Bisküvi - Kurabiye Tarifi ÇOK PRATİK KREM ŞANTİLİ KURABİYE(resimli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nex
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dr.qetker kullandım hatta ya.acaba pudra şekeri serpsem içine hamurun olur mu haftasonu yiğenim için yapmak istiyorumda bir değişiklik olur mu acaba

Çıkardıktan sonra üstüne sertiğinizde işe yaramadı mı? İçine koyunca da olur belki ama eğer imkanınız varsa başka bir şantiyle deneyin derim. Ben Afia ile yaptığımda misafirlerimden "bu kurabiye fındıklı mı?" tepkisini bile aldım. Herkes bayıldı.

ancak pudra şekeriyle oldu ama ağza pudra şekeri gelmeden acımsı bir tat olşuyor..
pazar günü doğum günü şubelerine baktım bizim oralarda yok malesef yeri.artık pudra şekeri koyup denicem..

ancak pudra şekeriyle oldu ama ağza pudra şekeri gelmeden acımsı bir tat olşuyor..
pazar günü doğum günü şubelerine baktım bizim oralarda yok malesef yeri.artık pudra şekeri koyup denicem..

Bir arkadaşım daha yaptı kurabiyeden. Tadı güzeldi ama pudra şekeri yapmadan biraz az gibiydi tadı. Sanırım şanti markasından kaynaklanıyor. İnş memnun kalırsınız yaptığınız kurabiyeden.

Bir arkadaşım daha yaptı kurabiyeden. Tadı güzeldi ama pudra şekeri yapmadan biraz az gibiydi tadı. Sanırım şanti markasından kaynaklanıyor. İnş memnun kalırsınız yaptığınız kurabiyeden.

sanırım markadan kaynaklanıyor dediğiniz gibi.bir arkadaşımız çok tatlıydı bana fazla tatlı geldi demişti.ben şaşırdıydım..
inşallah teşekkür ederim pazartesi yazıcam buraya kıvamını.

dr.qetker kullandım hatta ya.acaba pudra şekeri serpsem içine hamurun olur mu haftasonu yiğenim için yapmak istiyorumda bir değişiklik olur mu acaba

içine biraz pudra şekeri koyabilirsin geçenlerde ben denedim oluyor

hepinize afiyet olsuuuuun

Arkaşlar un su bardağı mı çay bardağımı anlamadım.ve de ben ptesi gelecek misafirlerim için yapmayı düşünüyorum bayatlıyor mu hemen?vede tadı az diyenler olmuş gerçekten az mı azsa pudra şekeri katsam bi kaşık nasıl olur?

evet az oluyor un su bardağı ile
pudra şekerini koyunca hamur pişince sertleşiyor o yüzden yağın miktarını artırırsan kıvamı daha güzel olucaktır..

şimdi yaptım kurabiyeleri.bi y.k pudra şekeri ekledim dr ötker krem şantinin üzerine gayet güzel oldu.gerçekten ağızda dağılıyor.bende tarifi veren arkadaşa çok teşekkür ederim.ayrıca çok kolay yuvarlak yapabildim ben aynı ölçülerle.sadece tek sorun biraz banada yağ kokusu geldi.emek ayçiçek yağı kullanıyorum.ptesi yine yapıcam ama portakal kabuğu rendeliycem içine.böylelikle hem aroma katmış hemde yağ kokusunu gizlemiş olurum..yapacaklarada portakal yada limon kabuğu rendelemelerini tavsiye ederim..bu arada pudra şekeri dökmeden yedim belki döksem o kokuyu hiç almam bile bilemiyorum.

ben de yaptım bunu hem de 3 kez.. okula götürdüm ilk seferinde bayıldılar..
yanlız ben biraz pudra şekeri ekliyorum dr marka şantiye.. bir de ununu 3ten fazla koyuyorum ben tam un kurabiyesi oluyor..

paylaşım için teşekkür ederim
bugün pişirdim ,içine limon kabuğu rendeside koydum ayrıca tarifte 3 bardak un diye yazmışsınız iki buçuk bardak un yeterli geldi davul fırında 15 dk pişti....

Canım tarifini okuyunca hemen denedim sonuç mükemmel !!!! Kakaolusu nu da denedim çok enfes oldu,, ağzına sağlık canm..

bizim evimizde z.yağından baska sıvı yağ olmaz, z.yağı da kekte kullanıyorum ama kurabiyede kokuyor. ben sütle çırpıp biraz tereyağ eklemeyi düşünyorum, yağı daha az olur. aksam yemeğinden sonra yapıcam. sonucu bildiririm..

dışı kıtır kıtır oldu ama içi daha yumuşak, marifet yağında galiba. light bisküvi gibi oldu benimkiler..

Bende denedim süperrr olduuu..Sadece bidaha yaparsam içine birazda pudra şekeri koyucammmm..aMA bayıldık çok mükemmelllll

bugun denedım çok güzel oldu arkadaşlarında solediği gibi bende bır sonrakı yapışımda az pudra şekerı koymayı düşünüyorum...
başka tariflerde beklıoruz...

Evet denedim :) ilk defa buradan bir tarif denedim ve harika oldu.Aklımın ucuna bile gelmeyecek kadar pratik ve çabucak olan bu tarifi veren arkadaşımıza çok çok teşekkür ediyorum.

bende denedim.gerçekten çok güzel ve lezzetli oldu yapılması pişmesi 20-25 dakika kadar sürdü çok pratik.tüm arkadaşlara tavsiye ediyorum misafirlerim tarifini aldı ve malzemelere çok şaşırdılaryayınlayan arkadaşa teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…