Cok pismanim cok korkuyorum :(

karamel661

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2014
118
1
38
35
İstanbul
5 ay once eski sevgilim bile diyemiyorum ayrildim o sahistan. Cok hata yaptim. Cok sevdim cok guvendim. Cinsel anlamda da kullanildim. Aptaldim. Kac kere ayrilmaya calistim olmamisti. Onda acik resimlerim vardi gonderirsen tamam bir daha sevismeyecegiz kabul demisti bende mallik yapip gondermistim. Ayrildik bana arkadasi mesaj atmis benim de arkadasimdi o kisi ayni dershanedeydik benimle cikar misin diye hatir dedim iyi bende eski sevgilinin telefonundaki resimlere bakip haya ederim seni dedi. Ve bu sahis ben sevismek istemiyorum dedigimde kiz kardeslerinin basina gelse anlardin dedim diye ayrildi benden sen nasil onlara bunu dersin onlar her seyim diye. Kendi saydi aovdu engeledi sonra seviyorum dedi bir ay sonra acmadim cevap vermedim. Beni her ay aradi acmadim. Ve korktum arkadasina felan gostermis. Beni tehtid felan etmedi simdiye kadar ama resimlerimi bana haber vermeden tehtid etmeden internete felan vermis olabilir mi ? Ya da arkadasina bile gostermedi blof mu yapiyor ? Acaba arkadaslari resimlerimi alip ..... sitelerine koyar mi ?

ne kadar açıktı resimler diyeceğim de:26:
böylelerine prim vermeyin..
mahkemeye vereceğinizi de söyleyin

ayrıca korktugunuzu da belli etmeyin o zaman bir şey yapamaz.
böyleleri sadece tehdit eder çünkü icraatten korkarlar

Pislik ya ay çok sinir oldum :/
Şikayet et birşey yapamaz merak etme afedersin ama öyle sitelere koymak kolay değil cezası var.
Sakın dönmek gibi bir hata da yapma mümkünse sana ulaşacağı bütün yolları kapat temiz bi sayfa aç kendine.

Kızmayayım diyorum ama nasıl? Hangi cesaretle? Hangi güvenle?

Kendi kocam istese bulundurmam öyle açık seçik resimlerimi, videolarımı onda...

Gidip polise şikayet edeceksin, başka yolu ve çözümü de yok.

İnternete koyarsa da bilişim suçu, bu kişiliğine hakarettir, bununla tehdit et, korktuğunu belli etme.

oyle bı ınsandan kurtuldugun ıcın ne mutlu sana sakın bıda donme ona... kendı gostermedıyse rkdasları tlfdan ondan gızlı bakıyorda olabılırler eger ogosterdıyse kendısı senı tehdıt ederdı kendısı tehtıtde etmemıs ona sor de sen nasıl benım fotolarımı arkadaslarına gosterırsın dıye bakalım kendımı gostermıs belkı haberı bıle yoktur tehtıtler devam ederse cekınmeden gıt sıkayet et keske vermeseydın fotaflarnı ama olan olmus

Son düzenleme:
O fotoğraflar sizin isteğinizle mi çekildi yani bilginiz var mıydı durumdan?
Bi de cinsel anlamda kullanıldım demişsin, isteyerek yaşamadığın bişeyler miydi bunlar?

Aferin evladım, aferin yavrucum. Üstüste nasıl bu kadar hata yapabildin?

O resimlerle her şeyi yapar. Arkadaşlarına da gösterir sitelerine de koyar.
Polise ya da savcılığa gidip şikayette bulun..

Başka nasıl bir öneride bulunayım bilemedim, bilgisi olan arkadaşlar umarım yardımcı olurlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış hatırlamıyorsam bu konuyu bir kez daha açmıştın ve ben yine sana aynı şeyi söylemiştim... Şikayet et. Eğer şikayet etmekten korkuyorsan şikayet etmekle tehdit et. Hem eski sevgilini (ki zorla seninle birlikte olduğunu yazmıştın eski konunda, bunun adı tecavüzdür ve cezası çok ağır) hem de o fotoğraflarla seni tehdit eden arkadaşını.

O fotoğraflar sizin isteğinizle mi çekildi yani bilginiz var mıydı durumdan?
Bi de cinsel anlamda kullanıldım demişsin, isteyerek yaşamadığın bişeyler miydi bunlar?

Yok cicim, eski konularına bakarsan sürtünmüşler...

Yok o telefonuna dokundurmaz canim

şu bilerek isteyerek yapıp da sonradan kullanıldım diyenlere şaşıyorum gerçekten.

Yaşarken bir şey yok, ayrılınca cinsel anlamda kullanıldım mı oluyor? Yapma lütfen, kafana silah mı dayadı, zorla mı sahip oldu sana?

Sen nasıl güvenip onun eline böyle bir koz verirsin ayrıca? Nasıl resimlerinin çekilmesine müsaade edersin? Neyse olan olmuş, kimse senin resmini bir yere koymaz merak etme, internet nasıl olsa gönüllü görüntülerle dolu, sana sıra gelmez yani.

Ahlaksiz erkek herseyi yapar
Arkadaslarinada gostermis, internette bile paylaşmis olabilir
Kendisiyle konusma durumunuz oldu mu hic?
Hic tehditte etmemis, kendi elinizle de foto gondermissiniz; şikayet edilip ne denir ki:26:bilemedim

Fotograflar acik derken??

Elin adamina nasil verebildin o tarz fotograflari, nasil bir fantazidir bu yaa!!

Ve arkadaslarin da dedigi gibi kullanildim ne demek, yataga mi bagladi seni?

Ahlaksiz erkek herseyi yapar
Arkadaslarinada gostermis, internette bile paylaşmis olabilir
Kendisiyle konusma durumunuz oldu mu hic?
Hic tehditte etmemis, kendi elinizle de foto gondermissiniz; şikayet edilip ne denir ki:26:bilemedim

Olmadi en son otobus duraginda karsilastik beni gorunce dalga gecer gibi siritti her ay belli araliklarla aradi acmadim

Fotograflar acik derken??

Elin adamina nasil verebildin o tarz fotograflari, nasil bir fantazidir bu yaa!!

Ve arkadaslarin da dedigi gibi kullanildim ne demek, yataga mi bagladi seni?

Bilmeden yorum yapiyosun. Iki sene once bende senin gibi konusuyodum KINAMA BENI. COK PISMANIM

Bile isteye yaşamışsın işte, madem kaldıramayacaksın ne diye fırsat veriyorsun karşındakine? Bari de ki, "eski sevgilimle birlikte oldum ve benim resimlerimi kullanmasından korkuyorum". Şimdi bunları anlatıp üstüne kullanıldım dediğinde olay tuhaflaşıyor kusura bakma. Arkasında dur, ve öyle yardım iste isteyeceksen. Kullanıldım demekle kendini hafifletmiyorsun emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…