- 21 Mart 2009
- 121
- 1
- 96
dr.qetker kullandım hatta ya.acaba pudra şekeri serpsem içine hamurun olur mu haftasonu yiğenim için yapmak istiyorumda bir değişiklik olur mu acaba
Çıkardıktan sonra üstüne sertiğinizde işe yaramadı mı? İçine koyunca da olur belki ama eğer imkanınız varsa başka bir şantiyle deneyin derim. Ben Afia ile yaptığımda misafirlerimden "bu kurabiye fındıklı mı?" tepkisini bile aldım. Herkes bayıldı.
ancak pudra şekeriyle oldu ama ağza pudra şekeri gelmeden acımsı bir tat olşuyor..
pazar günü doğum günü şubelerine baktım bizim oralarda yok malesef yeri.artık pudra şekeri koyup denicem..
Bir arkadaşım daha yaptı kurabiyeden. Tadı güzeldi ama pudra şekeri yapmadan biraz az gibiydi tadı. Sanırım şanti markasından kaynaklanıyor. İnş memnun kalırsınız yaptığınız kurabiyeden.
dr.qetker kullandım hatta ya.acaba pudra şekeri serpsem içine hamurun olur mu haftasonu yiğenim için yapmak istiyorumda bir değişiklik olur mu acaba
Arkaşlar un su bardağı mı çay bardağımı anlamadım.ve de ben ptesi gelecek misafirlerim için yapmayı düşünüyorum bayatlıyor mu hemen?vede tadı az diyenler olmuş gerçekten az mı azsa pudra şekeri katsam bi kaşık nasıl olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?