• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok pişmanım daha ne yapabilirim bilmiyorum

taskopru

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
41
3
296
İstanbul
5 ay önce bi çocukla konuşmaya başladık 2 ay falan konuştuk sonra istanbula geldi zaten burda yaşıyor ama şehir dışında çalışıyordu görüştük konuştuk etkilendik ama ben etkilendiğimi belli etmedim ona o herşeyi göze almıştı uzaklığı falan sonra yok dedim ben ona uzaktan ilişki yürümez o yüzden istemiyorum ama sonra pişman oldum 3 ay sonra buraya geldi aradım onu görüşelim dedim ama artık bir sevgilisi varmış ...yinede görüştük anlattım ona herşeyi keşke o zamn göze alabilseydin ama artık çok geç kız arkadaşım çok fedakarlık yaptı onu bırakırsam çok üzülür dedi..ne yapmalıyım bilmiyorum daa fazla bişey beklemeye hakkım yok galiba ..

bence bu adamdan hayır gelme resmen sevgili avına cıkmıs senden etkilenmiş ama ole sevmek filn yok ztn sevgili istedigi için hayatında bulmusta sen bulasmadıgın iyi olmus suan evdesındır bunalmıssındır ondn aklına geliyordur bosver yoluna bak senı hakedecek baska biri cıkar karsına ...

zaten bana dedi sen çok temiz bir kızsın ben artık evlenmek istiyordum o zamn evet desen herşey farklı olabilirdi benim için kimse vazgeçilmez değildir ama dedi...şu an sanki o kusursuzdu ben onu kaçırmışım gibi hissediyorum

zaten bana dedi sen çok temiz bir kızsın ben artık evlenmek istiyordum o zamn evet desen herşey farklı olabilirdi benim için kimse vazgeçilmez değildir ama dedi...şu an sanki o kusursuzdu ben onu kaçırmışım gibi hissediyorum

canım sacmalama ya suanki sevgilisi var ve sana bu mesajı atan adamdan ne hayır gelir bi dusun ne olur ??? senı deli gibi sevecek sayıcak biri varken iki taraflı oynayan birini dusunme bırak sırf sen onu red ettin diye sana vicadn yapıyor .... pişman oldugunu anlamıs ya ondn bole yapıyor..

mesajda değil biz buluştuk onla o zaman söyledi bide..biraz içimi rahatlattın canım ama olayın içindeyken çok sağlıklı gözlem yapamıyorum

mesajda değil biz buluştuk onla o zaman söyledi bide..biraz içimi rahatlattın canım ama olayın içindeyken çok sağlıklı gözlem yapamıyorum

senı cok iyi anlıyorum cnm gercekten olayın ıcındeysen ve bole seyler basına gelince insanın kafası karısıyor acaba lar olusuyor kafanda ama hıc degmez canım baksana sen onun sevgilisi olsaydın sımdı dusun bı baska kızla bulusabılecek sana yıne senı seviyorum diycekti suanki sevgilisinin yerine koy kendini ...

evet onun içinde çok kötü bi durum ...ben sana destek olmak için geldim üzülmeni istemiyorum dedi üzülmek yok söz ver bana dedi ...off bilmiyorum ya nasıl unuturum...

evet onun içinde çok kötü bi durum ...ben sana destek olmak için geldim üzülmeni istemiyorum dedi üzülmek yok söz ver bana dedi ...off bilmiyorum ya nasıl unuturum...

bence etkilenmişsin sozlerınden bıraz kendine guvenı olan guzel bır kız oldugundan eminim guclu ol ve sole dusun senı hak edecek elbet daha guzellerı vardır ve herseyde bır hayır vardır...

inşallah cannım ..ben kolay kolay kimseden hoşlanmam ilk defa böyle oldu ve elimden geleni yapmazsam kendime haksızlık olur diye düşündüm...çevremdekile r sen alışmışsın peşinden koşmasına onların biri seni unutup başkasına gidince kabullenemedin diyor ama bence ben aşık oldum yaa yoksa aylar sonra aramazdım aradığımda bilmiyordumki sevgilii olduğunu derdini kimse anlamıyor...

Red edip sonra pişman olma işi sanırım daha çok kadınlara özgü.
Başlarda bi havalar bi kendinden emin duruşlar. Ardından şans isteme.. Bilmiyorum bana çok abes geliyor. Erkekler bu konuda daha olgunlar.
Etkilendiysen süre iste, düşün taşın. Red ettikten sonra 3 ay hala düşünüyor olmak nedir ya. :D
Ama adam efendiliğini korumuş ve gereken cevabı vermiş. Sizde umarım onun gibi size fedakarlıkta bulunan biriyle karşılaşırsınız.

inşallah cannım ..ben kolay kolay kimseden hoşlanmam ilk defa böyle oldu ve elimden geleni yapmazsam kendime haksızlık olur diye düşündüm...çevremdekile r sen alışmışsın peşinden koşmasına onların biri seni unutup başkasına gidince kabullenemedin diyor ama bence ben aşık oldum yaa yoksa aylar sonra aramazdım aradığımda bilmiyordumki sevgilii olduğunu derdini kimse anlamıyor...

ama yapılcak bısı yok o tercıhını yapmıs o da pişmansa senı dusunuyrsa ne olursa olsun sana yıne gelcektir cnm

sonne

"-Hani bazen insan birini yanında tutmayı bilmez, ama onun yokluğunu da istemez.
-Kaybetmeyi göze alamaz,
ama kazanmak için mücadele etmez.
-Bağlanmaya cesaret edemez,
…ama ondan tamamen kopmayı da beceremez.
-Ne sevilmekten vazgeçer, ne sevmeyi bilir..

Hani çok sonra zaman geçer de kaybeder ya,
İşte o zaman dökülür dudaklardan, itiraf edercesine:

“-Ne gözümü alabildim, ne göze alabildim..”
böyle durumlarda var hayatta bazen o an çıkmayan iki kelime içini kemirir durur...
papatya canım sağol artık önüme bakmalıyım dönmesini umarsam hiç kurtulamıcam galiba

sonne

"-Hani bazen insan birini yanında tutmayı bilmez, ama onun yokluğunu da istemez.
-Kaybetmeyi göze alamaz,
ama kazanmak için mücadele etmez.
-Bağlanmaya cesaret edemez,
…ama ondan tamamen kopmayı da beceremez.
-Ne sevilmekten vazgeçer, ne sevmeyi bilir..

Hani çok sonra zaman geçer de kaybeder ya,
İşte o zaman dökülür dudaklardan, itiraf edercesine:

“-Ne gözümü alabildim, ne göze alabildim..”
böyle durumlarda var hayatta bazen o an çıkmayan iki kelime içini kemirir durur...
papatya canım sağol artık önüme bakmalıyım dönmesini umarsam hiç kurtulamıcam galiba

canım bak kendimden biliyorum bak bunların hepsini yasadım 4 yıl gecti ve rabbım dondurdu dolastırdı ilk etkilendigim ilk hoslandıgım adamla suan nısnalanma yolundayız bunu umut olarak algılama rabbımın hayır ettıgı vardır de gec suan evdesın o yuzden daha cok psıkolojın buna yatkın oluyor sıkma canını canım

canım bak kendimden biliyorum bak bunların hepsini yasadım 4 yıl gecti ve rabbım dondurdu dolastırdı ilk etkilendigim ilk hoslandıgım adamla suan nısnalanma yolundayız bunu umut olarak algılama rabbımın hayır ettıgı vardır de gec suan evdesın o yuzden daha cok psıkolojın buna yatkın oluyor sıkma canını canım

ne güzel canım hayırlısı neyse o buluyor gerçekten buna inanmak istiyorum..belki o gün ağzımdan çıkamayan tamam kelimesi ilerde iyiki dememe vesile olacak bunu zamn gösterecek çok zor ama onun da dediği gibi unutmak zorundayım....gelirse hiç beklemezken aniden gelsin...ulaşamadıkça çok değerli oluyor belkide ...aşk işte tarifini yapmaya çalıştıkça başka bişey çıkıyor ..senin adına çok sevindim inş.benimde öyle güzel günlerim olur.

ne güzel canım hayırlısı neyse o buluyor gerçekten buna inanmak istiyorum..belki o gün ağzımdan çıkamayan tamam kelimesi ilerde iyiki dememe vesile olacak bunu zamn gösterecek çok zor ama onun da dediği gibi unutmak zorundayım....gelirse hiç beklemezken aniden gelsin...ulaşamadıkça çok değerli oluyor belkide ...aşk işte tarifini yapmaya çalıştıkça başka bişey çıkıyor ..senin adına çok sevindim inş.benimde öyle güzel günlerim olur.

canım benım yasadıklarımı yasamazsın inş ben cok zor gunler gecirdim ama sevdigime bı sekilde rabbım donderdı cevirdi egdı bugdu onu verdi yıne onun hıkmetınden sual olmuyor...

içim soğumaya başlıyor yavaş yavaş onu özlüyorum yine pişmanım ama artık dönsede olmaz gibi geliyor başka bi kızla bişeyler yaşadıktan sonra geri gelmesini kabullenemeyeceğim şu an benden hoşlanan başka biri var ama ona hiç bir şey hissetmiyorum bazan acaba diyorum ama onunda hakkını yemek istemiyorum çünkü ne kadar acı verdiğini biliyorum çivi çiviyi söker anlayışı bayanlarda olamıyormuş maalesef

çivi çiviyi sökmesin zaten, çok yanlış bişey ama bi sans da verebilirsin, belki bişeyler paylaştıkça hissedeceksin.Çok fazla umut vermeden tanımaya calış bence.. Birini tanımadan nasıl bişey hissedeceksin ki ?

o zaman da tanımadan bişeyler hissettiğim için korkmuştum başlamaya pişman oldum şimdi eğer ilk gördüğüm zamn hiç bişeyi etkilemediyse olmaz diye düşünüyorum...

bugün çıktım alışveriş yaptım yaptım yaptım şu an tek pişmanlığım var çok para harcadım :) ama çok güzel ciciler aldım :)onla ourduğumuz yerin önünden de geçtim içim acıdı sonra çok güzel bir elbise gördüm oda geçti :) herşey benim elimde güç bende daha güzel insanlar var beni hakeden 3 günde yeni ava çıkan birisi değil...böyle düşünüyorum artık :)

Back
X