bende sızın ki gıbı bı ortamda buyumdum sayılır o yuzden tel ile ilişkilerım cok kötudur,cekınıırm konusamam ne konusacam kı derım.nasılsın dedıkten sonra her ıkı tarafta ses kesılıyor sevmıyorum bu durumu......ben pek aramam hatta 8 aylık evlıyız 2 kere konustum sadece ayrı sehırlerde olmamıza ragmen.....çok samımı olmanın anlamı da yok bence..fazlası zarar...ne demişler çok muhabbet tez ayrılık getirir...
Ben kayın pederimi pek sevmem adamın soğuk bi tipi var. Hiç aramam. zaten haftada bir zoraki görüşüyoruz aynı şehirde olunca.. Farklı şehirdede olsak onu değil kayın validemi arardım.. Arama boşver bir daha ara derlerse yüz yüze görüşüyoruz aramaya ne gerek var de..
Şimdi ben burda niyete bakarım;
eğer istenilen iyi niyet taşıyorsa amenna;
ama bir yaptırım için söyleniyorsa yapmam;
yani bu ayrımı çok iyi değerlendirmek lazım...
Başlarda bu olayı yaptırım olarak gördüm sanırım, çok basit olmasına rağmen içimden aramak gelmiyor. Sürekli tekrarlanması ve 1,5 sene geçmesine rağmen hala bu konunun devam etmeside yaptırım olduğunu kanıtlıyor gibi...
ben ararım sürekli . illa her aramada muhabbet etmek gerekmiyor. hal hatır sormakta yeterli . adamın nasıl mutlu olduğunu görüyorum. bi hasta olsam herkesten daha çok ilgilenir arar sorar. yüzümü biraz asık görse oğlunu sıkıştırır. öz babam gibi oldu. bunlar karşılıklı olan seyler. eşim bile seni daha fazla önemsiyor der. bunun nesi kötü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?