Cok pismanim cok korkuyorum :(

Ya eski sevgilim soylettiyse ?

Numarami degistirdim. Bir bagim felan yok. Ama benden habersiz yayabilirler diyorum arkadaslari ya da kendisi. Gostermis iste resimlerimi.

karamel yayıpta ne geçecek peki eline? bunu düşün. hani seni sevse peşinden koşsa yüz vermesen de koz olarak kullansa anlarım, o da silmiş zaten seni. sırf seninle eğlenmek için bile yapabilir diyorum prim verme.

Aynen canim beni anlayan bi sen varsin :'(

Tamam şikayet etme internete, oraya buraya koydu mu diye günlerce google görsellerde aratır durursun. Ha koydu bu kez ne olacak sanki herkes öğrenmeyecek mi? Ailen de duymayacak mı?

Üzgünüm ama senin gibi ailem duymasın deyip bu tehditlere boyun eğen kızlara kızıyorum.

Aileni bir şekilde bertaraf edersin zorla yaptı bir şey dersin.

Kaç tane konu..
18 yaşında bir genç kız.
Sevgiliyken aşığım güveniyorum yaparım beden benim cinsellik öcü değil diye kendini yırtan
Kendini kullandırtan ama terkedilince kullanıldım diyen..
Sanki insan değil de diş fırçası kendisi..

Pişman olduğunuza bile emin olamıyorum.
Bu korkulu günler geçer yine bir malın kollarına kör kör uzanırsınız siz..
28 yaşındayım sizdeki cesaret ben de yok

Bu arada gerçekten pişmansan,aklın başına geldiyse cidden şikayette bulun..

Herhalde bu durumda polise gidip ilk başta ne yapabilecegimi sorardim kimlik falan vermeden... Sonra karakoldan bir kadini gozume kestirip durumu anlatir ailem duymadan ne yapabiliriz.diye kadinin yakasina yapisrdim yalvar yakar belki hallederdi...

Güvenmek çok zor ama bu şüpheylede zor yasanir...

Bir kere de seviştim diyin kardeşim ya, bunda bir şey yok. Bırakın şu kullanıldım lafını artık.

Sen istemişsin, o da istemiş, yaşamışsınız bir şeyler. Sanki büyük bir suç işlemişsin de suçlu değil, mağdur durumunda görünmek istiyormuşsun gibi oluyor böyle diyince.

Burada asıl hata şu açık resimler. Hadi diyelim çektirdin, ama madem sende ne diye ona gönderiyorsun? Akıl var mantık var, ne demek gönderirsen seninle sevişmem? Ne yani resimleri göndermesen istemediğin halde gidip sevişecekmisin adamla? Ya da seni tutup zorla yatağa mı atacak?

Kimse senin resimlerini o tarz sitelere koymaz merak etme. Öyle sitelerde gizli olarak paylaşılanlar aslında gizli değil. Hem öyle bir şeyin suç olduğunu biliyordur herhalde bu çok akıllı arkadaşlar.

Sen de bu kadar saf olma lütfen. Çıkar artık şunu hayatından. Tehdit ederse seni git şikayet et, edemiyorsan da onu şikayet etmekle korkut. Biraz gözü kara ol, korkak görünme, çekinsin senden. Sen korktukça üstüne gelir böyleleri.

Son düzenleme:
Tehtitlerine kanma , Güclu dur ..

Sikayet et edemiyosan sikayet edicem diye tehtit et sende.
Boyle insanlara prim verme.

daha yaşın kaç başın kaç da gidip milletle sürtünüyorsun? hadi yaptın bir hata, kendi ellerinle şantaj resimlerini adama nasıl yollarsın?
yaşına göre çok fazla hataya düşmüşsün. o pislik resimleri daha fazla yaymadan git polise.

Son düzenleme:
Ya eski sevgilim soylettiyse ?

sadece söylemiş olması rahatlatacak mı seni... hiç yoktan açık saçık resim çektiren birisi olduğunu biliyor
uzak dur bence böyle insanlardan. kazan okulunu git kurtul. yazık günah gençliğinin baharında düşündüğün şeylere bak

Whatsapptan atmistim

Yaşın çok küçük canım Kıyamam... Şikayet edersen mahkeme süreci başlar ve ailen için bunu istemiyorsun Attığı tehdit mesajları felan duruyorsa sakın silme Bigün lazım olabilir Ama bana sorarsan al karşına konuş Pişman olduğuna ikna olsun Ve böyle bir hatayı ona aşık olduğun için yaptığını anlat Hayatta en değer verdiğin şeyin ailen olduğunu, onlara zarar gelirse hiç bir şeyi yapmaktan korkmayacağını da anlat Ben çok hata yaptım çok pişmanım Yaptığım hatanın bedelini çekerim Senin gibi bi insanı sevmem bunları yaşamamı gerektiriyorsa çekerim ama eğer ailemin canı yanarsa sen de hatanın bedelini çekersin De mutlaka Bunları da söylerken samimi konuşman lazım Al karşına konuş Şu durumda yapacak bir şey yok başka Eğer devam ederse de zaten yapman gereken neyse yaparsın

Karsima alamam canim. Cunku o insan degil. Psikopat oyle biri degil

İşte ben de onu diyorum Konuş Pişmanlığına ikna olsun Asla bir daha bu hatayı yapmıyacağına ikna olsun Ve onun gibi lanet bi insanı sevdiğin için bunların başına geldiğini de söyle Belki az bişey vicdan yapar Ama ailene zarar gelirse aynı psikopatlığı yapmaktan da çekinmeyeceğini de anlat O Bişey yapamayacağını sanıyor Eğer yaparsan o tehdit mesajlarıyla onun da başı belaya girer Dik dur Sen de bi parça psikopat ol

Allah'im akil fikir ver...

Baska ne diyeyim bilemiyorum gercketen..

Zaten muhtemel korkun , resimlerini birilerinin görmesinden çok , resimlerini seni tanıyan birilerinin görmesi .

Yani çevren ve ailen tarafından duyulmasından dolayı korkun , sen bu korkuyu yaşarken şikayet etmen çok zor .

Şikayet etmezsen de hep bu korku ile yaşayacaksın . Belki gösterdi belki sadece '' ooo benden onun ne fotoları var '' dedi , belki gösterecek belki hiç göstermeyecek ?

Ailenin duyması durumda ne olacağını iyi kestir , ona göre şikayet edip etmemeye karar ver.

Ha bu arada , artık akıllı ol ! Gördüğün gibi maçan yemiyor bu işleri , yani öyle beden benim bedenim , keyfime bakar yaşarım , kimseye de verilecek hesabım yok diyemiyorsun , işler sarpa sarınca 3,5 mod .

O zaman neymiş ?

Sürtünmeden , playboy kızı havalarında pozlar vermeden geçirecekmişsin bundan sonraki hayatını , tamam ?

Sen kim oluyosun da bana akil veriyosun ? Sen benim playboy kizi havalarinda poz verdigimi nerden biliyorsun ? Sen benim niyetimi,kalbimi merden biliyorsun ?Konusmadan once bil bi ondan sonra yorum yap ahlaksiz. Senden akil isteyen olmadi.

Korkmayin goruntuleri internete veremez cunku bu ciddi bir suctur kimse voze almaz boyle birseyi ama arkadaslarina soylemis ve gpstermistir. Siz ondan ve arkadaslarindan uzak durun butun iletisiminizi kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…