cok saglam aldatildim

iyi akşamlar. ben size gidin gitmeyin diyemem ama o akşam gitmemekle bence çok iyi yapmışsınız. hakikaten anasını babasını yollayıp seni eve getirtcek. ee hadi gittin nasıl konuşcak muhabbete nasıl başlıcaksınız. saçma olurdu bu biraz. "aa bak gitti ama tıpış tıpış döndü" dicek. bende burnunu sürtmenizden yanayım.ayrıca diğer mesajlarınızıda okudum gayet yerinde şeyler düşünüyorsunuz.bence çok doğru bi karar alacağınıza eminim.

kaldı ki kimse takılmamış.kardeşinizin kullandığı kelimede hoş bi kelime değil ama kayınpederinizin babanızı arayıp "susturamadın oğlunu" demeside çok saçma. kendisi oğluna,evine sahip çıkmayı öğretememiş ne haddine laf söylemek.erkek kardeşler için kız kardeş zaten çok önemlidir.

Aslinda gayet sakinim.onlara karsida sakindim.ama o gelip bana bi aciklama yapmadan hic birsey olmamis gibi dönmem mantigima gruruma herseyime ters geldi.ben sucluyum haklisin evine dön desin istedim.bugun babasi hayatta ve sozunu dinliyor yarin birgun vefat etse kimi dinlicek kim dizginlicek bunu.pisman oldugunu bilmeden nasil doner giderim.ben mi yanlis dusunuyorum anlamiyorum.onlar nasil inandi onlarla donecegine sasip kaliyorum.benim oglum yapsa ve pisman olsa ben alir gotururdum esine.esini almaya ben gitmezdim yani.belkide cocugum var diye ogullarini ikna ettiler getircez kizi geri diye o gönülsüz belkide.ben nerden bileyim ki.burnu sürtmeden akillanacak biri de degil o.yutarsam fazlasini cekerdim.onlarda dunden razi gibi tikadi agzina.napalim hayirlisi artik

Suan dogum iznindeyim henuz istifami vermedim ,cocuguma bakacak kimsem yok diye dogum izninden sonra istifa etmeyi planliyodum.suan ise durumlar karisik.dusunecek zamanim var Allahtan.Bakalim artik.bi yol cizmeye calisacagim.
devlette değilsiniz sanırım. özelde mi çalışıyorsunuz? ben bırakamadım ama 40 ı çıkınca bırakan anneler var. mecbur kaldıkları için.

eski insanlar ne anlarlar swamdan facebooktan. gerçek değil baba telefondan bi program deyip ailesini de kandırmış olabilir. eşiniz yakın şehirlerdeki bayanları eklemiş demiştiniz. onlarla görüşecek zaman ve imkana sahip miydi? yani şundan sordum mesela benm eşim işe giriş çıkış saati belli. biz olmadan gittiği tek yer semt pazartı. hafta sonu tatillerde hep birlikteyizdir. arkadaşalrı ile biz yoksak asla çıkmaz. siz hamilesiniz. siz olmadan geziyordu o zaman

Ben size haksızsınız demiyorum Eşinizin gelip almasını Özür dilemesini istemeniz en doğal hakkınız. Ailesinin sizi desteklemesi çok güzel birçok insan evladı ne yaparsa yapsın görmezden geliyor maalesef.

Mantiksiz bir suru aciklama yapmaya calisti tabi.ama o kadar mantiksizdiki dinlemek kensime hakaret gibi olcakti pek dinlemedim.ornegin once silmedigine yemin etti listen azaldi ama dedim bu seferde yanlis anlarsin diye sildim evet dedi.yani yanlis anlasilcak seyler varmis . Boyle sacma seyler yani

ailesini göndermek yere kendi aramıyor mu ? iletişim kurmaya çalışmıyor mu

Swarm'a mesaj özelliği mi gelmiş? Bu sayede bunu da öğrenmiş oldum.
Eşinize gelince, tepkileri şüpheli; ama sakin olun ve bir süre izleyin çaktırmadan. Bakalım başka şeylerle de karşılaşacak mısınız...

Masmavicim olay esimi izlemeden takip etmekten coktan cikti . Diger yazilanlarida okursan demek istedigimi anlarsin.yine de tavsiyen icin cok tesekkurler.

Sadece "gülmevsimi"nin degil yasayan goren bilen herkesin biseyler paylasmasi bana yardimci olabilir sanirim . Yani bosanan kisilerin cocuklarinin az cok psikolojik durumu hakkinda deneyimli bilgilere ihtiyacim var . paylasabilir misiniz ?
eşimin abisi boşandı..çocuk İlkokula başlarken. .şu anda 13 yaşında. Anne baba saygi cercevesinde görüşür. Arada bizde kalır...geçen gün benimkilerle birlikte otururken aglamis...biz hiç beraber yemek yemedik,beraber gelmedik,sizin gibi gülüp şaka yapamıyoruz diye...içim ezildi. .
Üstte yazılmış en iyi erkek pişman olmuş erkek diye..kesinlikle katılıyorum...bi şans verebilirseniz gerçekten pişmansa...
karışık yazıyorum farkındayım ama,
Dediğiniz gibi baba evlenmek isteyecek
kardes öyle
yarın çocuk büyüyünce neden diyecek
yeniden evlenseniz o da zor
bekar çocuklu devam etseniz o daha da zor

7 yildir birlikteyiz biz . Annemi kaybettigim icin biseye siginmaya sarilmaya ihtiyacim vardi bebegi sectim . iyide gelmisti hep . Ama bugun onun icinde cok uzgunum cok
Hiç üzülme niye hemen bebek yaptın diye soranlar saçmalıyor sanki 10yıl sonra yapsan aldatılmayacaktın adamlar 40 yıllık eslerini aldatıyo boşuyo 40yıl çocuk mu yapmasınlar..
ayrıca senin net bi kanıtın yok ben inanamıyrum aldatıldığına belki gebelik şüpheleri sakin ol bebişi üzme..

Olayın akışı değişmiş okudum içindeki fırtınaları bebek için dindir ..
su an en önemli şey bebeğin saglıklı olması kocanı anlamıyrum yazışsan nolcak evde eşin çocugun varken yazıklar olsun hala bekar kafasında ama şu an zamanı değil acelenkararın zamana bırak canım.

Yazanlardan hic kimse biz bosandik ama cocugumun psikolojisi cok duzgun , hic sorgulamiyor demiyor.bende bunlari dusundum burdaki tecrubeleri okudum donmeye karar verdim v.s ama sonradan yasadiklarim olayin akisini degistirdi.kardesim boynuzluyor kelimesini kullandi tamam ama arkasindanda kotu anlama gelebilecegini dusunmedim lafimi geri aliyorumda diyebildi.ama o har gur har gur dinlemediki bile.bana kalk gidelim dedi o patirtinin icinde bide.hani bazen oyle seyler vardir ki dogrunun yolu birdir deriz.sanki burdada benim icin oyle bir durum var ve onlar bunu gormuyor.demek istedigim bu 5 yasinda cocuk degil biz onunla parkta top kavgasida yapmadik ki oyle bile olsa bilirsiniz anne alir cocugunu arkadasinin yanina goturur ozur diletir.herzaman ozur dilemesi gereken fedakarlik etmeli bence.kendisi ona ne kadar cok deger verdigimide biliyor benide cok iyi taniyor.bende inat vardir birazda malesef.grurumu hice sayip donmeyi goze aldim ama pasam esya aldirir gibi beni ailesiyle dondurcek.eger gitseydim sonrasinda kendime cok kizardim.cok istiyorsa ve pismansa bunu gormeye ihtiyacim var

keşke tam karar vermeden fevri davranıp ailenize yansıtmasaydınız. bu gibi durumlrda olay ailelere yansıyınca herşey çok daha zorlaşıyor siz affetseniz de arada söylenenler unutulmuyor . hayırlısı olsun inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız

Sanırım 2 sene önce burda bi konu okudum kadın aldatılmış, çoluk çocuk sevdasına affetmiş ama içine sindiremiyor her gün kavga gürültü evde, çocuklara bağırıyor falan, e ne anlamı kaldı çocuklar için affetmenin

evlilik iki kişi arasındadır, ben çocuğumu söz sahibi görmem bu konuda şahsen, çünkü anne babalık yapmak isteyen boşanılsa da yapar, ha seviyorum o yüzden boşanmıyorum dersin o ayrı ama çocuk için evlenmediğime göre boşanma kararımda da çocuk etken olmazdı

kimi insan çok sever affeder kimi insan da çok sevdiği için affedemez, ben ikinci gruptayım mesela, affettim diyip o evde kalsam da hırsımdan 40 kiloya düşer her gün kavga eder aklıma geldikçe çıldırır çocuğumu bile döverim kafama yatmaz yani hiçbi şekilde

Benim burda gördüğüm şu kavga da olsa kıyamet de kopsa çocuklar babasız büyümesin boşanan aile çocukları hep tinerci hep psikopat ama kavgalı ortamda anne baba ile büyüyen çocuklar alfa çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…