- 26 Mayıs 2014
- 152
- 131
- 53
- Konu Sahibi huzurmelegim
-
Kadin yapsa adam asla affetmez ve adı namuzsuzluk oluyor ama adam yaptiginda kendi kendimize bile durumu yumusatiyoruz . ornegin sizin ben o siralar vajinusmustum demeniz gibi . Cok zayifiz hatayi kendimizde ariyoruz hala . Tam tersi olsa esinizin atiyorum mantar sorunu v.s olsa sizin onu aldatma ihtimaliniz bile cinayetle sonuclanabilir . Bizse kabullenip yasamaya mahkum birakiliyoruz cogu zaman . Hayat cok zorŞöyle bi kendime baktım da, ben bayağı geniş mezhepliymişim dedim. Eşimin bilgisayarına casus program yüklemiştim. Ve daha önce eşimden hoşlanan kızı onun şehrine gidince arattığını öğrendim (sadece facebooktan ismini aratıp profilinde gezdi) ayrıca bu en beteri tabi bulunduğumuz şehri geçtim bulunduğumuz semtte eskort kadınlara baktı. Ben öğrendiğimi söyleyince de yeminler etti sadece baktım hiçbirine gitmedim, aramadım diye. Ve ben vajinismustum o zamanlar, cinsellik yaşayamıyoruz diye kendimi eksikeksik hissettiğimden affetmiştim. Şimdi karıştırmıyorum telefonunu. Gül gibi geçinip gidiyoruz. 5 vakit namaza başladı bu olaydan sonra. Artık yapmaz herhalde diyorum ama erkek milleti. Her şeyi beklemek lazım. Siz benim yaşadığımı yaşasanız ona haber bile vermeden evi terkederdiniz sanırım.
Malesef.Kadin yapsa adam asla affetmez ve adı namuzsuzluk oluyor ama adam yaptiginda kendi kendimize bile durumu yumusatiyoruz . ornegin sizin ben o siralar vajinusmustum demeniz gibi . Cok zayifiz hatayi kendimizde ariyoruz hala . Tam tersi olsa esinizin atiyorum mantar sorunu v.s olsa sizin onu aldatma ihtimaliniz bile cinayetle sonuclanabilir . Bizse kabullenip yasamaya mahkum birakiliyoruz cogu zaman . Hayat cok zor
Nerde bu okuzlerddee oyle dusunce:)öncelikle bebeğini düşünmeye çalış.hamilesin o kadar ağlaman Allah korusun kötü bir duruma yol açabilir.7 yıldır birlikteyiz diyosun daha onceden eşinin bu tarz bir durumları oldu mu? belki sadece arasıra yer bildirimi falan yapmak için programı indirmiştir.evet ne olursa olsun bu durum onu haklı çıkarmaz ama genelde gidilen mekanlarda kim var kim yok görmek için kullanılıyor diye biliyorum o program. birileriyle iletişim kurdugundan emin olmadan kendını hırpalama bu kadar.
birde asıl şaşırdığım hamile halinle nasıl kendını odaya kitleyip yattı.o uyurken sana bişey olur dıye korkmadı mı bu adam?
Iste bu dusunce cok dogru bence. Ortaya cikarip olay cikariyorsaniz (ki bence de boyle olmali ) kapinin onune de koyacaksiniz. Iki surundurup geri donecekseniz uzatmayin hic cunku iyice rahat yapmaya baslayacak affettiginizi gorup.Bak bu tur islerde eger adami kapiya koyacak cesaretin yoksa ortaya cikarip yuz goz olmayacaksin. Hem pesine dusuyosun hem affedeceksin bu sefer adam arsizlasacak oh hatun sineye cekiyo nasilsa diye.
bebeğin doğmadan babasının pislikleri yüzünden ondan ayrı mı yaşayacakBabasi biraz uzakta bize yakinda gelcekmis konusmaya . O cok sinirli . Gerekirse onu siler atariz seni biramayiz diyo o bile yetiyo bana. Bunu duymak yani . Ben simdi cantami topladim babama geldim . Kayinpeder gelesiye kadar en azindan burda kalacagim . En cok sasirsigimda biz o kadar iyi anlasiyoduk ki hem es hem ark hem sevgili herseydik ve ben ona bu kadar iyiyken bana boyle bisey yapmaz saniyodum . Hani disarda aramasi gereken bisey yok saniyodum . Cunku asla hic birseyine karismaz sikmazdim onu . Ilginc
bebeğin doğmadan babasının pislikleri yüzünden ondan ayrı mı yaşayacakbunu düşünmek bile sizi hiç tanımadığım halde beni üzdü. her bebek babası ve annesiyşe büyümeli. buna engel olan anne de olsa baba da olsa en büyük suçlular bence
bebeğin doğmadan babasının pislikleri yüzünden ondan ayrı mı yaşayacakbunu düşünmek bile sizi hiç tanımadığım halde beni üzdü. her bebek babası ve annesiyşe büyümeli. buna engel olan anne de olsa baba da olsa en büyük suçlular bence
Şu forumda aldatılan veya bundan şüphe eden kadınlar arasında gördüğüm en akıllı, mantıklı ve güçlü olan sizsiniz, üstelik hamilelik gibi zor ve karışık bir dönemde olmanıza rağmen. Hayran kaldım gerçekten, tebrik ediyorum, keşke herkes sizin gibi olabilse.Kadin yapsa adam asla affetmez ve adı namuzsuzluk oluyor ama adam yaptiginda kendi kendimize bile durumu yumusatiyoruz . ornegin sizin ben o siralar vajinusmustum demeniz gibi . Cok zayifiz hatayi kendimizde ariyoruz hala . Tam tersi olsa esinizin atiyorum mantar sorunu v.s olsa sizin onu aldatma ihtimaliniz bile cinayetle sonuclanabilir . Bizse kabullenip yasamaya mahkum birakiliyoruz cogu zaman . Hayat cok zor
Dogumu bekleme nedenim en azindan kurulu duzenimi tasima derdinede girmemem . Cunku her is beni bekliyor temizliginden yerlesmesine kadar hic yardimci olabilcek kimsem yok . Cocuk odasini yapiyodum yarim birakcam onu artik bisey almicam . Bosanmaktanda bosanmamaktanda pisman olmam istemiyorum . Tabiki sadece cocugum icin . Yani sunu dusunuyorum . Ilerde bana neden diye sordugunda onun acisindan dusunup bu olaylari anlatamam . Babasinida kotu bilmesini istemem . Ama gecinemedim desem dogumuma 2 ay kalami anladiniz demez mi . Cok genis ve detayli dusunmeye calisiyorum ama hamilelikten mi bilmiyorum karar veremiyorum . Bebek olmasa sabahina adliyedeydim ama bu kesin .
Size nasil boyle düsündürdüm bilmiyorum ama gercekten cok tesekkur ederim . Yazdiginiz cevap birden kendime daha da guven verdi . Tekrar tesekkurler .Şu forumda aldatılan veya bundan şüphe eden kadınlar arasında gördüğüm en akıllı, mantıklı ve güçlü olan sizsiniz, üstelik hamilelik gibi zor ve karışık bir dönemde olmanıza rağmen. Hayran kaldım gerçekten, tebrik ediyorum, keşke herkes sizin gibi olabilse.
aileniz ne diyor bu duruma? bu arada eşiniz kabullendi mi terkedişinizi?Size nasil boyle düsündürdüm bilmiyorum ama gercekten cok tesekkur ederim . Yazdiginiz cevap birden kendime daha da guven verdi . Tekrar tesekkurler .
Bugun babama geldim ve babam bosanmamamdan yana . Hatta herkes bundan yana . Ben elalemi sagi solu gectim evlilik kurtarma derdinde de degilim . Sadece yillar gectiginde oglum bana anne neden desin istemiyorum . Ona hayatta aciklayamayacagim birsey olsun istemiyorum . Bana anne keske o gun biraksaydin babamida diyebilir yada anne birazda olsa aile olmak nedir gormek isterdim de diyebilir . Bizim evimiz huzursuz bi ev degildi hatta ben seviniyodum esim bana duskun ne guzel cocugum mutlu ailede buyuyecem diye . Ama su saatten sonra sanki o evde artik huzur olmaz gibi geliyor bana.bugune kadar olmadigim bir kadin olurum belkide yani onun herseyine karisan sorgulayan guvenmeyen . Buda kendimden taviz vermek olur bunlar da saglikli degil.her iki kararda cok olumsuz aslinda ama birinin digerinden agir basmasi lazim benim icin.birde benim hayatta dezavantajlarim var . Ornegin annem hayatta degil ve bosandigim an calismaya devam etmek ve cocugu bakiciya oraya buraya birakmak zorunda kalirimmm . babam kardesim ve ben yasariz mesela . Ama babam evlenmek istiyor farkindayim kardesimde beni beklemez sonucta oda evlenecem zamani geldiginde . Kimseden hayatini bana gore degistirmesini bekleyemem ki . Ve birde huzursuzluktab kacarken babamlarla yasamam bize huzur getirmez onlar genelde kardesimle kucum kucum hatta bazen buyuk atisirlar . Bi cikar yok henuz bulamadim anlayacaginizaileniz ne diyor bu duruma? bu arada eşiniz kabullendi mi terkedişinizi?
kadınlar bu kadar ince eleyip sık dokurken, yuvasını bebeğini böyle düşünür sahiplenirken. bir an bile düşünmeden zevk eğlence peşinde koşan erkekler... en huzurlu çocuk mutlu bir anne babayla büyüyendir. siz nasıl mutlu olabileceğinizi düşünüyorsanız ona göre hareket edin. çocuk 2 yaşına gelene kadar babanızla yaşasanız sonra ayrı eve çıkıp kreşe verseniz bu da kötü bir fikir değil. bebeğiniz sizi mutlu huzurlu görsün o da mutlu olur.Bugun babama geldim ve babam bosanmamamdan yana . Hatta herkes bundan yana . Ben elalemi sagi solu gectim evlilik kurtarma derdinde de degilim . Sadece yillar gectiginde oglum bana anne neden desin istemiyorum . Ona hayatta aciklayamayacagim birsey olsun istemiyorum . Bana anne keske o gun biraksaydin babamida diyebilir yada anne birazda olsa aile olmak nedir gormek isterdim de diyebilir . Bizim evimiz huzursuz bi ev degildi hatta ben seviniyodum esim bana duskun ne guzel cocugum mutlu ailede buyuyecem diye . Ama su saatten sonra sanki o evde artik huzur olmaz gibi geliyor bana.bugune kadar olmadigim bir kadin olurum belkide yani onun herseyine karisan sorgulayan guvenmeyen . Buda kendimden taviz vermek olur bunlar da saglikli degil.her iki kararda cok olumsuz aslinda ama birinin digerinden agir basmasi lazim benim icin.birde benim hayatta dezavantajlarim var . Ornegin annem hayatta degil ve bosandigim an calismaya devam etmek ve cocugu bakiciya oraya buraya birakmak zorunda kalirimmm . babam kardesim ve ben yasariz mesela . Ama babam evlenmek istiyor farkindayim kardesimde beni beklemez sonucta oda evlenecem zamani geldiginde . Kimseden hayatini bana gore degistirmesini bekleyemem ki . Ve birde huzursuzluktab kacarken babamlarla yasamam bize huzur getirmez onlar genelde kardesimle kucum kucum hatta bazen buyuk atisirlar . Bi cikar yok henuz bulamadim anlayacaginiz
ne diyeceğimi şaşırdım. merakla durumunuzu takip ettim. çok üzüldüm.inşallah hakkınızda hayırlısı olur. eşiniz orda da rahatsız edebilir sizi. bu süreci fazla yıpranmadan atlatırsınız inşallahBugun babama geldim ve babam bosanmamamdan yana . Hatta herkes bundan yana . Ben elalemi sagi solu gectim evlilik kurtarma derdinde de degilim . Sadece yillar gectiginde oglum bana anne neden desin istemiyorum . Ona hayatta aciklayamayacagim birsey olsun istemiyorum . Bana anne keske o gun biraksaydin babamida diyebilir yada anne birazda olsa aile olmak nedir gormek isterdim de diyebilir . Bizim evimiz huzursuz bi ev degildi hatta ben seviniyodum esim bana duskun ne guzel cocugum mutlu ailede buyuyecem diye . Ama su saatten sonra sanki o evde artik huzur olmaz gibi geliyor bana.bugune kadar olmadigim bir kadin olurum belkide yani onun herseyine karisan sorgulayan guvenmeyen . Buda kendimden taviz vermek olur bunlar da saglikli degil.her iki kararda cok olumsuz aslinda ama birinin digerinden agir basmasi lazim benim icin.birde benim hayatta dezavantajlarim var . Ornegin annem hayatta degil ve bosandigim an calismaya devam etmek ve cocugu bakiciya oraya buraya birakmak zorunda kalirimmm . babam kardesim ve ben yasariz mesela . Ama babam evlenmek istiyor farkindayim kardesimde beni beklemez sonucta oda evlenecem zamani geldiginde . Kimseden hayatini bana gore degistirmesini bekleyemem ki . Ve birde huzursuzluktab kacarken babamlarla yasamam bize huzur getirmez onlar genelde kardesimle kucum kucum hatta bazen buyuk atisirlar . Bi cikar yok henuz bulamadim anlayacaginiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?