- 22 Ocak 2017
- 5.657
- 7.052
- 198
- Konu Sahibi leylaklardalda
Bu kadar konuşma yaptıysan sende adamı beğenmişsindir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E bütün bilgileri vermişsiniz davete icabet etmekten cekinmissinizArkadaşlar bugün işyerimin bahçesinde benden üç beş yaş büyük biri durdurdu. Sizi hep görüyorum burada bende iktisattayım doktora yapıyorum dedi. Ayak üstü mezun olduğum yılı, lise mezunuyitemi bile, işimi, memleketimi, okula kaç gün geldiğimi, doktoramı vs vs pek çok soru sordu, bende nezaketen cevap verdim. Sonra içimi bir suçluluk duygusu kapladı. Aptal gibi tanımadığın insanın sorularını cevaplıyorum diye. Sonra açıkçası sizi tanımak isterim dedi ve bana kahve davetinde bulundu. Sizi tanımıyorum dedim, İnstagramdan ekleyebilir miyim dedi vermedim
Sonra kendime çok kızdm biri durduruyor hadsiz hadsiz sorular soruyor bende saf gibi cevaplıyorum. Niye böyleyim ben, tanımadığım birini bile kıramıyorum.
Hehe öyle oldu.E bütün bilgileri vermişsiniz davete icabet etmekten cekinmissinizsiz bişey sordunuz mu o kendi ile ilgili ne kadar bilgi verdi veya verdiği bilgiler ne kadar doğru
![]()
Zaten çok sorguladım niye bu kadar konuştumBu kadar konuşma yaptıysan sende adamı beğenmişsindir
Evet verdim, çok safçaydıSaf değilsiniz ama anlık düşünemiyorsunuz, sonradan geliyor aklınıza sanırım şöyle yapıyım böyle yapıyım diye. Bu kadar sohbete keşke kahve içseydiniz zaten hakkınızda baya bilgi vermişsiniz.
Bir daha çıkmaz zatenAdam tanışmak istemiş istemiyorsan salla
Neyse aksiyon olmuş heycan yaratmissin kendine çok hoslandiysa tekrar gelsin bu kez şans ver sen sorgulaHehe öyle oldu.
Ben ona hiçbir şey sormadım, hiç hakkında bilgim yok![]()
Yok çok kibar, entellektüel görünüyordu![]()
Arkadaşlar bugün işyerimin bahçesinde benden üç beş yaş büyük biri durdurdu. Sizi hep görüyorum burada bende iktisattayım doktora yapıyorum dedi. Ayak üstü mezun olduğum yılı, lise mezunuyitemi bile, işimi, memleketimi, okula kaç gün geldiğimi, doktoramı vs vs pek çok soru sordu, bende nezaketen cevap verdim. Sonra içimi bir suçluluk duygusu kapladı. Aptal gibi tanımadığın insanın sorularını cevaplıyorum diye. Sonra açıkçası sizi tanımak isterim dedi ve bana kahve davetinde bulundu. Sizi tanımıyorum dedim, İnstagramdan ekleyebilir miyim dedi vermedim
Sonra kendime çok kızdm biri durduruyor hadsiz hadsiz sorular soruyor bende saf gibi cevaplıyorum. Niye böyleyim ben, tanımadığım birini bile kıramıyorum.
Gerçekten aksiyon oldu, tamamNeyse aksiyon olmuş heycan yaratmissin kendine çok hoslandiysa tekrar gelsin bu kez şans ver sen sorgula![]()
Üniversitede çalışıyorum.Üniversitede idari personel misiniz ? Adamla sohbet etmek istemeseniz; bu kadar bilgi de vermezdiniz.
36 yaşında yetişkin bir insansınız. Adam da anlattığınıza göre; 40 larında.Adam: oturup bir yerde, bir kahve içecek kadar; ilginizi çekmemiş demek ki.
ne varki bunda ? Bu bilgilerle adam ne yapa bilir?Arkadaşlar bugün işyerimin bahçesinde benden üç beş yaş büyük biri durdurdu. Sizi hep görüyorum burada bende iktisattayım doktora yapıyorum dedi. Ayak üstü mezun olduğum yılı, lise mezunuyitemi bile, işimi, memleketimi, okula kaç gün geldiğimi, doktoramı vs vs pek çok soru sordu, bende nezaketen cevap verdim. Sonra içimi bir suçluluk duygusu kapladı. Aptal gibi tanımadığın insanın sorularını cevaplıyorum diye. Sonra açıkçası sizi tanımak isterim dedi ve bana kahve davetinde bulundu. Sizi tanımıyorum dedim, İnstagramdan ekleyebilir miyim dedi vermedim
Şimdi siz bu kişiye sizi tanımıyorum bir yabancıya da kişisel bilgilerimi vermeyi tercih etmiyorum deseniz o kişiyi kırmış mı oluyorsunuz?Arkadaşlar bugün işyerimin bahçesinde benden üç beş yaş büyük biri durdurdu. Sizi hep görüyorum burada bende iktisattayım doktora yapıyorum dedi. Ayak üstü mezun olduğum yılı, lise mezunuyitemi bile, işimi, memleketimi, okula kaç gün geldiğimi, doktoramı vs vs pek çok soru sordu, bende nezaketen cevap verdim. Sonra içimi bir suçluluk duygusu kapladı. Aptal gibi tanımadığın insanın sorularını cevaplıyorum diye. Sonra açıkçası sizi tanımak isterim dedi ve bana kahve davetinde bulundu. Sizi tanımıyorum dedim, İnstagramdan ekleyebilir miyim dedi vermedim
Evet şu kadar zamandır burdayım… Doktora yapıyorum…. Buraya kadar olası bir diyalog ancak sorular devam ederken siz kimsiniz? Neden sordunuz? Siz hangi bolumdesimiz? Gibi sorularla sizin atak yapmanız gerekmiyor muydu?Arkadaşlar bugün işyerimin bahçesinde benden üç beş yaş büyük biri durdurdu. Sizi hep görüyorum burada bende iktisattayım doktora yapıyorum dedi. Ayak üstü mezun olduğum yılı, lise mezunuyitemi bile, işimi, memleketimi, okula kaç gün geldiğimi, doktoramı vs vs pek çok soru sordu, bende nezaketen cevap verdim. Sonra içimi bir suçluluk duygusu kapladı. Aptal gibi tanımadığın insanın sorularını cevaplıyorum diye. Sonra açıkçası sizi tanımak isterim dedi ve bana kahve davetinde bulundu. Sizi tanımıyorum dedim, İnstagramdan ekleyebilir miyim dedi vermedim
Gerçekten çok saçmaydıO değilde adamın medeni cesaretine ne demeli. Şimdi herkes korkuyor tanısalım demeye. Varsa yoksa insta tinder.