Çok pişman oldum ama dönmüyor

Yüzsüzlük olarak görüyordur. Zaten nasıl ilişkiymiş anlamadım. İki ay çıkmışsınız tepi topu. Adam da hemen başka birini bulmuş. Seni istemediğini söylediği halde araman yetmemiş bi de gitmiş kapısında beklemişsin. Kendine yazık. Bu kadar gururunu ayaklar altına alma. Seninle ayrılır ayrılmaz başka birini bulan adam tekrar sana dönse ne olur dönmese ne olur. Senin o 'gözlerime bakarak bir kere söylesin' falan dediğin şeyler anca Türk filmlerinde olur canım. Bence en kısa zamanda kendine gel ve yoluna bak.

Sana saygı duymayan insandan sevgimi bekliyorsun ?

Bu insandan sana hayır gelmezmiş zaten seni olduğun gibi kabul etmeyip değiştirmeye çalışıyor ki niyeti de hoş gibi durmuyor.

Bende geç oldu ama anladım sonunda gerçekten sevse saygı duyardı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnşallah ya zaten bi kaç gündür daha iyiyim unutuyor gibiyim zamanla tam geçer diye umuyorum

Ben diyorum ya kabullenemedim o yüzden evine falan gittim bi de cidden güzel kandırmış yani ben beni seviyordur hala diyordum.O yüzden hani gözüme baksın falan dedim ve gerçekten o an o kadar sinirli oluyorsunuz ki ne yaptığınız umrunuzda olmuyor yani normalde öyle bi insan değilimdir ama o gün gerçekten çok kötü oldum.Şuan geçte olsa aklım geldi başıma ben bi daha pişman olmamak için yaptım hepsini.İstediği gibide düşünsün artık ben bundan sonra kendi hayatıma bakıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…