cok saglam aldatildim

Once net paketim bitti sonra tlf um bozuldu derken yazamadim.bu aradada bir suru sey oldu tabi.yazan iyi dilekte bulunan dusuncesini paylasan herkes cok cok cok tsk ederim.bu bni aramaya basladi once oglunu merak etmeler dogum icin en iyi dr kim arastirmalari falan.Allah var bu olaylardan oncede boyle bi insandi o haftada sadece cok degismisti.bnde bizi konusmaya calistiginda bosancagimi soyledim hep o yuzden konuyu bize getirmeden bebegi konusmaya calisiyodu.bu arada hali yikamaci temizlikci falan ayaralamis gorusmedigimiz surede.doncem gibi konusmaya calisiyo.cok ilimli bana.sonra o kizlari ekledigini ama hic konusmadigini soyledi.ben bi kac kiza yazmistim o yazmis gibi.nasilsin falan yazmistim cok sacma ama yaptim bunu.msj altlarinda attigim gun yazili o 5 gun sonrasinin ekran goruntusunu almis onlardan hic biri cevap atmamis donmemis.sonra araya akrabalarindan buyukler abisi girdi.bize geldi babamdan ve benden ozur diledi.ve biz o gun eve donduk.bn uzunca bi sure hic konusmadim.bu beni alir almaz komple sehri goren biyer var burda oraya cay icmeye cikardi.ben hala konusmuyorum bu bundan sonra soyle olcak hep gezcez falan anlatiyor boyle.akisina biraktim bnde.bugune geleyim kayinvalidem eskidende her istesigimi yapardi.yine oyle arayip dun recellerimizi falan yapmis onu soyluyor falan.esim hergun eve eli dolu geliyo ve daha evde yemek pismedi nerdeyse dedigi gibi hergun disardayiz yeni sevgili gibi kamp sandalyeleri mangal termos gibi seyler satin aldik.nerdeyse hergun alisveriste ve disarda yemekteyiz.baliga birlikte gittik ve surekli sohbet ediyoruz oglumuzla ilgili hayallerini anlatiyor.ve bi anda durup ellerimi opup ben seni asla aldatmadim diyor masumlasiyor hic birsey soylemiyorum.konuyuda uzatmiyorum.sessizligimide biliyor o cok sey anliyor bakisimdanda bazen.durum bu kizlar.unuttummu hayir unuturmuyum hayir ama bebek odami hazirliyorum gunlerimi geciriyorum iste.

ben yakından takip ediyordum konunuzu ilk defa şimdi yazıyorum, inanın çok mutlu oldum. umarım siz de öylesinizdir ve eşiniz bundan sonra daha çok kıymetinizi bilir inşallah.

çok mutlu oldum geri dönmenize zaten bu kadar uzaması cok tuhaf gelmişti. ama mutluluk dışarıda yemek yemek , alışveirş yapmak değildir bunu unutmayın. yazınızdan sankı oyle anladım ama degıl.
esınızın aılesı pekı onlar ne dıyor cunku onların yaptıkları terbıyesızlık ıdı

Dilerim hep böyle devam eder.
erkeklere bi öküzlük geliyor bi ara geçiyor sonra demekki çok sevindim

Hayir mutluluk tabikide bu degil etrafimda bnm icin biseyler yapmaya calismasini anlatabilmek icin yazdim onlari.babasiyla bi defa kandil icin konustuk annesi hergun biseyler yapip ariyo nerdeyse.hic o konular konusummadi onlarla bidaha.

Herşey gönlünüzce olsun inşallah, dönmüşsünüz geçmişi de geride bırakın.
Huzurlu sevgi dolu yuvanızda güzelliklerle büyütün çocuğunuzu...

Hayir mutluluk tabikide bu degil etrafimda bnm icin biseyler yapmaya calismasini anlatabilmek icin yazdim onlari.babasiyla bi defa kandil icin konustuk annesi hergun biseyler yapip ariyo nerdeyse.hic o konular konusummadi onlarla bidaha.
kırgın değil misiniz peki?
yani geride bırakabiliryorsanız ne hoş ama bazen çokta altan almamak lazım. malum normal şartlarda sizin yanınzıda olmaları gerekiyor idi.
bu arada doguma ne kadar kaldı?

konunu hiç okumadım. bir ilk mesajını bir de sonuncusunu okudum. Normalde sindirilecek bir şey değil kesinlikle ama çocuk ciddi bağlayıcı unsur şu aşamada. Bazı erkekler kendilerince can sıkıntısından böyle saçmalıyor. Eğer karısı aynı şeyi yapsa kan dökülür belki ama işte..2. bir şansı vermişsin artık. Umarım bu sefer üzmez seni.

evine dönmüşsün arkadaşım..
umarım mutlu olur ve geçmişi arkanızda bırakabilirsin.

Ne kadar sevindigimi anlatamam...çok şükür koca kafalı kocanın aklı başına gelmiş. .
Elbette başlarda unutmayacaksin...ama çokta sağlam bir aldatma değildi bu...her işte bir hayır vardır ...evi terk etmen iyi oldu belkide...ilerde yapmaya kalkısmaz birdaha korkar tepkinden...
Elbette unutacaksin....hele bi oğlun doğsun,kızın yanında,pişman esin yanında....unutmamak için diretmenin kimseye faydası olmaz zaten...
çok sevindim çok ömür boyu mutlu olun inşallah

Gözlerim doldu.... Allah razı olsun o aile buyugunden. Çok sevindim senin için, çok! Herkes hata yapar. Çok kötü günler geçirdin ama inşallah hayırlara vesile olur tüm bunlar. Seni çooook öpüyorum. Bebeğini mutlulukla büyüt inşallah.

Bence de iyi ki her şeyi göze alıp evi terkettin. Belki % 100 aldatma değildi ama görmezden gelinecek bir şey de değildi

Ben yerinde olsam bosanirim bende hamileyim. Esin sana ve bebegine nasil kiyipta aglatiyor seni kapi kilitlemek ne demek yaaa. Ne saniyor bu adam kendini bugun yazisan adam yarin bulusur. Kendini sakin ezdirme okuyunca sinirlerim tavan yapti. Benim kocam yapsa kapinin onune koyardim ben niye gidiyomusum o gitsin

Konunuzu başından beri takip ediyorum.
Hatta hep empati yaparak benimde başıma gelse ben ne yaparim diye düşünüp, kendim olayı yaşamış gibi ağladığım oldu.
Sayfada mesajinizi ararken son yazdiginiz yorumu gördüm. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Umarım ilerde verdiğiniz karardan dolayı pisman olmazsinz. Bebeğiniz ve size mutluluklar.

konuyu en başından beri takip ediyordum.eşinizin de aklı başına gelmiştir diye umuyorum. zamanla sizin de kırgınlıklarınız geçer çok mutlu olursunuz inşallah.

konunuzu yeni gördüm baştan sona okudum.
şuan eşinizin etrafınızda pervane olmasına çok sevindim.
inşallah sadece eklemeyle kalmıştır gerçekten sanal da olsa bir aldatma olmamıştır.
siz üüzülmeyin. umarım bebeğinizle çok mutlu olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…