- 20 Ağustos 2013
- 784
- 451
- 123
- Konu Sahibi pink_princes
-
Ciddi ciddi, bebek yapmak isteyen aileler bir kurum tarafından "bebek yapmaya uygunluk" testine sokulsa iyi olur falan diye düşünmeye başladım.Geleceği çok parlak olmayan evliliklere çocuk getirmek yasak falan olmalı.
Eşiniz kaç yaşında bilmiyorum ama iki dolduruşa gelip sizi bu halde tek başına bırakabiliyorsa
çokta düşünecek bir şey yok alın eşyalarınızı çıkın
uzun bir zamanda dönmeyin biraz derse ihtiyacı var
annesine herşeyi anlatması çok çirkin..
hayırlısı olsun bekle bakalım
Size gelen yorumlardan ben de faydalanayım,aynı durumdayım bir kaç gündür
Git derken terketmek için değil bir süre ayrı kalmanız için dedimbunu kaç kere yapmayı düşündüm ama ben bir kere çıkarsam bu evden birdaha asla dönmem. ders alacak gibi de görünmüyor eşim. eşim çocuk gibi kv de çok fena bir kadın. özelliklede babama yaptığı kabul edilemez. dediğim gibi doğru düzgün oluru yok bu evliliğin.
kesinlikle katılıyorum......
ben bekarken annem hep şunu derdi 'çocuk olana kadar ki, evlilikte ne var ki? ... çocuk olunca asıl evlilik başka'
bende 9 aylık evliyim. çok şükür eşimle sıkıntımız yok. şimdi yeni bir gebelik var.
ama yaşım müsait olsa çocuk konusunu daha çok düşünürdüm
konu sahibi için inşallah bu bebek bereket, huzur ve saadet getirir. hamilelik süresince bile bebek her şeyi duyar işitir çünkü..
anlamiyorum anlamayacagim bi anne oglunun mutsuz olmasini, yuvasini dagitmasini nasil ister ya.
niye rahat birakmaz, niye karisir, niye oglu olup biteni anlattiginda oglum ayip degil mi bana niye anlatiyorsun demez.
saskinim, annelik bu olmamali
Git derken terketmek için değil bir süre ayrı kalmanız için dedim
orası belli olmaz kaybetme korkusunu yaşarsa hayatındaki önceliklerini gözden geçirir
Kayınvaliden aradan çekilmezbu konuda haklısın arkadaşım fakat kv bu sırada eşimi pamuklara sarıp pohpohlayıp her istediğini yapacağından eşim neyi kaybettiğini anlayacak durumda olmayacak. zaten aradan uzun zaman geçeceği içinde benim içimden dönmek gelmeyecek. sorunun büyük nedeni kv. artık aradan çekilmesi lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?