- Konu Sahibi karamel661
-
oyle bı ınsandan kurtuldugun ıcın ne mutlu sana sakın bıda donme ona... kendı gostermedıyse rkdasları tlfdan ondan gızlı bakıyorda olabılırler eger ogosterdıyse kendısı senı tehdıt ederdı kendısı tehtıtde etmemıs ona sor de sen nasıl benım fotolarımı arkadaslarına gosterırsın dıye bakalım kendımı gostermıs belkı haberı bıle yoktur tehtıtler devam ederse cekınmeden gıt sıkayet et keske vermeseydın fotaflarnı ama olan olmus5 ay once eski sevgilim bile diyemiyorum ayrildim o sahistan. Cok hata yaptim. Cok sevdim cok guvendim. Cinsel anlamda da kullanildim. Aptaldim. Kac kere ayrilmaya calistim olmamisti. Onda acik resimlerim vardi gonderirsen tamam bir daha sevismeyecegiz kabul demisti bende mallik yapip gondermistim. Ayrildik bana arkadasi mesaj atmis benim de arkadasimdi o kisi ayni dershanedeydik benimle cikar misin diye hatir dedim iyi bende eski sevgilinin telefonundaki resimlere bakip haya ederim seni dedi. Ve bu sahis ben sevismek istemiyorum dedigimde kiz kardeslerinin basina gelse anlardin dedim diye ayrildi benden sen nasil onlara bunu dersin onlar her seyim diye. Kendi saydi aovdu engeledi sonra seviyorum dedi bir ay sonra acmadim cevap vermedim. Beni her ay aradi acmadim. Ve korktum arkadasina felan gostermis. Beni tehtid felan etmedi simdiye kadar ama resimlerimi bana haber vermeden tehtid etmeden internete felan vermis olabilir mi ? Ya da arkadasina bile gostermedi blof mu yapiyor ? Acaba arkadaslari resimlerimi alip ..... sitelerine koyar mi ?
5 ay once eski sevgilim bile diyemiyorum ayrildim o sahistan. Cok hata yaptim. Cok sevdim cok guvendim. Cinsel anlamda da kullanildim. Aptaldim. Kac kere ayrilmaya calistim olmamisti. Onda acik resimlerim vardi gonderirsen tamam bir daha sevismeyecegiz kabul demisti bende mallik yapip gondermistim. Ayrildik bana arkadasi mesaj atmis benim de arkadasimdi o kisi ayni dershanedeydik benimle cikar misin diye hatir dedim iyi bende eski sevgilinin telefonundaki resimlere bakip haya ederim seni dedi. Ve bu sahis ben sevismek istemiyorum dedigimde kiz kardeslerinin basina gelse anlardin dedim diye ayrildi benden sen nasil onlara bunu dersin onlar her seyim diye. Kendi saydi aovdu engeledi sonra seviyorum dedi bir ay sonra acmadim cevap vermedim. Beni her ay aradi acmadim. Ve korktum arkadasina felan gostermis. Beni tehtid felan etmedi simdiye kadar ama resimlerimi bana haber vermeden tehtid etmeden internete felan vermis olabilir mi ? Ya da arkadasina bile gostermedi blof mu yapiyor ? Acaba arkadaslari resimlerimi alip ..... sitelerine koyar mi ?
O fotoğraflar sizin isteğinizle mi çekildi yani bilginiz var mıydı durumdan?
Bi de cinsel anlamda kullanıldım demişsin, isteyerek yaşamadığın bişeyler miydi bunlar?
oyle bı ınsandan kurtuldugun ıcın ne mutlu sana sakın bıda donme ona... kendı gostermedıyse rkdasları tlfdan ondan gızlı bakıyorda olabılırler eger ogosterdıyse kendısı senı tehdıt ederdı kendısı tehtıtde etmemıs ona sor de sen nasıl benım fotolarımı arkadaslarına gosterırsın dıye bakalım kendımı gostermıs belkı haberı bıle yoktur tehtıtler devam ederse cekınmeden gıt sıkayet et keske vermeseydın fotaflarnı ama olan olmus
5 ay once eski sevgilim bile diyemiyorum ayrildim o sahistan. Cok hata yaptim. Cok sevdim cok guvendim. Cinsel anlamda da kullanildim. Aptaldim. Kac kere ayrilmaya calistim olmamisti. Onda acik resimlerim vardi gonderirsen tamam bir daha sevismeyecegiz kabul demisti bende mallik yapip gondermistim. Ayrildik bana arkadasi mesaj atmis benim de arkadasimdi o kisi ayni dershanedeydik benimle cikar misin diye hatir dedim iyi bende eski sevgilinin telefonundaki resimlere bakip haya ederim seni dedi. Ve bu sahis ben sevismek istemiyorum dedigimde kiz kardeslerinin basina gelse anlardin dedim diye ayrildi benden sen nasil onlara bunu dersin onlar her seyim diye. Kendi saydi aovdu engeledi sonra seviyorum dedi bir ay sonra acmadim cevap vermedim. Beni her ay aradi acmadim. Ve korktum arkadasina felan gostermis. Beni tehtid felan etmedi simdiye kadar ama resimlerimi bana haber vermeden tehtid etmeden internete felan vermis olabilir mi ? Ya da arkadasina bile gostermedi blof mu yapiyor ? Acaba arkadaslari resimlerimi alip ..... sitelerine koyar mi ?
Ahlaksiz erkek herseyi yapar
Arkadaslarinada gostermis, internette bile paylaşmis olabilir
Kendisiyle konusma durumunuz oldu mu hic?
Hic tehditte etmemis, kendi elinizle de foto gondermissiniz; şikayet edilip ne denir ki:26:bilemedim
Fotograflar acik derken??
Elin adamina nasil verebildin o tarz fotograflari, nasil bir fantazidir bu yaa!!
Ve arkadaslarin da dedigi gibi kullanildim ne demek, yataga mi bagladi seni?
Eski sevgilimle yuzeysel bir seyler yasamistik. Hatam cok buyuk biliyorum. Ama bir keresinde koltukta siyah bir sivi gordum. Cok kafama takiyorum. Kizlik zari muayenesine de gitmeye cesaret edemiyorum. 18 yasindayim henuz. Ve beni bekleyen onemli bir hedefim var. Kizlik zarim bozulmus mudur sizce ? Kafama takmaktan hicbir sey yapamaz oldum
18 yasindayim. 5 ay once bir eski sevgilimden ayrildim. Beni cinsel anlamda kullandi. Ben onu cok sevdim cok guvendim. Yuzeysel bir seyler yasamistik ve cok pismanim. Simdi surekli yasadiklarimiz aklima geliyor bir sey olmus mudur kizligima felan diye hatta bazen olmamis seyleri bile olmus gibi dusunuyorum ciddi anlamda psikolojim bozuldu. Sinava hazirlaniyorum ve dis hekimligi istiyorum hedefim buyuk. Ama aklima takiliyor ders calisiyorum surekli aklima geliyor. Boguluyorum nefes alamiyorum. Tek basima ustesinden gelemiyorum. Her sabah aklima geliyor hastalik gibi acaba su olmus muydu bu olmus muydu psikologa gitmeyi de dusundum ama tek basima nereye kadar. Gecmisi unutamiyorum ve cok yiprandim. Eski erkek arkadasim tam bir serefsizdi suc bende de var tabii ki tektaslar annesine tanistirmalar felan evlenicez kurana el basarim demeler arkadaslarina da yasadiklarimizi anlatip adimi cikarmis acik resimlerimi gostermis. Ben bu sehirden gitmek istiyorum. Ayrilirken kufurler etti ben sevismek istemiyorum dedigimde kiz kardeslerinin basina gelse beni anlardin dedim o da sen nasil bunu dersin onlar benim her seyim diyerek engelledi. Sonra seni seviyorum dedi ayrildiktan sonra her ay beni aradi ve acmadim. Numarami da degistirecegim. Ne yapmaliyim cok zor durumdayim ve cok pismanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?