Çok saf mıyım?

yanlış anlamayın safsınız
ama aptal anlamında değil iyi niyetli anlamında

bende safımdır mesela
aynı durumda ben olsaydım bende cevap verirdim belki son anda uyanırsam adama ayar çekerdim

istemiyorsanız bir daha muhattap olmazsınız olur biter
Ya evet saf saf cevapladım. Görürsem muhatap olmam. Zaten görürsem tanıyacağımı bile sanmıyorum 😀😀😀😀

Arkadaşlar bugün işyerimin bahçesinde benden üç beş yaş büyük biri durdurdu. Sizi hep görüyorum burada bende iktisattayım doktora yapıyorum dedi. Ayak üstü mezun olduğum yılı, lise mezunuyitemi bile, işimi, memleketimi, okula kaç gün geldiğimi, doktoramı vs vs pek çok soru sordu, bende nezaketen cevap verdim. Sonra içimi bir suçluluk duygusu kapladı. Aptal gibi tanımadığın insanın sorularını cevaplıyorum diye. Sonra açıkçası sizi tanımak isterim dedi ve bana kahve davetinde bulundu. Sizi tanımıyorum dedim, İnstagramdan ekleyebilir miyim dedi vermedim😀
Sonra kendime çok kızdm biri durduruyor hadsiz hadsiz sorular soruyor bende saf gibi cevaplıyorum. Niye böyleyim ben, tanımadığım birini bile kıramıyorum.
bulur o seni 😁

Arkadaşlar bugün işyerimin bahçesinde benden üç beş yaş büyük biri durdurdu. Sizi hep görüyorum burada bende iktisattayım doktora yapıyorum dedi. Ayak üstü mezun olduğum yılı, lise mezunuyitemi bile, işimi, memleketimi, okula kaç gün geldiğimi, doktoramı vs vs pek çok soru sordu, bende nezaketen cevap verdim. Sonra içimi bir suçluluk duygusu kapladı. Aptal gibi tanımadığın insanın sorularını cevaplıyorum diye. Sonra açıkçası sizi tanımak isterim dedi ve bana kahve davetinde bulundu. Sizi tanımıyorum dedim, İnstagramdan ekleyebilir miyim dedi vermedim😀
Sonra kendime çok kızdm biri durduruyor hadsiz hadsiz sorular soruyor bende saf gibi cevaplıyorum. Niye böyleyim ben, tanımadığım birini bile kıramıyorum.
Yalnız adam da sorgu memuru gibi ne çok şey sormuş öyle. Meraklı bir tip belli ki😅

Kampüs ortamı böyle bir şey değil mi zaten. Biz de böyleydik ya, soruların tek taraflı olması dışında çok ilginç gelmedi😅 çok başıma geldi ama bir o sorduysa bir de ben sorardım tanışırdık falan. Yürüme hissedersem ve begenmediysem biraz mesafe koyardım ama normal 'ya ben de burda okuyorum, burda ne iş yapıyorsunuz' gibi akademik ya da işle ilgili sohbetler dönmesi normal geliyor bana. Network oluşturmak istiyor bir çoğu.

Back
X