çok pişman ve mutsuzum :(

Bana sunu demişti :
Sevgili dedigin yakın olur bazı seyler yasanır ilişkiye girmeden ben seni tanıyım ki vücudunu tenini bileyim ona göre evleniyim insan karısı olacak kişiyi merak eder
sen beni sevmiyorsun sevsen yakın olurdun
sen bana hiç güvenmiyorsun nasıl ilişki bu benden kenndini gizliyorsun
hep bu sekilde kandırrıldım o zmanlar anlamadım gerçek sevgili nasıl olur ki ilişki uzun yıllar nasıl yürür ki kızlar ???

Öküz işteee ne kadarda belli etmiş kendini.

arkadaslar size içime dökmek istedim ikinci kez güvenim yerle bir oldu...

hayatımda biri oldu 19 yasındayken 1 yıl sürdü cıkmamız beni ailesiyle tanıstrdı ben ailemle tanıstrdım güvenli sevgi dolu ilişkimiz vardı..sonradan benimle yakınlaşmak isterdi helalimsin derdi hep . ama sonradan kavga etmeye basladık anlaşamadık tek hoşuna giden sey cinsel yakınlıktı yakınlastık malesef.. ama ilişki olmadı bu sekilde benden iyice sogudu kopma noktasına geldik benimle sadece dokunmak için buluşuyormus ayrıldıgımızda arayıp sormazdı o zamanlarda hiç bilmiyordum beni kullandıgını ama bi anda beni terketti işim olmaz artık seninle ddi cekti gitti beni sözde sevensahış o soku atlatamadım 3 yıl kafayı yedim beni rezil etti adımı cıkardı ailemin karsısında küçük düşürdü kimsenin yüzüne bakamadım... tanıdıklarına ben onu sevemedim amacım belliydi demiş duydukça kahroldum ama pişmanlıgı utandıgımı rezil oldugumu senelerce unutamadım pskilojik olarak mahvetti beni :( yanlış bişey yaptım ama bilemedim gözüm kör olmuştu sanki cok pişmanım...ikinci ilişkimde buna yakındı en bastan amacını ögrendm bitirdim şimdi

size sormak istedgiim ben bu pişmanlıkla zor yasıyorum ilerde yasadıklarımızı gidip anlatır mı rezile etmek için??? ne yapacagım erkekler neden sevdiğim zaman beni kullanıyorlar ??? nasıl mutlu olacagım ??

niye pişmansınızki niye mutsuzsunuzki şükredinki huyunu ne yapmak istedigini amacının ne oldugunu anlamışsınız ....
ilişki olmamış yakınlaşma olmuş hiç kendinizi ,moralinizi psikolojinzi bozmayın...:20:
sevinin mutlu olmaya çalışın bence..:40:
yaptıgı rezillikte yanına kalsın onun ne olacagın kimse bilemez siz hayatınıza bakın:ssz:

Bana sunu demişti :
Sevgili dedigin yakın olur bazı seyler yasanır ilişkiye girmeden ben seni tanıyım ki vücudunu tenini bileyim ona göre evleniyim insan karısı olacak kişiyi merak eder
sen beni sevmiyorsun sevsen yakın olurdun
sen bana hiç güvenmiyorsun nasıl ilişki bu benden kenndini gizliyorsun
hep bu sekilde kandırrıldım o zmanlar anlamadım gerçek sevgili nasıl olur ki ilişki uzun yıllar nasıl yürür ki kızlar ???[/QUOTE
ne kadar belli etmiş kendini
niye ilişkiye girmeden anlamıyomuşki senin nasıl biri oldugunu
ilişki olunca nolcak allah bilir sonrada neler neler dicekti arkandan
peki canım inkar ederim arrtık ama ilerde birisi olursa sorarsa gerçekleri anlatmam dogru olur mu
artık ben onunla hiç konusmuyorum aynı mahalledeyiz beni gördükçe konusuyo arkamdan laf söylyo cok üzülüyorum
istedigi lafı söylesin sen onunla ilşkiye girmedigin için yapıyo hiçbirini ne derse desin aldırma
haline şükret kurtulmuşun onun gibi birisinden
çok sinirlendim biraz katı oldum ama:1::47::27:

olur mu öyle sey canım dogal olarak sinirleniyosunuz.. tskr ederim cevapların için cok rahatladım bugün bi nebze de olsa kafayı yemek üzereydim nerdeyse düşünmekten

olur mu öyle sey canım dogal olarak sinirleniyosunuz.. tskr ederim cevapların için cok rahatladım bugün bi nebze de olsa kafayı yemek üzereydim nerdeyse düşünmekten
hiiçççç kafayı yeme hiçççççççç bu insan için degmez
onun için hayatını mahvetme .. mutsuz ederek kendini...
allah karşına iyi kişileri çıkarsın inş.

aminn canımm bizler için namus cok önemli ama inandım sevdim gerektiği gibi olamadım çok ileri gittim inş güzel olur hersey :)))

evet canım tek sucum sadece cok sevip inanmaktı :(( günlerce agladım psikolojim bozuldu yemin ederim kimselere diyemedim
kendi kardeşide lisede hammile kaldı evlendi zorla ama kenine hiç bakmadan benimle alay etti :(
inşş canım benide dogru insan bulur ama artık umudum kalmadı

Sen umudunu yitirme canım üzülme de.Haklısın yaaşdıkalrın çok üzücü şeyler ama sen yine de umudunu yitirme mutlu olmaya çalış seni hakedenlerle.

Back
X