Bisküvi - Kurabiye Tarifi ÇOK PRATİK KREM ŞANTİLİ KURABİYE(resimli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nex
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

afiyet olsun canııııııım sende sağol
evet aynen benim eşimde bittimi benim kurabiyeler diyor

tatlılar bölümünde fincan kek tarifim var çok pratik oda çok güzel oluyor baktınmı bilmiyorum
bazı arkadaşlar hamur oldu diyor ama benim ilk yapışımdan itibaren hiç öyle bişey olmadı(tencereye fincanların yarısını geçmeyecek kadar su koyunca asla sorun olmuyor) onunda bağımlısı olacağından eminimdaha dün yine misafirlerime yaptım bayıldılar tarif alıp gittiler suda piştiğini duyan inanamıyor denemeni şiddetle öneririm canımcım

tarif çok kolay, çok güzel inşallah sonuç da güzel olur. Yani eminim güzeldir de benim yaptığım güzel olacak mı bakalım=) attım şimdi fırına bekliyorum

ya çok güzel olduuuu ve ben ilk defa kurabiye yaptım, çok başarılı=) nerdeyse yarısını da ben yedim. yarın yine yapıp arkadaşıma götürüyorum. çok teşekkürler tarif için

un yok yağ yok yumurta yok yoğurt yok. bu ne güzel bir tarif böyle. dün yaptım çok hoş pastane kurabiyesinden güzel. yalnız 3 bardak un fazla gibi geldi. zor yuvarladım. normal su bardağıydı ama.
bi daha ki sefer 2 bardak koycam unu. yiyenler çok sevdi. bekliyoruz canım pratik malzeme sayısı 3 ü geçmeyecek 5 dakkalık tarifler. :))))

Ben şekeri az olur diye düşünüyordum siz de çok şekerli geldi demişsiniz =) Bu yazıyı açmama sebep başlığıydı. İnş hafta sonu gelecek misafirlerime kurabiye yapmak istiyorum ve pratik bir tarif arıyordum. Bunu gördüm. Çok ilginç geldi. Nasip olursa deneyeceğim.

dün yaptım..ve ailece bayıldık..tarifi veren arkadaşa çok dua ettim[/B]
yalnız hamur çabuk toparlanmıyor,ama biraz uğraşınca istediğiniz şekle geliyor.
çok pratik ve lezzetli.
tarifi veren arkadaşa tekrar teşekkür ederiz

ya kızlar ben yaptım ama buram buram yağ koktu midemi bulandırdı yaa yağ ve krem şantiyi hiç çırpmadım ondan galiba..un zaten kum gibi oluyo sanırım niye öle oldu diyede yine yap ekledim hamura anlıcanız bayağa yağ koktu ve güzel olmadı

aynen,bende dün denedim ve hiiiiç beğenmedim.çok yağlı oluyor.kendi tarifimle yaptığım un kurabiyesinden vazgeçmiycem birdaha

Ben de dün denedim. Çok güzel oldu ve yağ kokmadı arkadaşlar. Tarif sahibi arkadaş, müsadenizle ben de kendi bloğumda yayınlayacağım inş.
Bir de zor şekilleniyor diyenler olmuş. Ben önce kısır gibi sıktım elimde. Sonra hafifçe yuvarladım. Böylece dağılmadı. Bilginize :)

tabi yayınlayabilirsin arkadaşım ne demek telif hakkı isterim dermişim
şu ana kadar yiyipte beğenmeyen olmadı ama bazı arkadaşlar yağ koktuğunu söylemiş...
renkler ve zevkler tartışılmaz

tabi yayınlayabilirsin arkadaşım ne demek telif hakkı isterim dermişim
şu ana kadar yiyipte beğenmeyen olmadı ama bazı arkadaşlar yağ koktuğunu söylemiş...
renkler ve zevkler tartışılmaz

Telif hakkı mı Yayınladım bile:
" Urfa Tutkunu' nun Dünyası ": MARAŞ TARHANASI VE PRATİK ÖTESİ BİR KURABİYE =)
Evet zevkler tartışılmaz. Ama acaba yağdan mı fark etti diye düşünüyorum. Benim misafirlerim de kurabiyeye bayıldılar. Hatta fındıklı olduğunu sanan bile çıktı. Gerçekten hiç yağ kokmadı. Nex, Allah razı olsun bu tarif için

valla 2 kere yaptım hiçde yağ kokmuyor..sizin kokular yagdan olabilir.
un kurabiyesinden daha güzel ve pratik. en azından 1 paket margarın yememiş oluyoruz.
herkese verıyorum tarıfı . teşekkür ederiz tarif için:81:

ben de yaptım beğendim ve teşekkür etmeden geçmek istemedim.çok sağolun..

Bu kadar olumlu yorum görünce yazmadan edemedim
Komşumuzun doğum gününde yapacağım inşaallah.
Güzel olacağına eminim,oh ne güzel margarin yok içinde,bayılıyorum böyle pratik tariflere.
Allah razı olsun canım

en kısa zamanda bende yapacagım.teşekürler tarif için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…