- 9 Ağustos 2022
- 97
- 36
- 3
- 38
- Konu Sahibi leylaklardalda
Komik bir anım olduMadem adamı beğenmediniz arkadaşım bekliyor deyip topuklasaydınız ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Komik bir anım olduMadem adamı beğenmediniz arkadaşım bekliyor deyip topuklasaydınız ya
Biliyor musunuz, aynı şeyi düşündümResmen gbt sorgulatmış hanzo bey:))
Ya evet saf saf cevapladım. Görürsem muhatap olmam. Zaten görürsem tanıyacağımı bile sanmıyorumyanlış anlamayın safsınız
ama aptal anlamında değil iyi niyetli anlamında
bende safımdır mesela
aynı durumda ben olsaydım bende cevap verirdim belki son anda uyanırsam adama ayar çekerdim
istemiyorsanız bir daha muhattap olmazsınız olur biter
Evet konuşmayı seviyorum![]()
Yok okul iş arası gidip geliyorum. Kardeşim ve iki arkadaşımla sınırlı paylaşımım. Onlarla da çok konuşurumEvet bu saflik değil.Sizinle ilgilenilmesini seviyorsunuz, konuşma isteginiz var ondan boyle oluyor bence.
Yeterince arkadasiniz var mi mesela normalde sosyal misiniz?
Yani bu kadarda sorulmaz ki hiç.Biliyor musunuz, aynı şeyi düşündüm![]()
EvetYani bu kadarda sorulmaz ki hiç.
Bir dahada bu kadar detay vermeyin kimseye.
bulur o seniArkadaşlar bugün işyerimin bahçesinde benden üç beş yaş büyük biri durdurdu. Sizi hep görüyorum burada bende iktisattayım doktora yapıyorum dedi. Ayak üstü mezun olduğum yılı, lise mezunuyitemi bile, işimi, memleketimi, okula kaç gün geldiğimi, doktoramı vs vs pek çok soru sordu, bende nezaketen cevap verdim. Sonra içimi bir suçluluk duygusu kapladı. Aptal gibi tanımadığın insanın sorularını cevaplıyorum diye. Sonra açıkçası sizi tanımak isterim dedi ve bana kahve davetinde bulundu. Sizi tanımıyorum dedim, İnstagramdan ekleyebilir miyim dedi vermedim
Sonra kendime çok kızdm biri durduruyor hadsiz hadsiz sorular soruyor bende saf gibi cevaplıyorum. Niye böyleyim ben, tanımadığım birini bile kıramıyorum.
Size birşey söyleyeyim mi, bende şüphelendimBir dahada bu kadar detay vermeyin kimseye.
Bahçede yürürken durdurdu, anlamsız geldibulur o seni![]()
Kafayı takmışta ola bilir dikkatli olun bence.Size birşey söyleyeyim mi, bende şüphelendim![]()
belki kac zamandir firsat ariyomusBahçede yürürken durdurdu, anlamsız geldi![]()
Ayyy Allah korusunKafayı takmışta ola bilir dikkatli olun bence.
Her gün geliyor musun dedi bir debelki kac zamandir firsat ariyomus![]()
Gördüğünüz an topuklayın hemen kaçınAyyy Allah korusun![]()
Yalnız adam da sorgu memuru gibi ne çok şey sormuş öyle. Meraklı bir tip belli kiArkadaşlar bugün işyerimin bahçesinde benden üç beş yaş büyük biri durdurdu. Sizi hep görüyorum burada bende iktisattayım doktora yapıyorum dedi. Ayak üstü mezun olduğum yılı, lise mezunuyitemi bile, işimi, memleketimi, okula kaç gün geldiğimi, doktoramı vs vs pek çok soru sordu, bende nezaketen cevap verdim. Sonra içimi bir suçluluk duygusu kapladı. Aptal gibi tanımadığın insanın sorularını cevaplıyorum diye. Sonra açıkçası sizi tanımak isterim dedi ve bana kahve davetinde bulundu. Sizi tanımıyorum dedim, İnstagramdan ekleyebilir miyim dedi vermedim
Sonra kendime çok kızdm biri durduruyor hadsiz hadsiz sorular soruyor bende saf gibi cevaplıyorum. Niye böyleyim ben, tanımadığım birini bile kıramıyorum.
Aynen hatta içimden bu ne ya mit gibi dedimYalnız adam da sorgu memuru gibi ne çok şey sormuş öyle. Meraklı bir tip belli ki![]()