Neymiş bu sapkınlık,merak ettim.kızlar yakın arkadaşım sevgilisiyle sapık bir şey yaşadığını ve utandığını söylüyor çocuk ileri gitmemiş ama aklı fikri bunda sanki ben de bırak dedim çocuğu beni bile etkiliyor artık arkadaşıma konusmayalım diyorum hemen beni bırakıyosun diyor ben napacağımı şaşırdım bu çocuktan bıktım başıma bir şey gelirse seni ararım diyor ben napabilirim ki ben mi suçluyum burda
çocuk orasını burasını açmılşSapık birşey derken ne demek istediniz
Sizde özel fotograf magdurumusunuz :)kızlar yakın arkadaşım sevgilisiyle sapık bir şey yaşadığını ve utandığını söylüyor çocuk ileri gitmemiş ama aklı fikri bunda sanki ben de bırak dedim çocuğu beni bile etkiliyor artık arkadaşıma konusmayalım diyorum hemen beni bırakıyosun diyor ben napacağımı şaşırdım bu çocuktan bıktım başıma bir şey gelirse seni ararım diyor ben napabilirim ki ben mi suçluyum burda
Sapik şeylerden kastınız nedir ki istemiyorsanız gorusmeyin sizdekızlar yakın arkadaşım sevgilisiyle sapık bir şey yaşadığını ve utandığını söylüyor çocuk ileri gitmemiş ama aklı fikri bunda sanki ben de bırak dedim çocuğu beni bile etkiliyor artık arkadaşıma konusmayalım diyorum hemen beni bırakıyosun diyor ben napacağımı şaşırdım bu çocuktan bıktım başıma bir şey gelirse seni ararım diyor ben napabilirim ki ben mi suçluyum burda
Sanırım yaşınız küçükçocuk orasını burasını açmılş
çin çiiiiiin değil miydi o? ajsdhjagsdjhgasjdh.Sizde özel fotograf magdurumusunuz :)
Durup dururken bir mesaj..
Vee niii niinnn..
Bu mu olay ?
pu ha haaaaaaafikfik mi yapmışlar? n'apmışlar?
çocuk orasını burasını açmılş
Ergenmisiniz? Yas 15 heralde.pu ha haaaaaaa
ona yasin tutuyorsa sende bizdensin..çin çiiiiiin değil miydi o? ajsdhjagsdjhgasjdh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?