yok canım yapmıyım kakaolusunuda.Yapmıcam artık bu kurabiyeni:))Ay yaptığım günden beri bu 5.yapışım.Bıktım wallahiEşim hergün söylüyor kurabiye bitti hanım.Akşam gelir gelmez soruyor yaptınmı hanım benm kurabiyeden die.Bide rejim yapıyor güya.Koca tepsiyi nerdeyse kendisi bitiriyor.Nerden yaptıydım diyorum şimdide:)şaka bir yana eminin onun tadıda çok güzeldir.Bağımlısı olduk yani.Çok sağol canım.Başka güzel tariflerin varsa dört gözle bekliyoruz ben ve eşim :)
cuma mısafırlerım var onlara yapıcam ınsallah guzel olur becerebılırım
evet yaptım ve cok begendım enfes oldu..
sadece bana gore bırazda tatlı oldu..
hamuru yumaşak kıvamda tepsıye koyarken nazık olmaya calıştım.)
daha once nasıl duymamı, gormemışım okumamışım.)
bu kadar kolay ve lezız bır tarıf ılgınc..
kım bulmuş bu tarıf acep..)
tarıfı yazan arkadaşım yenıden teşekkur ederım sagolasın..
ya kızlar ben yaptım ama buram buram yağ koktu midemi bulandırdı yaa yağ ve krem şantiyi hiç çırpmadım ondan galiba..un zaten kum gibi oluyo sanırım niye öle oldu diyede yine yap ekledim hamura anlıcanız bayağa yağ koktu ve güzel olmadı
Ben de dün denedim. Çok güzel oldu ve yağ kokmadı arkadaşlar. Tarif sahibi arkadaş, müsadenizle ben de kendi bloğumda yayınlayacağım inş.
Bir de zor şekilleniyor diyenler olmuş. Ben önce kısır gibi sıktım elimde. Sonra hafifçe yuvarladım. Böylece dağılmadı. Bilginize :)
tabi yayınlayabilirsin arkadaşım ne demek telif hakkı isterim dermişim
şu ana kadar yiyipte beğenmeyen olmadı ama bazı arkadaşlar yağ koktuğunu söylemiş...
renkler ve zevkler tartışılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?