Cok pismanim cok korkuyorum :(

Yok cicim, eski konularına bakarsan sürtünmüşler...

Zaten onurlu bi erkek öyle fotoğraf çekmez, ne gerek var yani
Sevişin, sürtüşün naparsanız yapın da bari fotoğrafınızı çektirmeyin. Özel, özel olarak kalsın Allah aşkına
Şimdi şikayet edemiyosun, bişey yapamıyosun anca böyle kendine dert ediyosun, değer mi?

benım yıllar onceden arkdasımın bı arkadası vardı okızda aynı durumdaydı kızın amcası mılletvekılı babası unlu bı ısadamıymıs eskı sevgılısı sureklı kızı tehdıt edıyormuş ıstedıgım zaman gelıeksın dıye kız mecbur gıdıyordu kızı resımlerı medyaya vermekle tehtıdedıyordu kız korkuyodu sonradan arkadaslarıyla felan kızı mecbur bırakıyodu bırlıkte olması ıcın enson noldu bılmıyorum ama bence sen bu hataya dusme şikayet et yoksa ılerde basın daha cok agrır

Ben sana daha da bir sey demiyorum. Konuyu detayli bilmiyorsun. Bilmeden konusuyorsun.Allah'a havale ediyorum

Yok medcim isteyerek sürtünmüşler

Yani ne diyeyim bilmiyorum ki..Üzülüyorum ben böyle konularda.
Asla kimseyi yargılamak gibi bir adetim yoktur, ama "resimlerini yolla, söz sevişmicez" diyen bir dümbüğe, açık resim yollamak neyin nesidir yahu?

Hiç mi düşünmez insan neler olabileceğini

Bir de sinava hazirlaniyorum. Bunu dusunup duruyorum hayatim zindan oldu

Bilmeden yorum yapiyosun. Iki sene once bende senin gibi konusuyodum KINAMA BENI. COK PISMANIM

Yahu neyini kınasınlar senin, kınama başına mı gelir demek istiyorsun bide büyük büyük yazmışsın

İnançlar iş "kınama"ya gelince aktif oluyor sanırım, kınama başına gelir misali... Peki zina yapma haramdır sözünü de duydun mu? Hayır din dersi vermek için söylemiyorum, işimize geldiği cımbızlamayalım helali günahı.

Yaşadıklarına bir şey diyemem ama kullanılmak değil bu.İki taraf da rızasıyla yapıyorsa bu işi,ortada bir sorun yoktur.

Beraberken sorun yok ama ayrılınca neden kılıf değişiyor anlamadım.

gozum kor oldu. hani hic mi basiniza gelmedi. Cok guvendim o an ne bileyim. Akilsiz basim :'(

Hata yaptığını kabullenmen en güzeli.. ama madem bunun hatta yaptığın herşeyin hata olduğu bilincindesin o zaman istikrarlı durmayı da bilmelisin.. seni tehdit etmiş belki de ettirmiş bi erkekden bahsediyoruz ve sen o telefonunu vermez diyordun.. güvenmeni gerektirecek bir kişiliği yok bay x in. sana tavsiyem şu olur bu x kişisini bi kere aklından hayatından ve anılarından çıkar,kimsenin lafına sözüne bakışına ve tehdidine aldırma... ikincisi bu ülkede hak var hukuk var sanırım zorla olmuş eğer öyleyse hakkını ara şikayette bulun ve bunu ona söyle. kendi isteğinle yaşamış tehditleriyle hatalarına devam etmişsen ne yazıkki onu korkutmak durulmasına değil seni başka şekilde tehdit etmesine ve belki de seni yeni bir hataya sürükleyecektir....

gozum kor oldu. hani hic mi basiniza gelmedi. Cok guvendim o an ne bileyim. Akilsiz basim :'(

Böyle bişey başa kolay kolay gelebilir mi?
Hepimiz birilerine çok güvendik..Aldatıldık, iftiraya uğradık, hata yaptık.
Ama sen bile bile lades demişsin.

Şu resim olayını halletmen gerekiyor.
Şikayette bulun bu konuyla ilgili, başın cidden derde girer ileride.

Kınayan insanlar kınamamalı Sevgi bazen yanlış da yaptırıyor Hiç aşık olmadınız mı O anı o durumu asla bilemezsiniz Neyin onları yaşattığını bilemezsiniz Etmeyin... Kınadığımız başımıza gelmeden ölmeyeceğimiz söylenirken siz nasıl böyle şeyler yazabiliyorsunuz

ayrıca burda derdime akıl verilsin diye konu açıp eleştirilere de lütfen beddua kınama ve havale gibi postalar koymayın... hata aşikar sonuç ortada..burdaki insanları dinlemiceksen -ki açık değilsin eleştirilere - o zman hatalarına devam edersin... seni yine tehdid eder sen yine gidersin ona, sana tuzak kuracak bi adam bu uzak dur diyo burdakiler agresif olma bence....

Burda kimsenin durumu kınadığını görmedim, kim kınıyor merak ettim?

Sen nasıl yaparsın tüh kaka sana diyen yok, sadece diyoruz ki yaşarken memnunsun ama ayrılınca mı kullanılmış oluyorsun, "kullanıldım" demesinden yana bir rahatsızlık var. Yoksa bize ne, herkesin kendi seçimi, isteyen yaşar istemeyen yaşamaz Allah bile hür bir irade vermiş bize nihayetinde.

aynı konuyu daha once de okudugumu hatırlıyorum. hatta aynı cumlelerdi.

tehdit devam mı ediyor?

korktugunu belli etmeyecek eski sevgilinden de onun arkadaslarından da uzak duracaksın diye tavsiye vermistik.

sikayet etmis olsan gelismeleri aktarırdın, belli ki resmi bir seye kalkıstıgında ailene haber gider diye de korkuyorsun.

eger onlar tehdit ediyorsa ve seni cinsel iliski icin zorluyorsa yasal yollara basvurmaktan cekinme.

fakat karsılastıgında pis pis gulmekten ibaretse maalesef zamanındaki akılsızlıgını bildikleri icin... korkma umursama sırtını dön git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…