cok saglam aldatildim

Nasıl bir uygulama bilmiyorum ama silip yüklemesi şüphe uyandırıyor
konuşma yapıyor ve bunların kayıtlarını silemiyorsa ancak uygulamayı silip tekrar yüklemekle hallediyor olabilir

Toplu cevaplamaya calisayim , 377 tane listede erkek 20 degildir inanin hepsi kiz ve kizlarin isimleri iste atiyorum ayse 4 tane farkli farkli fatma 3-4 tane . Baya koleksiyon gibi . Birde swarm listesinden kimseyi silmedigine yeminler etti once . Bende dun listen 60 daydi bugun 30 larda dedim . Verdigi cevap sen gorur yanlis anlarsin diye bazilarini yanlislikla eklemisim sildim sonra oldu . Ve birde yeni swarm acmis ayni isimle 2 kisi eklemis hemen kardesimi ariyomus seni eklicem kabul et diyomus hani seyi planladi sanirim onu accak bana al bak bisey yok gordun mu dicek . otekini ben hic gormucektim belkide . Suan stres ve korkudan hasta olmus durumda kusmalar falan berbat halde ama umrumda degil . Yalan yere oglunun ustune yemin edebiliyor birde . Aslinda cok Allah korkusu olan bir insan dini konularda . ama heralde kafasinda evliligimi kurtarmak icin gunah olmaz falan diye mi kuruyo artik bende sasip kaliyorum yemin edebilmesine inanamiyorum . Dun ona bosanmak istesigimi soyledim . evden kovdum yalvardi seni rahatsiz etmicem bu odada uyuyayim hastayim diye . Rahatsiz etmedide uyanip ark ma geldim zaten bende . Doguma kadar sabretcem . Ama bugun degilse en sonunda bosancam . Cunku benden artik karisi olabilmemi beklemesin . Her anlamda sogudum . Zil zurna kor kutuk asikken buz gibi oldum .

ilk başta nasıl serteliyodu öyle evden kaçmalar kendisini odalara kilitlemeler falan

sormadın mı neden hep kız, madem bu uygulamayı iyi niyetle kullanıyorsun erkek niye 3 5 tane diye

Bunlar ilk denemeler aldatma için bende mesaj yakaladım bir sene sonra sanal seks yakaladım. Karakteri bozuksa böyle oluyor. Resmen sırtından vuruyorlar çocuğunu doğur hizmet et para kazan ütü çamaşr tamam insan evi ve eşi ççin yapar ama böylesi şerefsizler için değil .Kararını verdiysen çocuğunun doğmasını bekleme bence.gerek yok .Ama 2.bir şan vereceksende süründür korksun kaybedeceği şeylerin farkına varsın.

doğumu niye bekliyorsunuz ki böyle karar verdiyseniz eğer şimdi harekete geçmezseniz ilerde siz hatalı olursunuz olayları büyütmüş olursunuz... eğer ikinci bir şans verecekseniz tabiii siz bilirsiniz ....

siz boşandınız mı

Sozde yanlislikla eklemis . Buna inanmami bekliyo ya cok komik bu . Gorduklerim yetiyo aslinda ama keske silmeden onceki haline getirebilsem . Bunu cok istiyorum cunku gozune sokmak istiyorum . Normalde is ev ev is arasi takilan biri nadir bulusur ark lariyla bile . Sadece sanal olduguna inanamak istiyorum . Diger turlusu midemi bulandiriyo :-( com uzuluyorum .

Sanalda olsa affedebilecekmisiniz.Niyet varsa zamanla reele döker.

doğumu niye bekliyorsunuz ki böyle karar verdiyseniz eğer şimdi harekete geçmezseniz ilerde siz hatalı olursunuz olayları büyütmüş olursunuz... eğer ikinci bir şans verecekseniz tabiii siz bilirsiniz ....
Dogumu bekleme nedenim en azindan kurulu duzenimi tasima derdinede girmemem . Cunku her is beni bekliyor temizliginden yerlesmesine kadar hic yardimci olabilcek kimsem yok . Cocuk odasini yapiyodum yarim birakcam onu artik bisey almicam . Bosanmaktanda bosanmamaktanda pisman olmam istemiyorum . Tabiki sadece cocugum icin . Yani sunu dusunuyorum . Ilerde bana neden diye sordugunda onun acisindan dusunup bu olaylari anlatamam . Babasinida kotu bilmesini istemem . Ama gecinemedim desem dogumuma 2 ay kalami anladiniz demez mi . Cok genis ve detayli dusunmeye calisiyorum ama hamilelikten mi bilmiyorum karar veremiyorum . Bebek olmasa sabahina adliyedeydim ama bu kesin .

Ya sizi aldattığınıda nereden çıkarttınız evet belli ki kocan boş bırakmaya gelmiyor biraz eli ayag rahat durmuyor ama aldatma fln yok bu olayı aldattı olarak görmeyın aldatabılır die tedbir alın bence gitmeyinde bir yere o ev sizin bebek gelecek dunya kdr işiniz var illa biri gidecrkse o eşiniz olmalı ki şuan onada gerek yok

Allah yardımcınız olsun. Durumunuzu en iyi siz değerlendirirsiniz. Yapmayan erkek çok nadir. Ama yüzleşilince dayanmak zor. 2. şans verebilirsiniz çocuğunuzu düşünerek .Bunun için kendinizi suçlu veya ezik hissetmenize gerek yok .Bu sonuçta sizin kararınız olacak .Terapi alırsanız birlikte daha rahat atlatırsınız.Ama ömür boyuda unutmayacaksınzı ve güvenmeyeceksiniz.zor zor zor.

Sanalda olsa affedebilecekmisiniz.Niyet varsa zamanla reele döker.
Hayir affetmek icin degil ,kendi kendime uzulmemek icin duygusal tatmindir belkide cinsellik yoktur demek istiyorum . Cunku sınır oldugumuz ile rahatlikla gider gelir ve Allah affetsin bunu dedigim icinde kizlarda oyle tipmi var bana mi oyle geliyo bilemedim .

Bebeğinize odaklanın bence şimdi .En büyük teselliniz o olacak hayata tutunmak ve anlamlı kılmak için .

herkes hata yapar .2.şansı verirseniz 2 ihtimal var ya korkar bi daha yapmaz yada beterini yapar benimki gibi karar sizin.

huzurmelegim, swarm uygulamasını iyi biliyorum, kullanıyorum da..Bu uygulama oyle birsey ki isteyen sadece gidecegi mekanda ne yenir ne icilir diye bakmak icin kullanır, isteyen de gittigim yerde kimler var buradan bi hatun dusurebilir miyim diye bakar...Erkeklerin bu uygulamayı 2. amacla kullandıgını dusunuyorum cogunlukla cunku eger oyle olmasaydı ben bi mekanda check-in yaptıgımda 10 tane adamdan arkadaslık istegi gelmezdi. Kabul eden de var etmeyen de....Esinin listesinin cogunun kızlardan olusması da bunun acık bir kanıtı lami cimi yok....

Bi adamın gittigi mekanda karsı masada oturan hoş hatunla gercek hayatta tanısabilmesi arkadas olabilmesi biraz sıkar ama bunu bu uygulama uzerinden yapmak cok kolay...Gittigin mekanda o anda orada olup chekc-in yapanların listesini ve bunların fotolarını gorebiliyorsun, karsı masadaki hatunu kolayca tespit edip eklersin, kabul de ederse, mesajlasmaya baslayabilirsin....Belli ki senin eşinbu işlere yeni girmiş, öyle hemen kaçmasından falan belli, işi pişkinliğe vurmamış, oradan cok bisey yasadıgın sanmıyorum ben ayrıca bunu kullanmadıgını dusunmeni saglama icin uygulamayı eve gelmeden kaldırıyormus, maşallah usenmemis bunu yapmaya demek ki baya hevesli oldugu sonucunu da cıkarabiliriz. Zaten bu sanal sosyal ortamlar bu kadar geliştikce sadece erkeklere gün doğdu ve ilişkiler evlilikler bozuldu....
Güveniniz gitti bikere, bundan sonra devam etseniz hep takip etme isteğiniz doğacak, o da bulunmaz hint kumaşı gibi, haylazlıklarını saklama derdine düşecek...Bunu sadece sizin eşiniz yapmıyor gozu dısarda olan her adam bu sosyal medya nimetlerinden mutlaka faydalanıyor, yarınoburgun baskasıyla evlenseniz o da %90 yapacaktır yani gercekten gunumuzun problemi Allah yardımcınız olsun, umarım en doğru kararı verirsiniz.

Gencecik kızım benim mi içim ölü ben anlamıyorum. Face,twitter,instagram,swarm vs hiç birini kullanmıyorum ve yıkılmadım ayaktayım. Çünkü bunların genelde amacını aştığına inanıyorum. Kaç kişinin daha ilişkisi,evliliği sanal muhabbetler yüzünden biticek onu da merak ediyorum. Ya da sizin gibi kaç kişi böyle üzülüp düşünecek.. Canınızı sıkmayın. Elinizdeki tek kanıt adamın suçluluk psikolojisine girmiş olması. Evet bu da güçlü bir kanıt ama birtek bunun üzerinden yürüyemezsin hırpalama kendini.. Bebeğin için en azından.

o takip olayı şöyle oluyo; arkadaşlık isteteği yolladığı kişileri otomatik olarak takip etmiş oluyo kabul etse de etmese de karşıdaki. yani kendisine yakın olan bütün kadınları eklemiş kocanız. bir de bana güvenmeyi öğreniceksin sözünü duyar duymaz nefes almadan uzaklaşın ordan çünkü aslında o laf seni aldatıyorum ama sen de görmezden geliceksin demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…