Bisküvi - Kurabiye Tarifi ÇOK PRATİK KREM ŞANTİLİ KURABİYE(resimli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nex
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
harika oldu denedim dün akşam ...
çok teşekkürler...
eşim hanımeli un kurabiyesine benzetti..:)

Bende yaptim simdi canim,gercekten mukemmel oldu! Bundan sonra bende ikramliklarimin arasinda yer edicem bunu tesekkurler....

benimkiler de pişiyo
ay çok merak ediyorum nasıl olcak acaba
nişanlım gelcek birazdan
o begenirse tamam

tek kelimeyle harika
benim damak tadıma bu kadar uygun bi kurabiyeye rastlamadım
herkes bayıldı

benim gibi mutfak delisi biri bukadar güzel yorumu okurda durur mu? durmaz tabi en kısa zamanda deneyeceğim inşallah ellerine emeğine sağlık canım

bende denedim güzel oldu tarif için teşekkürler
verilen tarifte pişme süresi uzun geldi bana ben fırını 175 e ayarladım 15 dakikada pişti hemde beyaz olmadı rengi biraz kızarmıştı yinede lezzetliydi
bir dahaki tarifte kakaolu kremşanti kullanacağım eminim daha lezzetli olacak.

bende yaptım:) eşim ve ben çoooooook sevdik hem pratik hem hazır gibi
eşim iş yerine götürdü orada da çok beğenmişler

Çok güzel görünüyor yarın deneyeceğim. Yoğun unlu ağır pastalar sevmiyorum zaten buna eminim bayılıcam.

tesekkürler tarif icin
bende yaptim güzel oldu ama
un kurabiyesinden bi farki yok gibi geldi bana :26:

denedim harika oldu.biraz şekil alması zor oldu ama tadı ve ağızda dağılan gevrekliği ile deydi.hemde çok pratik.teşekkürler

ben de yaptım süper oldu şekil vermesi biraz zor oldu yani zor değişde hamur dağalıyo biraz ama sonuç mükemmel hazır gibi ve tarif çok pratik 15 dk...

bunca yorum yapılmış,denenmiş güzel olduğu kesin...bende not alıyorum deniycem mutlaka ama çok yağlı olmuyormu?krem şanti zaten yağlı
birde içine yağ konuyor:44: hamurun zor şekil almasıda bundan olsa gerek...ama deniycem,teşekkürler...:)

aynen ben de çok merak ediyorum bunu birgün yapacam mutlaka ama bana da sanki çok yağlı olurmuş gibi geliyor krem şantiden dolayı.
ama tabi bu kadar kişi beğendiğine göre demek ki var birşey :)

arkadaşlar yine yaptım pişiyor fırında iftardan sonra çayla afiyetle yiyeceğiz şekil almıyor diyen arkadaşlar unu 3 bardaktan daha az koyun ben öyle yapıyorum ve hiç dağılma olmuyor kolayca şekil alıyor

bişey sorcam krem şantiyi direk yağlamı çırpıyoruz sütle karıştırmıyormuyuz ona göre akşam yapayım bariii:26:

bende dün akşam yaptım bu tarifi
çok güzel oldu gerek tadı gerek ağızda dağılması ki o en güzel tarafı
ama benimkiler kurabiye gibi değil de bisküvi gibi oldu pişerken yayılıp bisküvi gibi olmuşlar
sizinkiler nasıl oluyor kalın bir şekilde merak etmekteyim...
yardım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…