Canım bende haftda 2-3 defa görürüm onun dısında da aramam ama kayınpederim aramanı rica etmişse ara canım sende napıyosn nasılsın de.Mutlu olacak öyle demekki.
ben kayınpederimi çok severim ama telefonla aramam . haftada 1 bilemedin 15 günde bir onları ziyarete gideriz. ama senin yerinde olsam kayınpederimi arada b,r arayıp baba nasılsın iyimisin der gönlünü alırdım. belli ki adam senin tarafından bir büyük olarak aranmak istiyor. birde böyle dene bakalım nasıl olcak.
çok gereksiz bence, ben aramam bayram seyran dışında ne konuşucam adamla.severim çok iyi biridir ama ne gerek var, kayınvalidemi bile haftada bir ararım.
neden bu kadar ısrarcılar acaba, ailedeki diğer insanların ilişkileri de böyle mi
Biz 5 geliniz, ben 5. oluyorum. En büyük tesbitim şu ki herkes birbirinin her şeyine karışıyor, yorum yapıyor, ilişkiler biraz fazla samimi. Buda beni çok rahatsız ediyor. Bizde başta çok zorlandık, sonunda kendimiz çektik, bazı olaylarda eşimi ve beni soğuttu. Israr konuları ise huy, hepsi öyle. 15 sene önceki konu unutulmaz asla, sürekli konuşulur. Yada dedikleri olana kadar aynı cümleyi defalarca , yıllarca kurabilirler, bu onlara normal geliyor.
Canım sende 15 günde bir ararsın fazla uzatmadan konusr kapatırsn bişeyler istemek derken canım?
burda iş eşinize düşüyor ..eşiniz sizin karakterinizi ailesine anlatacak .onu sık boğaz etmeyin onun yapısı öyle ,onu da olduğu gibi kabul edin diyecek ..eşiniz size arka çıkmazsa sıkıntı yaşarsınız..sonuçta başkaları için kendinizi değiştirmek zorunda değilsiniz..herkes birbirini olduğu gibi kabul etmeli ..zorla yapılan bir şeyin zaten anlamı olmazki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?