- Konu Sahibi karamel661
-
Ya çıplak foto isteyen adam napar sence? bakıp bakıp iç geçirmek için istemedi herhalde
napacağını biz bilemeyiz vermez dersek sadece seni rahatlatmış oluruz
ayrıca arkadaşı neden bilmeden blöf yapsın? demek ki fotoğrafını görmüş
Resimleri nasıl gönderdin? Telefonla mesaj mı attın?
ay lütfen bi açıklasana nedir kınamak? Allah aşkına ya bi söyle, örnek de ver ama gerçekten merak ettim.
Numarami degistirdim. Bir bagim felan yok. Ama benden habersiz yayabilirler diyorum arkadaslari ya da kendisi. Gostermis iste resimlerimi.
Kendi yorumlarına bak göreceksin :) çok Komiksin :)
Aynen canim beni anlayan bi sen varsin :'(
Ya eski sevgilim soylettiyse ?
Whatsapptan atmistim
Yaşın çok küçük canım Kıyamam... Şikayet edersen mahkeme süreci başlar ve ailen için bunu istemiyorsun Attığı tehdit mesajları felan duruyorsa sakın silme Bigün lazım olabilir Ama bana sorarsan al karşına konuş Pişman olduğuna ikna olsun Ve böyle bir hatayı ona aşık olduğun için yaptığını anlat Hayatta en değer verdiğin şeyin ailen olduğunu, onlara zarar gelirse hiç bir şeyi yapmaktan korkmayacağını da anlat Ben çok hata yaptım çok pişmanım Yaptığım hatanın bedelini çekerim Senin gibi bi insanı sevmem bunları yaşamamı gerektiriyorsa çekerim ama eğer ailemin canı yanarsa sen de hatanın bedelini çekersin De mutlaka Bunları da söylerken samimi konuşman lazım Al karşına konuş Şu durumda yapacak bir şey yok başka Eğer devam ederse de zaten yapman gereken neyse yaparsın
Zaten muhtemel korkun , resimlerini birilerinin görmesinden çok , resimlerini seni tanıyan birilerinin görmesi .
Yani çevren ve ailen tarafından duyulmasından dolayı korkun , sen bu korkuyu yaşarken şikayet etmen çok zor .
Şikayet etmezsen de hep bu korku ile yaşayacaksın . Belki gösterdi belki sadece '' ooo benden onun ne fotoları var '' dedi , belki gösterecek belki hiç göstermeyecek ?
Ailenin duyması durumda ne olacağını iyi kestir , ona göre şikayet edip etmemeye karar ver.
Ha bu arada , artık akıllı ol ! Gördüğün gibi maçan yemiyor bu işleri , yani öyle beden benim bedenim , keyfime bakar yaşarım , kimseye de verilecek hesabım yok diyemiyorsun , işler sarpa sarınca 3,5 mod .
O zaman neymiş ?
Sürtünmeden , playboy kızı havalarında pozlar vermeden geçirecekmişsin bundan sonraki hayatını , tamam ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?