- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi karamel661
-
Yok cicim, eski konularına bakarsan sürtünmüşler...
Zorla mı beraber oldu seninle?
Bilmeden yorum yapiyosun. Iki sene once bende senin gibi konusuyodum KINAMA BENI. COK PISMANIM
Bile isteye yaşamışsın işte, madem kaldıramayacaksın ne diye fırsat veriyorsun karşındakine? Bari de ki, "eski sevgilimle birlikte oldum ve benim resimlerimi kullanmasından korkuyorum". Şimdi bunları anlatıp üstüne kullanıldım dediğinde olay tuhaflaşıyor kusura bakma. Arkasında dur, ve öyle yardım iste isteyeceksen. Kullanıldım demekle kendini hafifletmiyorsun emin ol.
Yok medcim isteyerek sürtünmüşler
Zaten onurlu bi erkek öyle fotoğraf çekmez, ne gerek var yani
Sevişin, sürtüşün naparsanız yapın da bari fotoğrafınızı çektirmeyin. Özel, özel olarak kalsın Allah aşkına
Şimdi şikayet edemiyosun, bişey yapamıyosun anca böyle kendine dert ediyosun, değer mi?
Bilmeden yorum yapiyosun. Iki sene once bende senin gibi konusuyodum KINAMA BENI. COK PISMANIM
5 ay once eski sevgilim bile diyemiyorum ayrildim o sahistan. Cok hata yaptim. Cok sevdim cok guvendim. Cinsel anlamda da kullanildim. Aptaldim. Kac kere ayrilmaya calistim olmamisti. Onda acik resimlerim vardi gonderirsen tamam bir daha sevismeyecegiz kabul demisti bende mallik yapip gondermistim. Ayrildik bana arkadasi mesaj atmis benim de arkadasimdi o kisi ayni dershanedeydik benimle cikar misin diye hatir dedim iyi bende eski sevgilinin telefonundaki resimlere bakip haya ederim seni dedi. Ve bu sahis ben sevismek istemiyorum dedigimde kiz kardeslerinin basina gelse anlardin dedim diye ayrildi benden sen nasil onlara bunu dersin onlar her seyim diye. Kendi saydi aovdu engeledi sonra seviyorum dedi bir ay sonra acmadim cevap vermedim. Beni her ay aradi acmadim. Ve korktum arkadasina felan gostermis. Beni tehtid felan etmedi simdiye kadar ama resimlerimi bana haber vermeden tehtid etmeden internete felan vermis olabilir mi ? Ya da arkadasina bile gostermedi blof mu yapiyor ? Acaba arkadaslari resimlerimi alip ..... sitelerine koyar mi ?
Yani ne diyeyim bilmiyorum ki..Üzülüyorum ben böyle konularda.
Asla kimseyi yargılamak gibi bir adetim yoktur, ama "resimlerini yolla, söz sevişmicez" diyen bir dümbüğe, açık resim yollamak neyin nesidir yahu?
Hiç mi düşünmez insan neler olabileceğini
Ben sana daha da bir sey demiyorum. Konuyu detayli bilmiyorsun. Bilmeden konusuyorsun.Allah'a havale ediyorum
gozum kor oldu. hani hic mi basiniza gelmedi. Cok guvendim o an ne bileyim. Akilsiz basim :'(
Kınayan insanlar kınamamalı Sevgi bazen yanlış da yaptırıyor Hiç aşık olmadınız mı O anı o durumu asla bilemezsiniz Neyin onları yaşattığını bilemezsiniz Etmeyin... Kınadığımız başımıza gelmeden ölmeyeceğimiz söylenirken siz nasıl böyle şeyler yazabiliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?