cok saglam aldatildim

İlk sayfadan bu yana tek tek okudum zaten sinir olmuştum son sayfalarda film koptu bende.
Kardeşim bu nasıl bi üste çıkmadır, bu nasıl bi çirkinleşmedir ben anlamıyorum. İnsan arsız, utanmaz olursa böyle üste çıkar haksızken haklı olur seni suçlu çıkarır. Yazık.. Ne denirki başka. Ben senin yerinde olsam artık yüzüne bakmam o evden de bi iğne alıp giydirmem çocuğuma alsında o eşyaları anasıyla babasıyla.. tövbe yarabbim dicem de kendimi tutuyorum ya.. Bir de çocuğunu seviyormuş bu nasıl sevmek bu kadına çektirdiğin eziyetlere bak düşüncesiz adam. Pardon adam demişim!!! Keşke aynı şehirde olsaydık ben bakardım çocuğuna da insanlık ölmedi ya. İçini ferah tut insanoğlu çok düşüncesiz sadece bu dünyadan ibaret sanıyor bu dünyanın bir de öbür dünyası var Allah hepsini görüyor. Hepsi de pişman olacak sen görürsün. Şu mübarek günlerin hürmetine Allah'ım yar ve yardımcın olsun işlerini kolaylaştırsın ve gönlüne göre versin. Unutma her şeyde bir hayr vardır. Görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler.. Dualarım seninle kardeşim..

Ben olsam o programı yüklerim onunda gözüne gözüne sokarım, bir sürü kişiyide eklerim, eşin sorduğundada bana güvenmeyi öğreniceksin diyip göstermezdim bakalım nasıl oluyormuş... Aldat bi beni hele aynı şekilde aldatırım seni diceksin hadi yiyorsa yapsın, yapıyorsada çok çekecek... Swarmda bugün yemekte yapamadım de aldatırsan zaten kanıtlarım çocukta bende kalır sende istediğin gibi fingirdeşirsin de...

Ne olursa olsun sakın ezdirme kendini ve güçlü dur... Cool dur, sakin gözük ve diyorum ya çok muhabbete girme onun gibi swarma takıl baktın kavga edicek seninle pof seninle uğraşamıcam güvenmeyi öğren de git yatmaya...

Canım işler o raddeyi çoktan geçti maalesef.

böyle örnekler verilmesini hoş bulmuyorum
dedıgınız gıbı sızın mezhebınız genıstır kabul ederısınız oburunun ıcı almaz kabul etmez
kımse kımseı bu sekılde yargılayamaz
konu tamamen mıde konusu zıra

bu yazıyı okudugumda dayanamadım agladım
bende aldatılma sonucu yıkılan bır evlılıgın altında sadece 2 aylık bebegımle kalmıstım
cocugumun tup bebek olmasından ovunmuyorum , ne kadar sanssızım kı yardımcı yontemler olmadan ureyemedım , ve tam 3 kere bu tedavıden gecmek zorunda kaldım .
bebegım babasızlıgı hıc yasamadı cunku cok kucuktu
onun yerıne herseyı ben yasadım ve yukarıda anlatılanlar gıbı olacagını bılıyordum
ılk zamanlar ben asla evlenmem evlılıkmı hayır, gerceklerı ogluma anlatmam babasını kotu bılmesın hatta ben onu bekleyecegım 5 sene sonra (suanda tam 5 sene dolduda gectı bıle) bıle olsa barısacagım onunla demıstım. ama o adam bır kere bıle babalık gorevlerını yerıne getırmedı, ne maddi ne manevi

oglum psıkolojık hıc bır sıkıntı yasamadı 1 yasına kadar anlamıyorlar zaten bende annemlerle yasıyordum ve alt katta abım babam sanırım o boslugu hıc fark etmedı.
13-14 aylık ıken suandakı esımle sevgılı oldum ve oglumla her hafta dısarı cıkmaya basladık. derken bır gun BABA Dedi.(aglıyorum)
uzatmıcam 2.5 yasındayken evlendık suanda 5.5 yasında. hıc bır sorunumuz yok.

eski eşime gelince o hala ortada yok, ona o kadar çok o kadar çok kızgınım ki Allah biliyor ya
ayrıldıktan sonra girdiğim işte calısıyorum hala ve ıyıde kazanıyorum hatta cok ıyı kazanıyorum . ama benım hayalım bu degıldı ben bekledıgım ozlem duydugum bır bebegı dunyaya getırmıstım ve onu yanımdan hıc ayırmak ıstemıyordum. ıs yerınde bır sıkıntı oldugunda bıle eskı esıme beddua edıyorum ayagım tasa takılsa ona söyleniyorum . ve tabiki neden aramadı nasıl aramadı ne bok yedi bilmiyorum hiç te umurumda değil bu sekılde kafam cok rahat fakat bir gün mutlaka yasadıgım herseyın bedelını odeyecek cok kızgınım ve kızgınlıgım ona hıc gecmedı
ha unuttummu evet evlenıp bosanmısım bır daha evlenmısım hıc aklımda yok bıle dedıgım gıbı daha oncedende yazdım burası olmasa unutucam 2.defa evlendıgımı bıle ama konular canlı tutuyor

konu sahıbıne bır tavsıyem yok buarada

insanlar hiç adap bilmiyorlar.
aldatılıp aldatılmadıgını bılmıyoruz ama kocan bır haltlar cevırmıs bu cok acık belli(ben arkadan okuya okuya gelıyorum) ama cocugun aılesı geldıgınde once ozur dılemelı, o aıleden kız almıssın oglun karnına bebeyıde koymus 8 ayına dayanmıs karnı burnunda anasıda yok garıbın gıdıp bır ozur dılemez mı ya?
ya kusura bakmayın cok mahcubum ne oldu ne bıttı bız bılmıyoruz burada bu sebeble olmaktandan cok machubuz demelılerdı.
sızın kardesınız tabıkı sızı koruyacak kollayacak ne beklıyorlardı
kayınpederınızı hıc samımı bulmadım hatta cok kaba bırısı kalkıp ona oglunuz gelsın demeyecektınız.
sız orada ne yapıyor ne soyluyor olursanız olun onlar ogullarının bok yemelerıne kalk gıdıyoruz dıye trıp yapmayacaktı,
ve babanız bunları o adama soyleyecektı.

Ilk ne yapip sana oyle dusundurdugumu bilmiyorum ama simdide yine ne yapip boyle dusundurdum onuda bilmiyorum.tum duygularimi oldugu gibi olaylari yasadigim gibi yazdim.istediginiz gibi yorumlayin.ben yasadigimi biliyorum.

sakın alta kalmayın ne munasebet
ne munasebet
sız evı terk ettıgınız ıcın polisle actırmayın kapıyı suclu olursunuz.
sonrasına babana ve kardesıne ne munasebet bılenıyorlar sız sahıpsız degılsınız o sızın babanıza kardesınıze kendı babasına bakarak sahıp cıkmıyor suanda
senın karnındakı ne oluyor
resmen sok oldum
gordunmu bak adamlarada aılelere ne kadar ıyıyız ay bu kadarını beklemıyordum

bunlara katılıyorum
benım aılem cok varlıklı, ben ıstesem ayrı evde otururdum mesela babamın evı vardı
fakat ( ortak oturdugumuz evı ıkımızde terk ettıgımız ıcın 8 ay esyalarıyla oldugu gıbı kapalı kaldı ,sonra dayadım kapıoya kamyonu dagıttım fakıre fukraya onun esyalarınıda kamyona yukledık yukledık derken tuttugumuz kısıler balkondan sokaga attı dıger kısıler sokaktan aldılar yorganları yastıkları kamyona
oyle posettısz carsafssız rezıl gıbı dayadım kapının onune ve bebek odasınıda oyle yaptık ama bebek odasınıda kırdırdım esyaları fılan sepetı alıp hatıra dıye saklmasınlar dıye degıl babalık yapmadıgı cocugumun esyası uzerınden parada kazanmasınalr dıye henuz kullanmamıstık cunku

neyse tam 6 ay
oglumla yer yatagında yattık alamayacak durumda degıldık para coktu alırdık ama alamadık anlataıblıyormuyum
esyalarımız ınanmazsın 6 ay cekyatın uzerınde katlı katlı sekılde durdu
sabır sabır.

ayrı ev konusuna gelince yazmamısım yukarıda ayrı evde yasasam ben yasardımama kolay mı oyle ufacık bebekle tek kalmak ınan zerre kadar bakmasından etmesınden degıl aksam olur tek basına sabah tek oglen tek nereye kadar ınsanın ıkı laf edecegı bırıne ıhtıyacı oluyor o sebeble babanların yanından asla ayrılma

kesinlikle hayata bakış açımız ve düşüncelerimiz çok benzer.. aynı acılardan geçmiş, geride bırakmış ama kızgınlığı geçmemiş biri olarak ben de aynı fikirdeyim... seninle yüz yüze tanışmayı çok isterdim CuteMom ben henüz evlenmedim. direkten döndüm. korkularım henüz tam olarak geçmedi. aldatma kesinlikle çok büyük iz bırakıyor..

konularıma bakmanı ısterım bır kac ay evvel bu esımınde benı aldattıgından suphelenerek bır konu acmıstım ıste orada yatıyor gecmısın ızlerı
yoksa ben gunluk hayatta ay aldatıldımmı ay bısı oldumu dıye dıken uzerınde yasamıyorum ama ıste o bahsettıgım konuya bakarsın bır fıtılı beklıyormusum
tesekkur ederım buarada sosyal aglara gel tanısalım derım Rabbım herkezı yerınde mutlu etsın konu benı cok sarstı

Ya ben anlamadım aldattımı yani nerden boşanmaya geldi konu kaçırdım ipin ucunu biri özetleyebilirmi

Benim bu örneği vermemdeki amaç bakın ben neler yaşadım yine de terketmedim demek değildi. Sadece demek istediğimi yanlış aktarmışım. Ben bu olaydan sonra kendimi sorguladım ve bu konuyla ilgili konu açtım. Demekki bende ters olan bir şeyler var dedim hemen affettiğime göre. Yani amacım abartmayın demek değildi demek istediğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…