• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok saglam aldatildim

canım en başından beri takip ediyorum seni. eşinin babası geldiğinde sen eşim gelmeli beni götürmeli demekle ben onu affettim izlenimi vermişsin bana göre. o yüzden eninde sonunda geri döneceğini düşünüyor ve senin onu bekledigini bildiginden süreyi bilerek uzatıyor seni aklınca cezalandirıyor suçunu örtpas etmek için

canım en başından beri takip ediyorum seni. eşinin babası geldiğinde sen eşim gelmeli beni götürmeli demekle ben onu affettim izlenimi vermişsin bana göre. o yüzden eninde sonunda geri döneceğini düşünüyor ve senin onu bekledigini bildiginden süreyi bilerek uzatıyor seni aklınca cezalandirıyor suçunu örtpas etmek için
Evet haklisin ama o an oyle gelisti ki konustuklarimin muhasebesini yapamadim bile.ama oncesinde annesine yanlizken mutfakta gözü kararttigimi falan soyledim.orasi benim evim degil dedim.o burda kapimda kopek olacak gibi seylerde soyledim.bir anda firlamasaydi oyle peder ona gelsin aciklama yapsin guven verirse donerim v.s dicektim ama asil onlar kendini agirdan satan taraf oldu.kalk gidiyoruz dedigindede cok kararli bi sekilde siz bilirsiniz dedim.evet o an belki giderim diyodum ama simdi geri donmeme yollari arayisindayim.bi av aradik tanidik araciligyla durum cok vasat.asagi yukari 400 tl nafaka.somut kanit olmadigi icin kesin olmayan kucuk bi tazminat.elimde sadece ark listesi goruntuleri var mesaj yok malesef.aldatilmis sayilmazsin kanunda demek istiyor yani.her kapim kapaniyor.bu arada biraz once kendisi bana cagri atti.ya yanlislikla oldu yada yanlislikla oldu havasi vermek icin yapti bilemiyorum

Saat 4 te uyandim saat 6 olacak hala dön dön uyuyamiyorum artik stres sıkıntıdan.bu insanlarin mübarek aydayiz korkusuda mi yok sasiyorum kaliyorum.beni gectim cocugumun günahini nasil ödüyecekler . Icinizde erkek kardesi abisi olanlara soruyorum . Sizin basiniza boyle birsey gelse onlar susar kalir miydi oylece kosede . Hakli haksiz pesinde degilim . Sizce gercektende biz miydik orda yanlis yapan taraf ?

Saat 4 te uyandim saat 6 olacak hala dön dön uyuyamiyorum artik stres sıkıntıdan.bu insanlarin mübarek aydayiz korkusuda mi yok sasiyorum kaliyorum.beni gectim cocugumun günahini nasil ödüyecekler . Icinizde erkek kardesi abisi olanlara soruyorum . Sizin basiniza boyle birsey gelse onlar susar kalir miydi oylece kosede . Hakli haksiz pesinde degilim . Sizce gercektende biz miydik orda yanlis yapan taraf ?

Suçlu psikolojisine girme lütfen. Bak o dangalağın hatasının bedelini sen ödemeye başlamışsın bile.

Benim abim olsa dövüp, evden bile kovardı. Adam kendi tenezzül edip gelmedi bile kapına, bırak lütfen.

Hem çok çok hatalı olsan, kardeşin kötü laf etmiş bile olsa, hamilesin sen. Ortak bebeğinizi taşıyorsun. Azıcık merhamet duygusuna sahip insan senin bu belirsizlik, stres duygusunu yaşayıp, seni geçtim bebeğinize zarar vermemesi için kapında o dakika bitmesi lazımdı. Sen kaç gündür boşanan ailede çocuk psikolojisini araştırıyosun, o 10 dakikasını ayırıp hamile kadın psikolojisi ve çocuğun bundan etkilenmesini araştırmamış.

Ayrılırsın, ayrılmazsın bilmem ama sen bu olayda masum olan tarafsın. Ve malesef karşındaki adam çok merhametsiz.

bu olanları içinize sindiremeyeceksiniz, mutsuz olup kavga edeceksiniz ayrılın diyorum ben. Anne abası ayrı çocuk annem babam ayrı diye ağlar, evde huzursuz bir ortamda yetişen çocuğun tüm hayatı ağlar. Ömrü boyunca anne babasının arasında yaşananları sırtında bir yük gibi taşır. Ev ortamı mutsuzlukla doluysa kimse çocuğum için boşanmıyorum demesin. Bu çocukların hepsinde bir arıza oluyor. Misal ben, aşırı asabi, dik başlı, güvensiz ve mutsuzluk hücrelerine işlemiş biriyim. Annem ve babam aynı masada yemek bile yemedim diye ağlamayı isterdim, böyle kimseye güvenmeden yaşamaktansa. Keşke bu bilince sahip olsa insanlar.

Canım ben boşanmış ayakları üzerinde duran bir anneyim. Kızım 3 yaşındaydı boşandığımızda.
Çalışıyorum. İyi bir gelirim de var.Evim arabam var. Kızım ilkokula gidiyor.
Çok sevgi dolu bir şekilde büyütüyoruz. Dedesi anneannesi dayıları anneannesi üzerine titriyorlar. Babası hem hafta içi hem hafta sonu kızı ile mutlaka görüşür güzel vakit geçirir.
Ailem destek. Yani herşey yolunda mükemmel gibi görünüyor.
Ama kızım büyüdükçe içindeki yangının da büyüyeceğini bilemedim.
Şu anki aklım olsa çocuğumu asla babasından ayrı büyütmek istemezdim. (eşimle boşandığıma kendi adıma hiç pişman değilim ama çocuğum adına pişmanım)

Güvensiz bir evlilik olmaz. Bunun da farkındayım. Ama kesinlikle EN İYİ ERKEK PİŞMAN OLMUŞ ERKEKTİR.

O sebeple iyice burnunu sürt. İzle. Bekle. Affetme. Pişmanlığına, bundan sonraki hareketlerine bak.
ama eğer kesinlikle pişmansa şaibeli hareketleri yoksa ona güvendiğini belli et eğer vicdan sahibi ise kendisini bu kadar seven, değer veren ve de affeden karısına bu kötülüğü yapmaz.
Çocuğunuz adına neden pişmansınız?

Suçlu psikolojisine girme lütfen. Bak o dangalağın hatasının bedelini sen ödemeye başlamışsın bile.

Benim abim olsa dövüp, evden bile kovardı. Adam kendi tenezzül edip gelmedi bile kapına, bırak lütfen.

Hem çok çok hatalı olsan, kardeşin kötü laf etmiş bile olsa, hamilesin sen. Ortak bebeğinizi taşıyorsun. Azıcık merhamet duygusuna sahip insan senin bu belirsizlik, stres duygusunu yaşayıp, seni geçtim bebeğinize zarar vermemesi için kapında o dakika bitmesi lazımdı. Sen kaç gündür boşanan ailede çocuk psikolojisini araştırıyosun, o 10 dakikasını ayırıp hamile kadın psikolojisi ve çocuğun bundan etkilenmesini araştırmamış.

Ayrılırsın, ayrılmazsın bilmem ama sen bu olayda masum olan tarafsın. Ve malesef karşındaki adam çok merhametsiz.
Haklisin merhametsiz oldugu kesin .

Bigun daha aranmadan sorulmadan gecti bitti ...

cidden şaka gibi
bunlar ailecek konuştu doğumu bekliyorlar bence, o zaman karambole getirecekler gibime geliyo, senin wnneciğin rahmet ettiği için kV ben bakayım bende kal der sonra gidersin ayağı çeker o arada esin bişeyler yaparsa yapar tahminim hu

cidden şaka gibi
bunlar ailecek konuştu doğumu bekliyorlar bence, o zaman karambole getirecekler gibime geliyo, senin wnneciğin rahmet ettiği için kV ben bakayım bende kal der sonra gidersin ayağı çeker o arada esin bişeyler yaparsa yapar tahminim hu
Nasil bi hayal dunyalari var , ne planliyor , amaclari ne inan hic dusunemiyorum artik.gecen hafta persembe yasadik bunlari cuma gunu geldim buraya.1 hafta olacak yani neredeyse.

Nasil bi hayal dunyalari var , ne planliyor , amaclari ne inan hic dusunemiyorum artik.gecen hafta persembe yasadik bunlari cuma gunu geldim buraya.1 hafta olacak yani neredeyse.

benim tahminim dediğim gibi, karambole getirip duygusal anından da yararlanıp bu işi bağlamak

Allah onlari bildigi gibi yapsiin! Bu kadar vurdumduymazlik bu kadar her seyi berbat edip cantada keklik diye umursamamazligin hesabini nasil verecekler. Bi anneyi en hassas zamaninda sirtindan hancerleyip oylece hayatina devam edebilen o adamin yatacak yeri yok! Allah yardimcin olsun gercekten bizler burda sinir olduk ne taş kalplilermiss yaa!

Konunuzu okuyorum, aldatılmak ne kadar yaralar biliyorum.
Bir mesajınız vardı, ortada bırakılmış poşet gibi hissediyorum yazmıştınız sanırım. Demiştim ki kendi kendime, ben de böyle hissetmiştim, aynı kırıklar başka ruhlarda da var...
Ailesinin, eşinizin tutumundan nutkunuz tutuluyor değil mi, ne yapacağınızı şaşırıyorsunuz. Ben bir enkazın altında bırakılmıştım, kimse sesimi duymadı, hani depremlerde insanların haykırışları vardı, sesimi duyan yok mu diye... Aynen öyle işte... Kimse duymadı, hergeçen zamanda bir darbe daha geldi üstüne, kıpırdanmaya çalışsam enkazın parçaları daha çok yıkıldı üstüme...
En güvendiğimden yemiştim en büyük darbeyi...
Hikayemin sonumu, şimdi iyiyim, kendimle ve yavrumlayım... Beni o enkazda bırakan için üzülmeyi bıraktım sanırım.
Kendi başıma çıktım o enkazdan, yaralı bereli... Hiç o denli hırpalanmayı bilmiyordum. Yaralarımı da zaman iyileştiriyor... O enkazdan çıktığıma seviniyorum, ruhum ölmüştü ya da can çekişiyordu... Geçti, demeye korkuyorum inanır mısınız, korkuyorum aynı azaplardan. Temkinliyim o yüzden , umrumda değil gibi büyük laflar etmemeye çalışıyorum, kendimi tekrar enkazın içinde bulmamak için...

Zaman, alıştırıyor, geçiştiriyor bazı şeyleri... Yavrunuz can olacak size, o güldükçe herşey daha kolay olacak...
Biraz gayret, geçecek bunlar....

ha Allah sağlıkla nasip etsin doğuma daha 1.5 ay var
Eger oyle birsey yapmaya calisirlarsa izin vermiycem , cocugum olacak diye bir yanim eksik gibi mecbur oldugumu dusunuyor olmalari bile beni cileden cikariyor.haksiz sayilmazlar sartlardan dolayi ama ben siniri sonuna kadar zorluycam.cunku ben eksik degil hepsinden fazlayim.asil onlar bana mecbur.bu sadece benim cocugum degil.kendi hakkimdan gectim ama cocugum stresli hallerimden dolayi gram zarar gorduyse veya gorurse mubarek gunlerde israrla hakkimi helal etmedigimi tekrarliyorum kendime.zavalli minigim kimildiyor hickiriyor herseyden habersiz.

Allah onlari bildigi gibi yapsiin! Bu kadar vurdumduymazlik bu kadar her seyi berbat edip cantada keklik diye umursamamazligin hesabini nasil verecekler. Bi anneyi en hassas zamaninda sirtindan hancerleyip oylece hayatina devam edebilen o adamin yatacak yeri yok! Allah yardimcin olsun gercekten bizler burda sinir olduk ne taş kalplilermiss yaa!
Inan gram anlam veremiyorum ,birde o insanlar bana normalde cok düskündü biliyomusun.Allah in hergunu kv ariyodu mutlaka konuscak biseylerimiz oluyodu sohbet dertlesme v.s . Sen bizim kizimizsin diyodu k.peder bu olaylarda ilk onu aradigimda.gercekten inanamiyorum ya.adam bildigin aramiyor sormuyor.dava acmami falan bekliyolar heralde.ama agliyodu yalvariyodu o benimde cocugum bosanmak istemiyorum falan diye.inan soktayim ben kucuk bi tartismayi buyutupte gelmedim sonucta buraya.vicdanlari nerde bu insanlarin bilmiyorum

Konunuzu okuyorum, aldatılmak ne kadar yaralar biliyorum.
Bir mesajınız vardı, ortada bırakılmış poşet gibi hissediyorum yazmıştınız sanırım. Demiştim ki kendi kendime, ben de böyle hissetmiştim, aynı kırıklar başka ruhlarda da var...
Ailesinin, eşinizin tutumundan nutkunuz tutuluyor değil mi, ne yapacağınızı şaşırıyorsunuz. Ben bir enkazın altında bırakılmıştım, kimse sesimi duymadı, hani depremlerde insanların haykırışları vardı, sesimi duyan yok mu diye... Aynen öyle işte... Kimse duymadı, hergeçen zamanda bir darbe daha geldi üstüne, kıpırdanmaya çalışsam enkazın parçaları daha çok yıkıldı üstüme...
En güvendiğimden yemiştim en büyük darbeyi...
Hikayemin sonumu, şimdi iyiyim, kendimle ve yavrumlayım... Beni o enkazda bırakan için üzülmeyi bıraktım sanırım.
Kendi başıma çıktım o enkazdan, yaralı bereli... Hiç o denli hırpalanmayı bilmiyordum. Yaralarımı da zaman iyileştiriyor... O enkazdan çıktığıma seviniyorum, ruhum ölmüştü ya da can çekişiyordu... Geçti, demeye korkuyorum inanır mısınız, korkuyorum aynı azaplardan. Temkinliyim o yüzden , umrumda değil gibi büyük laflar etmemeye çalışıyorum, kendimi tekrar enkazın içinde bulmamak için...

Zaman, alıştırıyor, geçiştiriyor bazı şeyleri... Yavrunuz can olacak size, o güldükçe herşey daha kolay olacak...
Biraz gayret, geçecek bunlar....
Yasadiklarimizdan tecrube edincez artik baska caremiz yok.ben ilahi adalete cok inanirim . Kimsenin yaptigi yanina kalmaz inan.evlat enkazdan mucize olarak kalmis sana en azindan.yinede halimize sükür.Allah im bizi onlarin acilariyla sinamasin.daha dogmadi tam anne gibi hissediyormuyum bilmiyorum ama on tane koca derdi ceksem biri onun acisi yoklugu gibi etkilemez simdiden.onlarda buyuduklerinde bizi kararlarimizla sorgulamaz ins . yasamis biri olarak paylastiginiz icin tsk ler

Yasadiklarimizdan tecrube edincez artik baska caremiz yok.ben ilahi adalete cok inanirim . Kimsenin yaptigi yanina kalmaz inan.evlat enkazdan mucize olarak kalmis sana en azindan.yinede halimize sükür.Allah im bizi onlarin acilariyla sinamasin.daha dogmadi tam anne gibi hissediyormuyum bilmiyorum ama on tane koca derdi ceksem biri onun acisi yoklugu gibi etkilemez simdiden.onlarda buyuduklerinde bizi kararlarimizla sorgulamaz ins . yasamis biri olarak paylastiginiz icin tsk ler
Amin...
Sorgulamayacağını düşünüyorum...
Ben günlerce acısız geçmeyen dakikalarla boğuştum ve sonra acının her hafiflediği anı kar saydım... Ve o anların uzaması için çabaladım. İşe yarıyor. Size güçlüsünüz demeyeceğim, ben nefret ettim bu kelimeden.beni hep güçlü bulduğu için mi değersiz olduğumdan mı bırakıldım o enkazda bilemem ama süper güçlü olmaya çalışmayın. Bir ışık var...
Size yazmak istemem, yaşadığınız acıyı iliklerimde hissetmem bir yana kendinizi hırpalamamanız içindi. Su akıyor, yolunu buluyor. Az yaralı da olsa çok yaralı da çıkacaksınız. İsterim ki benim yaptığım hatayı yapıp kendinizi hırpalamamanız.
Bilemem belki farklıdır ama uykuya dalmadan dahi beynimden kalbimden gelen sızılardan bıkmıştım.nefes alırken insan canının yandığını hisseder mi, hissedermiş. O boyuta gelmeyin inşallah...
Huzurlu olun hep... Hayat güzel, herşeye rağmen...

Back
X