Çok pişmanım hemde çok

generalsmoker

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2015
583
63
13
32
Kızlar hepinize Merhaba benim iki yıldan fazla süredir görüştüğüm birisi var bu zamana kadar bana hiç yanlışı olmadı ilgili alakali telefonda bir tane kız ismi bulunmayan sanal ortamlarda aktif olmayan olgun ne istediği bilen birisi bense tam tersi ne istediğim kimi istediğim belli değil onu seviyorum ve bu zmana kadarda kimseyle görüşmedim son iki aya kadar ne derler bilinmez fazla ilgi aşık usadirir mi ne denir ben kendimi başka arayışlara verdim çalıştığım yere gelen bir çocukla mesajlastm arkadaşca o yazıyordu genelde ben hiç yazmadım yazınca da cevap verdim ama hiç öyle ümit verir cinsten değildi benle görüşmek istiyor gezmek tozmak hep bir bahanem var bir daha mesajına bile cevap vermek istemiyorum korkuyorum Sevgilim duyarsa bir hiç uğruna kaybedrrim karşı tarafı uzmeden nasıl irtibatı kesebilrim çok pişmanım sevgilim duysa terk eder beni
....evet yarım saat önce görüşmeyi kestim bir daha irtibat halinde olmayalım dedim kabul etti ısrar etmesi içinde bir neden yoktu allah kimseyi yanlış yöne saptirmasin ve hemen aklını başına getirsin bir daha kafamı kaldırıp bir erkeğe dönüp bakmam

Son düzenleme:
Eger gerçekten arkadaşca Yazdığına inanıyorsan problem olmaz. ama oglanın sana karşı bişe hissettiğini bile bile onun mesajlarına karşılık veriyorsan ki ben öyle düşünüyorum bu aldatmaya girer tatlım. ve bu durumu sevgiline açıklamazsan onu kandırmış oluyorsun. gizlersen eger elbet biyerden çıkar o. Bence o öğrenmeden sen açıkla. ve tamamen arkadaşça oldugunu da belirt.

Ayrılır açıklayamam arkadaş ca falan kabul etmez

Mesaın birinde sevgilinizden bahsedin.
Gerekirse biraz kırılacak
Hem karnım doysun hem pastam dursun olmuyor malesef

Kırmak istemiyorum ne anlamadım. Diğer taraf zaten arkadaşçaysa şayet öyle değil gibime geldi, sevgilinizden bahsetseniz belki kendisi zaten vazgececek.

Bence sevgilinizden ayrilin..yazik adama..
Neden ayrılalım ya ben diğer trafla gorusmedim buluşmadm sadece işyerinde gördükçe konuştuk mesajlastik şimdi de istemiyorum Sevgilimi seviyorum bununla aramda birsey yokki ayrilayim ben sizden akıl almak için konu açtım karşı tarafı incitmeden nasıl bağlantı mi koparabiliirm dedim

Bi de sevgilinizi incitmemeyi düsünseniz keske..sevgili oldugunuzu söylememissiniz bile..aynisini size yapsa sizin tepkiniz ne olurdu acaba..

Bu arada karsidakinin incinmesi niye önemli ki bu kadar anlamadm..bana samimi gelmediniz..

Bi de sevgilinizi incitmemeyi düsünseniz keske..sevgili oldugunuzu söylememissiniz bile..aynisini size yapsa sizin tepkiniz ne olurdu acaba..

Bu arada karsidakinin incinmesi niye önemli ki bu kadar anlamadm..bana samimi gelmediniz..
Çok iyi bir insan durduk yere konuşmayalım demem üzer onu konuşsam gönlüm razi değil Vicdanım rahat değil aklım muallakta kaldı

çocuğa bir iyilik yap ve benim sevgilim var de..
zaten senden soğuyup görüşmek istemeyecektir sende kurtulmuş olursun..

Ben boyle durumlarda itici seyler soyluyorum. Bir daha yazmasin diye. Mesela hic komik olmayan bi caps atiyorum ay ne komik dimi. Bu yemedi mi o halde sevgilime ne hediye alsam ne supriz yapsam erkeksin akil ver. Yine mi olmadi o zaman dedikodu modu ay su napmis biliyo musun kimleymis nereye gitmisler vs vs. Az cok anlarsin zaten neyden hoslanmayacagindan. Muhabbetini cekilmez hale getir uzun sure yazmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…