- Konu Sahibi Rmkdnzcnkrgbrkmngn
-
Kızlar biz 2 aylık sevgilimle 4 ay önce ayrıldık ben ayrılmak istedim ama 20 gün sonra pişman oldum mesaj attım gece hala seni seviyorum dedim o da hayatında yeni biiri olduğunu söyledi ve beni o kızla karşılaştırmaya başladı yok o kız ona değer veriyormuşta onu dinliyormuşta benim gibi tabuları yokmuşta rahatmışta falan filan bunların hepsini hiç canımı acıtcağını düşünmedenn yazdı bana ben tabi delirdim yani kabullenemedim yeni birini çok uzun süreli bir ilişki değildi ama çok şey yaşadık ve beni sevdiğini biliyordum hatta hep geri adımı atan bendim neyse dayanamadım sabah evine gittim 3 saat kapıda bekledim telefonu arıyorum açmıyor sonra en yakın arkadaşını aradım onlardaymış o yüzden açmamış kapıyı dedim gel o zaman konuşalım gerek yok falan dedi benim tek istediğim gözlerimin içine bakarak artık seni istemiyorum desinki inanayım bende çünkü kabullenemedim ben hala beni sevdiğine inandım çünkü ve tabiki gelmedi 10 gün sonrada o kızla çıkmaya başladı 3 aydır çıkıyorlar ben hala unutamadım kızlar sizce o yaptıklarımı fedakarlık olarak mı görüyordur yüzsüzlük olarak mı ve sizce döner mi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İş işten geçmiş canım kendi yoluna bak
tatlım sana değer verilmesini ve ondaki değerin azalmasın istiyorsan bağrına taş bas ama sakın kapısına gitme bir daha olan olmuş daha da ters teper yüz göz olursunuz bu pişmanlığın yanında hava civa kalır inan bana kısacası kendi yoluna git zaten sevse seni hemen birini bulmazdı bence.kendini küçük düşürme sakın!
Kızlar biz 2 aylık sevgilimle 4 ay önce ayrıldık ben ayrılmak istedim ama 20 gün sonra pişman oldum mesaj attım gece hala seni seviyorum dedim o da hayatında yeni biiri olduğunu söyledi ve beni o kızla karşılaştırmaya başladı yok o kız ona değer veriyormuşta onu dinliyormuşta benim gibi tabuları yokmuşta rahatmışta falan filan bunların hepsini hiç canımı acıtcağını düşünmedenn yazdı bana ben tabi delirdim yani kabullenemedim yeni birini çok uzun süreli bir ilişki değildi ama çok şey yaşadık ve beni sevdiğini biliyordum hatta hep geri adımı atan bendim neyse dayanamadım sabah evine gittim 3 saat kapıda bekledim telefonu arıyorum açmıyor sonra en yakın arkadaşını aradım onlardaymış o yüzden açmamış kapıyı dedim gel o zaman konuşalım gerek yok falan dedi benim tek istediğim gözlerimin içine bakarak artık seni istemiyorum desinki inanayım bende çünkü kabullenemedim ben hala beni sevdiğine inandım çünkü ve tabiki gelmedi 10 gün sonrada o kızla çıkmaya başladı 3 aydır çıkıyorlar ben hala unutamadım kızlar sizce o yaptıklarımı fedakarlık olarak mı görüyordur yüzsüzlük olarak mı ve sizce döner mi?
tipik erkek klasiği al gülülüm ver gülümdür bence en nefret ettiğim cümleNe gibi tabular mesela? Bu kısım önemli...
Ne gibi tabular mesela? Bu kısım önemli...
canımcım sen napıyorsun ya..şaka mı yapıyorsun..ne işin var 3 saat kapısında bekliyorsun..ayrılmışsan peşinde koşuyorsun..bitmiş işte..kabul etmen daha kolay olacak..
canım biz kızlar için 10 günlük sevgililik bile bağlanmaya ve alışkanlık kazanmaya yeterli,ama erkekler öyle değil
onun için altı üstü 2 ay çıktığı bi kızsın.
bence yüzsüzlük olarak görüyor yaptıklarını.
bence daha fazla üstüne gitme,hayatına bak sen de
tipik erkek klasiği al gülülüm ver gülümdür bence en nefret ettiğim cümle
Yani şöyle ben alkol kullanmam mesela o da arada iç derdi ya da böyle bar falan sevmiyorum o seviyor bi de ben biraz geleneksel bir kzım bazı şeylerin evlenince olması gerektiğini düşünüyorum o öyle düşünmüyordu.
Kendi yoluna nasıl bakacağımı bir bilsem sürekli sosyal medya hesaplarına bakıyorum whatsapp son görülmesine bakıyorum yani bende farkındayım 4 ay oldu artık çıkarmam gerekiyor aklımdan ama daha dün gece barıştığımız gördüm rüyada öyle rüyalar görüp uyanınca her günüm berbat geçiyor
Öyle mi diyorsun ama ben istiyorum gelmiyor ya takıntı giibi bir şey oldu çıkarken daha az seviyordum yani ve nasıl unutacağımk bilmiyorum ilk defa bu kadar güçlü şeyler hissetmiştim birine karşı
Evet bence de öyle...
Bak bir kaç cümlenden bile aslında uyumlu olmadığınız anlaşılıyor.
Senin yaşam tarzına, yaptıklarına yapmadıklarına saygı duymuyor...
O farklı bir şeyler arıyor... Aradığı da sende yok...
Neden kendini üzüyorsun ki..
Başlığında çok pişman oldum demişsin... Neden pişman oldun? Onun istediği gibi biri olmadığına mı?
Eğer öyleyse tehlikeli sularda yüzüyorsun.. Hiç gerek yok...
Bak adam anında manevra yapıp başkasını hayatına alabiliyor, yani sana o kadar da çok değer vermemiş...
Mantıklı düşünmelisin...
yani onu takip etmeye bi son ver..onlara da bi huzur ver o zaman..olamaz ama böyle..seninle bi birliktelik düşünseydi böyle olmazdı..aradan 4 ay geçmiş..2 aylık bir ilişki..bu kadar takibe gerek olacak bir durum yok ortada..büyütmüşsün kafanda
Canım artık kendini bu konu ve düşünceden uzak tut bundan sonra fayda gelmez sana o çocuktan hem karşına kim bilir nasıl daha çok seveceğin kişi çıkacak bilemezsin arama o kişiyide artık şişirme boş yere
Yani şöyle ben alkol kullanmam mesela o da arada iç derdi ya da böyle bar falan sevmiyorum o seviyor bi de ben biraz geleneksel bir kzım bazı şeylerin evlenince olması gerektiğini düşünüyorum o öyle düşünmüyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?