- 1 Haziran 2008
- 296
- 186
- 103
- Konu Sahibi huzurmelegim
-
Eger bugun istedigim cevaplari alsaydim belki giderdim , klasik olacak ama gercektende sadece cocugum icin bunu yapabilecegimi anlamistim az cok.sadece tatmin olmaya ihtiyacim vardi duyduklarimla ilgili.oda olmadi zaten.sanirim yüzü tutmadi gelmeye ki benim onlarla donebilecegime inandi.ama oyleside bana cok mantiksiz geldi.babam kardesim kaderimi degistirdi sanip kiziyor ama bence Allah in istedigi olur yani bugun bu olduysa bundada vardir bir hayir diyorum.inanin napacagimi bilmiyorum hic ama hic.ins erken dogum gibi bi supriz yapmaz oglum.cunku hic birseyi hazir degil.kendimi uzmemeye calisiyorum.olanlar bebegimi etkilememeli.bundan sonrasinda hakkimizda hayirlisi neyse o olur ins.sadece onun dogumuna odaklanmaya calisiyorum.cabam evlilik kurtarmak degil.kendimden taviz vercek kadar kuculmek istemiyorum ama cocugum icin kendimdende taviz veririm hatta ölürümde.Allahtan sadece oglum icin guzel gunler diliyorum.babasini Allah islah etsin ne diyeyim
Aslinda gayet sakinim.onlara karsida sakindim.ama o gelip bana bi aciklama yapmadan hic birsey olmamis gibi dönmem mantigima gruruma herseyime ters geldi.ben sucluyum haklisin evine dön desin istedim.bugun babasi hayatta ve sozunu dinliyor yarin birgun vefat etse kimi dinlicek kim dizginlicek bunu.pisman oldugunu bilmeden nasil doner giderim.ben mi yanlis dusunuyorum anlamiyorum.onlar nasil inandi onlarla donecegine sasip kaliyorum.benim oglum yapsa ve pisman olsa ben alir gotururdum esine.esini almaya ben gitmezdim yani.belkide cocugum var diye ogullarini ikna ettiler getircez kizi geri diye o gönülsüz belkide.ben nerden bileyim ki.burnu sürtmeden akillanacak biri de degil o.yutarsam fazlasini cekerdim.onlarda dunden razi gibi tikadi agzina.napalim hayirlisi artikEşinize kızgın olmak da sonuna kadar haklısınız ama sanki sinirinizi ailesinden almış gibi geldiniz bana. Onlar büyüklük göstermiş kapınıza kadar gelmişler yetmemiş tekrar telefon açmışlar. Evlatlarına değil size hak vermişler bu şekilde davranırsanız desteklerini kaybedersiniz eşinizle barışsanız bile ailesi hiçbir konuda arkanızda durmaz biraz daha sakin olun.
devlette değilsiniz sanırım. özelde mi çalışıyorsunuz? ben bırakamadım ama 40 ı çıkınca bırakan anneler var. mecbur kaldıkları için.Suan dogum iznindeyim henuz istifami vermedim ,cocuguma bakacak kimsem yok diye dogum izninden sonra istifa etmeyi planliyodum.suan ise durumlar karisik.dusunecek zamanim var Allahtan.Bakalim artik.bi yol cizmeye calisacagim.
Ben size haksızsınız demiyorum Eşinizin gelip almasını Özür dilemesini istemeniz en doğal hakkınız. Ailesinin sizi desteklemesi çok güzel birçok insan evladı ne yaparsa yapsın görmezden geliyor maalesef.Aslinda gayet sakinim.onlara karsida sakindim.ama o gelip bana bi aciklama yapmadan hic birsey olmamis gibi dönmem mantigima gruruma herseyime ters geldi.ben sucluyum haklisin evine dön desin istedim.bugun babasi hayatta ve sozunu dinliyor yarin birgun vefat etse kimi dinlicek kim dizginlicek bunu.pisman oldugunu bilmeden nasil doner giderim.ben mi yanlis dusunuyorum anlamiyorum.onlar nasil inandi onlarla donecegine sasip kaliyorum.benim oglum yapsa ve pisman olsa ben alir gotururdum esine.esini almaya ben gitmezdim yani.belkide cocugum var diye ogullarini ikna ettiler getircez kizi geri diye o gönülsüz belkide.ben nerden bileyim ki.burnu sürtmeden akillanacak biri de degil o.yutarsam fazlasini cekerdim.onlarda dunden razi gibi tikadi agzina.napalim hayirlisi artik
Mantiksiz bir suru aciklama yapmaya calisti tabi.ama o kadar mantiksizdiki dinlemek kensime hakaret gibi olcakti pek dinlemedim.ornegin once silmedigine yemin etti listen azaldi ama dedim bu seferde yanlis anlarsin diye sildim evet dedi.yani yanlis anlasilcak seyler varmis . Boyle sacma seyler yanibence kötü bi şey söylememiş ki. sakince gelmesi gerekenin eşi olduğunu öylemiş. gerçi onda da surat yok ki gelsin. neyse utanma duysu varmış buna da şükür diyelim.
benm merak ettiğim konu sahibine sormak istiyorum eşiniz size hiç bi şey açıklamadı mı ? yani yanlış anladın özür dilerim yok ya da var öyle bi şey gibi
ailesini göndermek yere kendi aramıyor mu ? iletişim kurmaya çalışmıyor muMantiksiz bir suru aciklama yapmaya calisti tabi.ama o kadar mantiksizdiki dinlemek kensime hakaret gibi olcakti pek dinlemedim.ornegin once silmedigine yemin etti listen azaldi ama dedim bu seferde yanlis anlarsin diye sildim evet dedi.yani yanlis anlasilcak seyler varmis . Boyle sacma seyler yani
2-3 pismanlik mesaji 2-3 arama.acmadimda donmedim de.bugun hic bisey yok.ailesini göndermek yere kendi aramıyor mu ? iletişim kurmaya çalışmıyor mu
yuhhh2-3 pismanlik mesaji 2-3 arama.acmadimda donmedim de.bugun hic bisey yok.
Masmavicim olay esimi izlemeden takip etmekten coktan cikti . Diger yazilanlarida okursan demek istedigimi anlarsin.yine de tavsiyen icin cok tesekkurler.Swarm'a mesaj özelliği mi gelmiş? Bu sayede bunu da öğrenmiş oldum.
Eşinize gelince, tepkileri şüpheli; ama sakin olun ve bir süre izleyin çaktırmadan. Bakalım başka şeylerle de karşılaşacak mısınız...
eşimin abisi boşandı..çocuk İlkokula başlarken. .şu anda 13 yaşında. Anne baba saygi cercevesinde görüşür. Arada bizde kalır...geçen gün benimkilerle birlikte otururken aglamis...biz hiç beraber yemek yemedik,beraber gelmedik,sizin gibi gülüp şaka yapamıyoruz diye...içim ezildi. .Sadece "gülmevsimi"nin degil yasayan goren bilen herkesin biseyler paylasmasi bana yardimci olabilir sanirim . Yani bosanan kisilerin cocuklarinin az cok psikolojik durumu hakkinda deneyimli bilgilere ihtiyacim var . paylasabilir misiniz ?
Hiç üzülme niye hemen bebek yaptın diye soranlar saçmalıyor sanki 10yıl sonra yapsan aldatılmayacaktın adamlar 40 yıllık eslerini aldatıyo boşuyo 40yıl çocuk mu yapmasınlar..7 yildir birlikteyiz biz . Annemi kaybettigim icin biseye siginmaya sarilmaya ihtiyacim vardi bebegi sectim . iyide gelmisti hep . Ama bugun onun icinde cok uzgunum cok
Yazanlardan hic kimse biz bosandik ama cocugumun psikolojisi cok duzgun , hic sorgulamiyor demiyor.bende bunlari dusundum burdaki tecrubeleri okudum donmeye karar verdim v.s ama sonradan yasadiklarim olayin akisini degistirdi.kardesim boynuzluyor kelimesini kullandi tamam ama arkasindanda kotu anlama gelebilecegini dusunmedim lafimi geri aliyorumda diyebildi.ama o har gur har gur dinlemediki bile.bana kalk gidelim dedi o patirtinin icinde bide.hani bazen oyle seyler vardir ki dogrunun yolu birdir deriz.sanki burdada benim icin oyle bir durum var ve onlar bunu gormuyor.demek istedigim bu 5 yasinda cocuk degil biz onunla parkta top kavgasida yapmadik ki oyle bile olsa bilirsiniz anne alir cocugunu arkadasinin yanina goturur ozur diletir.herzaman ozur dilemesi gereken fedakarlik etmeli bence.kendisi ona ne kadar cok deger verdigimide biliyor benide cok iyi taniyor.bende inat vardir birazda malesef.grurumu hice sayip donmeyi goze aldim ama pasam esya aldirir gibi beni ailesiyle dondurcek.eger gitseydim sonrasinda kendime cok kizardim.cok istiyorsa ve pismansa bunu gormeye ihtiyacim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?