Cok pismanim cok korkuyorum :(

Isteyerek yaptin ya da yapmadin onu bilemem. Yalniz 18 yasindasin. Son 14 gunde bu konuyla ilgili bununla birlikte 10 konu acmissin. Gecmisi silip onune bakma vaktin gelmis. Zarin bozulmasa dahi bakire degilsin o yuzden basit bir zari kafana takma artik. Resimlerini dagittigindan korkuyorsan polise git ve bu adam gecinen sahsi sikayet et.

nasıl cesaret edebildin açık resimlerini göndermeyi. resimlerini paylaşamaz suç bu, bunu biliyordur heralde...
ama hiç bir yerde paylaşmasa bile sildiğinden hiç bir zaman emin olamayacaksın belki hep resimlerini bir yerde saklayacak açıp açıp bakacak buda korkunç bişey.

O mantıkla kendisi de kınamış oluyor zaten geçmişte.

artık olmuş olan keşke olmasaydı
sonuçta bizlerde zamanında güvendik,ihanete uğradık
hayal kırıklığı yaşadık ama güvwnmek
uygunsuz resimlerini vermek anlamına gelmiyorki
bu eşimde olsa ona bile bu konuda güvenemem
savcılığa dilekce verebilirsiniz,şikayet edebilirsiniz

Seni kesinlikle kınamıyorum kafama takılan şu şikayet et deniliyorda cocuk demezmi resimleri o bna gönderdi zorla birşey yapmadım diye (delil için tehtid mesajlarını sakin silme) umarım sorununu bian önce çözersin

Kız ailesinin yanındaysa nasıl şikayet etsin Ya mantıklı konuşun Şikayet ettiği anda direk başlıyacak süreç mahkemedir Ve bunu herkes duyar

O mantıkla kendisi de kınamış oluyor zaten geçmişte.

konu sahibi arkadaşımız sen bu insana karşı diren ve onu mutlaka şikayet et hergün nolcak resmim nerde çıkıcak korkusundan iyidir emin ol öyle bir şey kalkışacaksa da korkar yapamaz.. sen de kimseye güvenme seni, tekrar kendine çekmek için de yapıyordur emin ol sen aldanma .. korktuğunu gösterirsen daha da üstüne gelcek eminim ki.... tehdidlerini ömür boyu düşünemezsin bi şekilde sınavına motive ol ve hayatında sadece okulun derslerin olsun....

kınayan mükemmel insanlar sanırım hic hata yapmadılar. konu sahibi, o arkadasına bana fotograflarını gnderdi demis ama göstermemiş, onları coktan yok etmis olabilir. bu laflara itibar etme. tacizler sürerse dogruu karakola baska yolu yok.

O sitelwre verirmi verirse senn nasil haberin olur bilemiyorum ama olur da denk gelirse maddi manevi dava acip kazanabilirsin..

Arkadasina gostermemistir belki muhabbet esnasinda soylemis olabilir arkadasida sana blof yapiyo olabilir bilemiyorum Ma hattaini ffalan degistirip ondan uzak durmanda fayda var gibi duruyor

Evet sevgilin bana gonderdi demedi gosterdi dedi ama bunu diyen bi baska sahisin arkadasi da bana mesaj atti yilbasinda tatmin oldun mu diye herkese yayiliyor adim cikti :'(

Sen kınamanın ne olduğunu biliyor musun? Yaptığın kınamadır arkadaşım Yok öyle demedik böyle dedik bilmem ne komik olma Kınamanın ne olduğunu bilmiyorsan öğren

Aynen canim beni anlayan bi sen varsin :'(

Arkadasim anlamak veya anlamamakla ilgisi yok bunun baska yolu olmadığı icin herkes ayni seyi soyluyor baska nedesinler aaa boşver canim kimseye goatermez mi desinler. Yargilayanlar da var ama Insanlar burda yardimci olmaya calisiyor. Napsin peki dava etmesinde napsin ole sitelere fotolarini koyarsa sen söyle?

Aynen canim beni anlayan bi sen varsin :'(

Neyse..

Kimse bir şey yapamaz sen korkma, o kişiyle hiçbir bağ bırakma ama? Seni unutsun, yoksa sırf eğlence için bile seni korkutabilir. Sana ulaşmasını engelle, gerekirse onu tanıyan hiç kimseyle görüşme.

Derslerine çalış, bu olayı kafandan sil. Sen olayı körükledikçe üstüne gelir, ne kadar negatif düşünürsen o kadar çok çekersin belayı kendine. Sakın ona korktuğunu belli etme, hiç bişey yapamaz öyle yürek ister resimlerini göstermek yaymak falan. Eğer öyle birşeye yeltenirse ona sadece şunu söyle "resimlerimi ifşa ettiğin an kaybettiğim hiç bişey kalmayacak, benim canım yanarsa senin canını daha çok yakarım" gibi misilleme yap.

Sen kınamanın ne olduğunu biliyor musun? Yaptığın kınamadır arkadaşım Yok öyle demedik böyle dedik bilmem ne komik olma Kınamanın ne olduğunu bilmiyorsan öğren

ay lütfen bi açıklasana nedir kınamak? Allah aşkına ya bi söyle, örnek de ver ama gerçekten merak ettim.

Ya çıplak foto isteyen adam napar sence? bakıp bakıp iç geçirmek için istemedi herhalde
napacağını biz bilemeyiz vermez dersek sadece seni rahatlatmış oluruz
ayrıca arkadaşı neden bilmeden blöf yapsın? demek ki fotoğrafını görmüş

Numarami degistirdim. Bir bagim felan yok. Ama benden habersiz yayabilirler diyorum arkadaslari ya da kendisi. Gostermis iste resimlerimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…