- Konu Sahibi huzurmelegim
-
siz boşandınız mıBunlar ilk denemeler aldatma için bende mesaj yakaladım bir sene sonra sanal seks yakaladım. Karakteri bozuksa böyle oluyor. Resmen sırtından vuruyorlar çocuğunu doğur hizmet et para kazan ütü çamaşr tamam insan evi ve eşi ççin yapar ama böylesi şerefsizler için değil .Kararını verdiysen çocuğunun doğmasını bekleme bence.gerek yok .Ama 2.bir şan vereceksende süründür korksun kaybedeceği şeylerin farkına varsın.
Sanalda olsa affedebilecekmisiniz.Niyet varsa zamanla reele döker.Sozde yanlislikla eklemis . Buna inanmami bekliyo ya cok komik bu . Gorduklerim yetiyo aslinda ama keske silmeden onceki haline getirebilsem . Bunu cok istiyorum cunku gozune sokmak istiyorum . Normalde is ev ev is arasi takilan biri nadir bulusur ark lariyla bile . Sadece sanal olduguna inanamak istiyorum . Diger turlusu midemi bulandiriyo :-( com uzuluyorum .
Dogumu bekleme nedenim en azindan kurulu duzenimi tasima derdinede girmemem . Cunku her is beni bekliyor temizliginden yerlesmesine kadar hic yardimci olabilcek kimsem yok . Cocuk odasini yapiyodum yarim birakcam onu artik bisey almicam . Bosanmaktanda bosanmamaktanda pisman olmam istemiyorum . Tabiki sadece cocugum icin . Yani sunu dusunuyorum . Ilerde bana neden diye sordugunda onun acisindan dusunup bu olaylari anlatamam . Babasinida kotu bilmesini istemem . Ama gecinemedim desem dogumuma 2 ay kalami anladiniz demez mi . Cok genis ve detayli dusunmeye calisiyorum ama hamilelikten mi bilmiyorum karar veremiyorum . Bebek olmasa sabahina adliyedeydim ama bu kesin .doğumu niye bekliyorsunuz ki böyle karar verdiyseniz eğer şimdi harekete geçmezseniz ilerde siz hatalı olursunuz olayları büyütmüş olursunuz... eğer ikinci bir şans verecekseniz tabiii siz bilirsiniz ....
Hayir affetmek icin degil ,kendi kendime uzulmemek icin duygusal tatmindir belkide cinsellik yoktur demek istiyorum . Cunku sınır oldugumuz ile rahatlikla gider gelir ve Allah affetsin bunu dedigim icinde kizlarda oyle tipmi var bana mi oyle geliyo bilemedim .Sanalda olsa affedebilecekmisiniz.Niyet varsa zamanla reele döker.
Bebeğinize odaklanın bence şimdi .En büyük teselliniz o olacak hayata tutunmak ve anlamlı kılmak için .Hayir affetmek icin degil ,kendi kendime uzulmemek icin duygusal tatmindir belkide cinsellik yoktur demek istiyorum . Cunku sınır oldugumuz ile rahatlikla gider gelir ve Allah affetsin bunu dedigim icinde kizlarda oyle tipmi var bana mi oyle geliyo bilemedim .
tek umut isigim o . Allah verdigim karardan pisman etmesin ins . Kararim ne olursa olsun hersey onun icin . Cok korkuyorum cok .Bebeğinize odaklanın bence şimdi .En büyük teselliniz o olacak hayata tutunmak ve anlamlı kılmak için .
o takip olayı şöyle oluyo; arkadaşlık isteteği yolladığı kişileri otomatik olarak takip etmiş oluyo kabul etse de etmese de karşıdaki. yani kendisine yakın olan bütün kadınları eklemiş kocanız. bir de bana güvenmeyi öğreniceksin sözünü duyar duymaz nefes almadan uzaklaşın ordan çünkü aslında o laf seni aldatıyorum ama sen de görmezden geliceksin demekBaskin yapmak kurnazca davranmak o gormeden incelemek cok mantikli evet ama o an oyle gelistiki ac bakalim dememle evi terketmesi bir oldu . Bu arada swarm da incelemelerimde asagi yukari 20 kiz buldum tanimadigim silmis cunku . sonra foursquare de 379 tane takip ettigi kisi varmis bunu buldum hep bulundugumuz ilden ve sinir olan illerden kizlarla dolu . En fazla 20 si bnm tanidigim bildigim arkadaslari . Durumum suan cok zor bebegimin kiyafetlerini yikicaktim yikasam nerde beklicem dogumumu belli degil .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?