- 16 Aralık 2015
- 583
- 63
- 13
- 32
- Konu Sahibi generalsmoker
-
Ayrılır açıklayamam arkadaş ca falan kabul etmezEger gerçekten arkadaşca Yazdığına inanıyorsan problem olmaz. ama oglanın sana karşı bişe hissettiğini bile bile onun mesajlarına karşılık veriyorsan ki ben öyle düşünüyorum bu aldatmaya girer tatlım. ve bu durumu sevgiline açıklamazsan onu kandırmış oluyorsun. gizlersen eger elbet biyerden çıkar o. Bence o öğrenmeden sen açıkla. ve tamamen arkadaşça oldugunu da belirt.
o zaman gizleyeceksin. Sonra o başka bi yerden duyacak. daha çok sinirlenip yüzüne bakmayacak. Sonra gelsin bdv de çok seviyorum ama ayrıldık konuları.Ayrılır açıklayamam arkadaş ca falan kabul etmez
Ben istemiyorum ki onu kırmak ta istemiyorumMesaın birinde sevgilinizden bahsedin.
Gerekirse biraz kırılacak
Hem karnım doysun hem pastam dursun olmuyor malesef
Nasıl ya her türlü duyarmi ben söylemedikten sonrao zaman gizleyeceksin. Sonra o başka bi yerden duyacak. daha çok sinirlenip yüzüne bakmayacak. Sonra gelsin bdv de çok seviyorum ama ayrıldık konuları.
Sorun o Sevgilimi bilmiyorKırmak istemiyorum ne anlamadım. Diğer taraf zaten arkadaşçaysa şayet öyle değil gibime geldi, sevgilinizden bahsetseniz belki kendisi zaten vazgececek.
Tahmin ettiğim gibi, ona yalnızsın gibi konuşup umut verirsen olacağı bu.Sorun o Sevgilimi bilmiyor
Sorun o Sevgilimi bilmiyor
Ben akillandim istemiyorm artk yazmakTahmin ettiğim gibi, ona yalnızsın gibi konuşup umut verirsen olacağı bu.
Evet haklısınız kendim söylemedim karşı tarafta ümitlendi boşluktaydm o yüzden oldu pişmanım zatenBirakin bu ayaklari ya..biraz dürüst olun..niye bilmiyor acaba sevgilinizi??
Simdi senin sevgilin de seni aldatsa nasil kiymetli olur..ilgili,sadik insanlar size göre degil anladigim kadariyla..
Evet haklısınız kendim söylemedim karşı tarafta ümitlendi boşluktaydm o yüzden oldu pişmanım zaten
Neden ayrılalım ya ben diğer trafla gorusmedim buluşmadm sadece işyerinde gördükçe konuştuk mesajlastik şimdi de istemiyorum Sevgilimi seviyorum bununla aramda birsey yokki ayrilayim ben sizden akıl almak için konu açtım karşı tarafı incitmeden nasıl bağlantı mi koparabiliirm dedimBence sevgilinizden ayrilin..yazik adama..
Neden ayrılalım ya ben diğer trafla gorusmedim buluşmadm sadece işyerinde gördükçe konuştuk mesajlastik şimdi de istemiyorum Sevgilimi seviyorum bununla aramda birsey yokki ayrilayim ben sizden akıl almak için konu açtım karşı tarafı incitmeden nasıl bağlantı mi koparabiliirm dedim
Çok iyi bir insan durduk yere konuşmayalım demem üzer onu konuşsam gönlüm razi değil Vicdanım rahat değil aklım muallakta kaldıBi de sevgilinizi incitmemeyi düsünseniz keske..sevgili oldugunuzu söylememissiniz bile..aynisini size yapsa sizin tepkiniz ne olurdu acaba..
Bu arada karsidakinin incinmesi niye önemli ki bu kadar anlamadm..bana samimi gelmediniz..
Ya sinirlenip Sevgilimi bulursa ondan da korkuyorumçocuğa bir iyilik yap ve benim sevgilim var de..
zaten senden soğuyup görüşmek istemeyecektir sende kurtulmuş olursun..
Ben boyle durumlarda itici seyler soyluyorum. Bir daha yazmasin diye. Mesela hic komik olmayan bi caps atiyorum ay ne komik dimi. Bu yemedi mi o halde sevgilime ne hediye alsam ne supriz yapsam erkeksin akil ver. Yine mi olmadi o zaman dedikodu modu ay su napmis biliyo musun kimleymis nereye gitmisler vs vs. Az cok anlarsin zaten neyden hoslanmayacagindan. Muhabbetini cekilmez hale getir uzun sure yazmazKızlar hepinize Merhaba benim iki yıldan fazla süredir görüştüğüm birisi var bu zamana kadar bana hiç yanlışı olmadı ilgili alakali telefonda bir tane kız ismi bulunmayan sanal ortamlarda aktif olmayan olgun ne istediği bilen birisi bense tam tersi ne istediğim kimi istediğim belli değil onu seviyorum ve bu zmana kadarda kimseyle görüşmedim son iki aya kadar ne derler bilinmez fazla ilgi aşık usadirir mi ne denir ben kendimi başka arayışlara verdim çalıştığım yere gelen bir çocukla mesajlastm arkadaşca o yazıyordu genelde ben hiç yazmadım yazınca da cevap verdim ama hiç öyle ümit verir cinsten değildi benle görüşmek istiyor gezmek tozmak hep bir bahanem var bir daha mesajına bile cevap vermek istemiyorum korkuyorum Sevgilim duyarsa bir hiç uğruna kaybedrrim karşı tarafı uzmeden nasıl irtibatı kesebilrim çok pişmanım sevgilim duysa terk eder beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?