- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi karamel661
-
ayrıca burda derdime akıl verilsin diye konu açıp eleştirilere de lütfen beddua kınama ve havale gibi postalar koymayın... hata aşikar sonuç ortada..burdaki insanları dinlemiceksen -ki açık değilsin eleştirilere - o zman hatalarına devam edersin... seni yine tehdid eder sen yine gidersin ona, sana tuzak kuracak bi adam bu uzak dur diyo burdakiler agresif olma bence....
O mantıkla kendisi de kınamış oluyor zaten geçmişte.
Kız ailesinin yanındaysa nasıl şikayet etsin Ya mantıklı konuşun Şikayet ettiği anda direk başlıyacak süreç mahkemedir Ve bunu herkes duyar
Aynen canim beni anlayan bi sen varsin :'(
kınayan mükemmel insanlar sanırım hic hata yapmadılar. konu sahibi, o arkadasına bana fotograflarını gnderdi demis ama göstermemiş, onları coktan yok etmis olabilir. bu laflara itibar etme. tacizler sürerse dogruu karakola baska yolu yok.
Burda kimsenin durumu kınadığını görmedim, kim kınıyor merak ettim?
Sen nasıl yaparsın tüh kaka sana diyen yok, sadece diyoruz ki yaşarken memnunsun ama ayrılınca mı kullanılmış oluyorsun, "kullanıldım" demesinden yana bir rahatsızlık var. Yoksa bize ne, herkesin kendi seçimi, isteyen yaşar istemeyen yaşamaz Allah bile hür bir irade vermiş bize nihayetinde.
Sen kınamanın ne olduğunu biliyor musun? Yaptığın kınamadır arkadaşım Yok öyle demedik böyle dedik bilmem ne komik olma Kınamanın ne olduğunu bilmiyorsan öğren
Sen de onun çıplak fotoğraflarını çek
Neyse..
Kimse bir şey yapamaz sen korkma, o kişiyle hiçbir bağ bırakma ama? Seni unutsun, yoksa sırf eğlence için bile seni korkutabilir. Sana ulaşmasını engelle, gerekirse onu tanıyan hiç kimseyle görüşme.
Derslerine çalış, bu olayı kafandan sil. Sen olayı körükledikçe üstüne gelir, ne kadar negatif düşünürsen o kadar çok çekersin belayı kendine. Sakın ona korktuğunu belli etme, hiç bişey yapamaz öyle yürek ister resimlerini göstermek yaymak falan. Eğer öyle birşeye yeltenirse ona sadece şunu söyle "resimlerimi ifşa ettiğin an kaybettiğim hiç bişey kalmayacak, benim canım yanarsa senin canını daha çok yakarım" gibi misilleme yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?