz geleneksel bir kzım bazı şeylerin evlenince olması gerektiğini düşünüyorum o öyle düşünmüyordu.

canımcım sen napıyorsun ya..şaka mı yapıyorsun..ne işin var 3 saat kapısında bekliyorsun..ayrılmışsan peşinde koşuyorsun..bitmiş işte..kabul etmen daha kolay olacak..

Haklısın ama kabullenemeyince öyle oluyor delirmiştim bana başka biri var diyince

canım biz kızlar için 10 günlük sevgililik bile bağlanmaya ve alışkanlık kazanmaya yeterli,ama erkekler öyle değil
onun için altı üstü 2 ay çıktığı bi kızsın.
bence yüzsüzlük olarak görüyor yaptıklarını.
bence daha fazla üstüne gitme,hayatına bak sen de

Son düzenleme:

Kendi yoluna nasıl bakacağımı bir bilsem sürekli sosyal medya hesaplarına bakıyorum whatsapp son görülmesine bakıyorum yani bende farkındayım 4 ay oldu artık çıkarmam gerekiyor aklımdan ama daha dün gece barıştığımız gördüm rüyada öyle rüyalar görüp uyanınca her günüm berbat geçiyor

tipik erkek klasiği al gülülüm ver gülümdür bence en nefret ettiğim cümle

Evet bence de öyle...

Bak bir kaç cümlenden bile aslında uyumlu olmadığınız anlaşılıyor.
Senin yaşam tarzına, yaptıklarına yapmadıklarına saygı duymuyor...
O farklı bir şeyler arıyor... Aradığı da sende yok...
Neden kendini üzüyorsun ki..

Başlığında çok pişman oldum demişsin... Neden pişman oldun? Onun istediği gibi biri olmadığına mı?
Eğer öyleyse tehlikeli sularda yüzüyorsun.. Hiç gerek yok...
Bak adam anında manevra yapıp başkasını hayatına alabiliyor, yani sana o kadar da çok değer vermemiş...
Mantıklı düşünmelisin...

yani onu takip etmeye bi son ver..onlara da bi huzur ver o zaman..olamaz ama böyle..seninle bi birliktelik düşünseydi böyle olmazdı..aradan 4 ay geçmiş..2 aylık bir ilişki..bu kadar takibe gerek olacak bir durum yok ortada..büyütmüşsün kafanda

Canım artık kendini bu konu ve düşünceden uzak tut bundan sonra fayda gelmez sana o çocuktan hem karşına kim bilir nasıl daha çok seveceğin kişi çıkacak bilemezsin arama o kişiyide artık şişirme boş yere

Kesinlikle çok farklıydık herkes siz nasıl birliktesiniz bile diyordu
Yok pişmanlığım keşke biraz daha düşünüp öyle karar verseydim ayrılmaya yoksa kendimi değiştirmek değil pişman olduğum kim olursa olsun bu özellikler beni ben yapan şeyler değişmem o yüzden ve gerçekten haklısın hemen buldu birini ama ben yaşadıklarımız düşünüyorum onu tanıdığımı düşünüyorum o yüzden kabullenemiyorum bana söyledikleri falan yani öyle şeyler söylüyordu ki bu çocuk ölsede seni unutmaz diyordum ben o yüzden gittim ya evinede

Tamam silicem o zaman numarasını kafamda büyütmemin nedeni daha önce kimseye hissettmediğim şeyler hissetmiştim o yüzden

Herkes öyle diyor ama böyle sanki başka birini sevemicekmişim gibi zaten çabuk aşık olan bi insan değilim öyle herkese bağlanamıyorum ilk defa bi sevgilimden sonra ağladım uani öyle söyliyim

Sana saygı duymayan insandan sevgimi bekliyorsun ?

Bu insandan sana hayır gelmezmiş zaten seni olduğun gibi kabul etmeyip değiştirmeye çalışıyor ki niyeti de hoş gibi durmuyor.

Çok farklısınız çok o seni eninde sonunda üzecekti ve de..
Daha 2 aylık ilişkisinde kıza içki iç diye yön vermeye çalışıyorsa..
Çünkü birisiyle beraber olunca onu ya olduğu gibi severiz ya da değiştirmeye çalışırız işteee ikincisi başladı mı işler zora koşar ki sizin daha 2 ayken başlamış bilmiyorum bence iyi olmuş ayrılmanız
Üzülme boşuna ileride hak vereceksin diye düşünüyorum iyi ki ayrılmışım diyeceksin diye düşünüyrum doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…