Çok pişmanım hemde çok

Kusura bakmayın da başka biriyle konuşup sonra onu kırmadan nasıl iletişimi kesmeliyim diyorsunuz.
Seni çok seviyorum ama biz olamayız deyin madem.
Arkadaşım zaten hatalısın birde karşı taraf üzülmesin diyorsun tuhafsın hakkaten.

Dur ben igrenclik yapayım

Sorun o Sevgilimi bilmiyor
Söyleyeceksiniz o zaman, yarın öbür gün gelip ben senden hoşlanıyordum madem sevgilin vardı neden bana söylemedin neden duygularımla oynadın derse ne diyeceksiniz? Onu da geçtim iki senedir ilişkiniz var ve siz sevgilinizi düşüneceginize birde konuştugunuz adama mı acıyorsunuz. Sevgiliniz duysa ne kadar sarsılır. Sen güven sevgiline, o gitsin sevgilim var bile diyemesin. Tek hatalı var burada oda sizsiniz.Konuştugunuz kişi mesaj attıgında falan geç cevap verin kusura bakma erkek arkadaşım aramıştı onunla konuşuyordum deyin. Zaten sizinle konuşmayı kesecektir ondan sonra. Tabi ona ümit verici sözler edip flört etmediyseniz

Nasıl ya her türlü duyarmi ben söylemedikten sonra
sevgiliyken bende yaptım aynı şeyi canm. ilişkiden sıkılıyor insan bi süre sonra yeni arayışlar heyecanlar içine girmek istiyor. Bende çalıştığım yerden biriyle SOHBET ettim sadece ve gizledim bunu herkesten. aradan bi iki ay geçti ve hiç ummadığım şekilde karşıma çıktı bu olay. daha çok sinirlendi daha çok kızdı ve ayrıldık barışmamak üzere. ama onun benden istedigi dürüstlüktü. bana yalan söyleme bişe yapıyosan da açıkca bana söyle demişti. en azından düzgün ayrılırdık dedi. öyle işte

Hm anladım canım inşallah sonum sizinki gibi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…