Bisküvi - Kurabiye Tarifi ÇOK PRATİK KREM ŞANTİLİ KURABİYE(resimli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nex
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence yapmayanlar için çok büyük kayıp gerçekten. gelecek misafirlerime menü düşünürken hemen bunu da yazıyorum kolay zaten. al sana bir çeşit daha. bu hafta sonu da yaptım kakolu krem şanti daha hoş oluyor şiddetle tavsiye ederim.

etkilendim yapmaya gidiyorum hadi bakalım:97: teşekkürler

çook ama çok lezzetli olduğuna eminim...tek çekincem krem şanti kendisi zaten yağ bir de 1 bardak sıvıyağ....yağ oranını düşünemedim...gerçi normal un kurabiyelerinde de en az 1 paket margarin kullanılıyor....

en kısa zamanda deneyeceğim klavyenize, ellerinize sağlık....

etkilendim yapmaya gidiyorum hadi bakalım:97: teşekkürler

unu yavaş yavaş dök ben ilk yaptığımda 3 bardak birden döktüm yuvarlamak sorun oldu hamur toparlanmadı. 2 bardak un daha iyi geldi. güzelce şekil aldı. unu yavaş yavaş dök

unu yavaş yavaş dök ben ilk yaptığımda 3 bardak birden döktüm yuvarlamak sorun oldu hamur toparlanmadı. 2 bardak un daha iyi geldi. güzelce şekil aldı. unu yavaş yavaş dök

krem şanti yok evde.. şipariş verdim bekliyorum herşeyi hazırladım peki öyle yaparım .. çok sağol..

Son düzenleme:

evet canım kakaolu krem şantiylede güzel oluyor

yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar
hepinize afiyet olsuuuuuuuuuuuuun

yaa bu tarif her geçen gün çoğalıyor büyük bir hızla. kuenime verdim sade krem şantiyle yapmış. üzerine evde kendi çikolatalı sos yapmış hazırdan değil nişastalı bir tarif klasik vardır herkes te. şuan aklımda değil. kurabiyeleri bu sosa batırmış valla yemede yanında yat diyo görüntüsü tadı harikaydı diyo. birde böyle deneyin bakalım.

ben de yapım dün akşam süper oldu ,ben yoğurma işinden hoşlanmam ama deneyeyim dedim yorumları okuyunca. Ama çok kısa bir yoğurma yeterli oldu ve benimde daimi tariflerim arasına girdi.

Bu arada ben sade krem şanti kullandım ve şekil vermeden hemen önce damla çikolata ekledim içine , bir de böyle deneyin çok güzel oldu.

Teşekkürler :)

hmm güzel fikir eminim çok güzel olmuştur

zaten orjinali sade krem şantiyle yapılıyo biz çeşit katıyoruz senin gibi
damla çikolataylada güzel olmuştur bende bu sefer içine çekilmiş ceviz koydum öylede güzel oldu
artık çeşitlendirmek size düşüyor
afiyet olsuuuun

ellerinee sağlıkk yarın bende deniycemm tam benlik bi tariff buuu

canım tarifini dün denedim.gerçekten hem çok kolay az malzemeli...
hemde çookk lezzetli...yiyen herke çok beğendi. un kurabiyesini andırıyo tadı... çok güzel tek sorun ben fırında biraz fazla tutmuşum hafif pembeleştiiii yinede güzell

bugün değişik kurabiye tarifler ararken tarifinize denk geldim.hemen yaptım gerçekten çok güzel oldu ben içine ilave olarak vanilya (damla sakız aromalı)ekledim.

ben denedim ama sanırım pek beceremedim bilmediğim başka püf noktasımı vardı

çok beğenildi fakat benim kurabiyemin hiç tadsı yok nerden hata yaptım acaba kızlarr

çok beğenildi fakat benim kurabiyemin hiç tadsı yok nerden hata yaptım acaba kızlarr

Acaba kullanılan şanti markasından olabilir mi? Ben Afia Gıda şanti kullandım ve kurabiyelerin üzerine pudra şekeri bile serpmedim. Tadı çok hoştu. Tavsiye ederim bu markayı. İnternetten de satışı var.

acaba kullanılan şanti markasından olabilir mi? Ben afia gıda şanti kullandım ve kurabiyelerin üzerine pudra şekeri bile serpmedim. Tadı çok hoştu. Tavsiye ederim bu markayı. Internetten de satışı var.

dr.qetker kullandım hatta ya.acaba pudra şekeri serpsem içine hamurun olur mu haftasonu yiğenim için yapmak istiyorumda bir değişiklik olur mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…