1.1 poşet krem şanti 1bardak yağ ile çırpılır
2.daha sonra içine 3 bardak un eklenir
3.175-200 derece fırnda 20 dakika pişirilir(üzeri çatlayınca pişmiş oluyor zaten
4.sıcakken sakın ellemeyin hemen dagılır ılınınca pudra şekerine bulanır
5.servise hazıııııııııııııııır
6.kızlar tadı koskanın un kurabiyelerine benziyor agızda dagılıyor
7.süper bir tat...
etkilendimyapmaya gidiyorum hadi bakalım:97: teşekkürler
unu yavaş yavaş dök ben ilk yaptığımda 3 bardak birden döktüm yuvarlamak sorun oldu hamur toparlanmadı. 2 bardak un daha iyi geldi. güzelce şekil aldı. unu yavaş yavaş dök
bence yapmayanlar için çok büyük kayıp gerçekten. gelecek misafirlerime menü düşünürken hemen bunu da yazıyorum kolay zaten. al sana bir çeşit daha. bu hafta sonu da yaptım kakolu krem şanti daha hoş oluyor şiddetle tavsiye ederim.
yaa bu tarif her geçen gün çoğalıyor büyük bir hızla. kuenime verdim sade krem şantiyle yapmış. üzerine evde kendi çikolatalı sos yapmış hazırdan değil nişastalı bir tarif klasik vardır herkes te. şuan aklımda değil. kurabiyeleri bu sosa batırmış valla yemede yanında yat diyo görüntüsü tadı harikaydı diyo. birde böyle deneyin bakalım.
ben de yapım dün akşam süper oldu ,ben yoğurma işinden hoşlanmam ama deneyeyim dedim yorumları okuyunca. Ama çok kısa bir yoğurma yeterli oldu ve benimde daimi tariflerim arasına girdi.
Bu arada ben sade krem şanti kullandım ve şekil vermeden hemen önce damla çikolata ekledim içine , bir de böyle deneyin çok güzel oldu.
Teşekkürler :)
çok beğenildi fakat benim kurabiyemin hiç tadsı yok nerden hata yaptım acaba kızlarr
acaba kullanılan şanti markasından olabilir mi? Ben afia gıda şanti kullandım ve kurabiyelerin üzerine pudra şekeri bile serpmedim. Tadı çok hoştu. Tavsiye ederim bu markayı. Internetten de satışı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?