• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok saglam aldatildim

Ve biliyor musun. Burada bir gün artık BOŞANDIMMMMMM. Yazmayı da çok istiyorum.

Umarım bir gün sizin için en hayırlısı olur ama ertelenen boşanmalar hiç gerçekleşmiyor. Çocuklar büyüsün, sonra okulları bitsin etkilenmesinler, sonra evlenirken ele güne mahçup olmasınlar derken bu böyle gidiyor. Annem şimdi de ben gidersem bu adam sizin başınıza kalacak. Zaten yaşladım bu saatten sonra böyle gider diyor. Onun da en büyük hayali boşandım diyebilmekti ama zaman zaman herkes engel oldu. Bir keresinde biz de dahil.

Evde kavga, gürültü, geçimsizlik varmıydı ki sadece evliliğin sizin için sürdüğünü hissettiniz?

Küçük yaşlarımızda hiç hissetmedik. O zamanlar cidden bilmezdik ama biz büyüdükçe annemin tahammülü de azaldı. Sonuçta ergenlikte ve biraz büyüyünce asilikler baş gösteriyor. Babamın yanında bazen biz de üzdük annemi, dinlemedik, başkaldırdık, e bunun için mi devam ettim ben bunca sene, bunun için mi katlandım oldu kadın da. Çocuklar büyüdükçe hem tahammül azalıyor hem de rol yapmak o kadar da kolay olmuyor. Bir de soyut şeylere inanırım ben. Bir evde mutsuzluk varsa bu bir şekil hissediliyor. Sadece görüntüde olan şeyler yetmiyor bazen.

Bu kadar caresiz oldugumu oda biliyordur aslinda zaten donmek zorundayim diye bakiyor ve bu beni delirtiyor . O yuzden ona bu firsati vermiycem . Gozumu karartabilcegimide bilsin isterim . babam rahat anlasilabilcek bir insan degil . Bu evde oyle super huzurlu biryer degil . Yasayamaz o orda diyodur o . Bunlar aklima geldiginde hayatimdan soguyorum . O msj atmiyoken aramiyoken bide ustune baliga gidiyoken asla arayamam ben

arayıp ne denir ki zaten

burda bi kız vardı evi terketti baktı kocası 1 hafta 2 hafta geçti aramıyo, kız aradı beni almaya gelmicek misin diye, adamda buna nasıl gittiysen gel dedi, kızda döndü geri, şu an o adama koz olarak kullanabileceği ne var

hem çocuk hem de imkan yetersizliği...

şimdi bu boşanma işi blöf mü o zaman, avukatla görüşmek falan
Tabiki blöf degil . Hala ikisi icinde zemin hazirliyorum karar veremiyorum cunku yanlis karar vermekten cok korkyorum . Bosandigim an eve cikmaliyim mesela bunuda hesaplamaya calisiyorum.

Umarım bir gün sizin için en hayırlısı olur ama ertelenen boşanmalar hiç gerçekleşmiyor. Çocuklar büyüsün, sonra okulları bitsin etkilenmesinler, sonra evlenirken ele güne mahçup olmasınlar derken bu böyle gidiyor. Annem şimdi de ben gidersem bu adam sizin başınıza kalacak. Zaten yaşladım bu saatten sonra böyle gider diyor. Onun da en büyük hayali boşandım diyebilmekti ama zaman zaman herkes engel oldu. Bir keresinde biz de dahil.
Küçük yaşlarımızda hiç hissetmedik. O zamanlar cidden bilmezdik ama biz büyüdükçe annemin tahammülü de azaldı. Sonuçta ergenlikte ve biraz büyüyünce asilikler baş gösteriyor. Babamın yanında bazen biz de üzdük annemi, dinlemedik, başkaldırdık, e bunun için mi devam ettim ben bunca sene, bunun için mi katlandım oldu kadın da. Çocuklar büyüdükçe hem tahammül azalıyor hem de rol yapmak o kadar da kolay olmuyor. Bir de soyut şeylere inanırım ben. Bir evde mutsuzluk varsa bu bir şekil hissediliyor. Sadece görüntüde olan şeyler yetmiyor bazen.
Allah'ı görmeyiz ama varlığını biliriz ve bir medet umar dua ederiz ya, sanırım çocuklar içinde bir aile sıcaklığını çok duymamak, ama anne ve babanın birlikte olup, o sıcaklığın bir gün geleceğini beklemesi, boşanmaktan daha iyidir belkide onlar için. Ama dediğim gibi kavga, gürültü bağrış çağrış olduğu vakit kesinlikle o çocukları perişan edip o evliliğin sürmesini istemek deli saçmasıdır, buna kimsenin hakkı yoktur. Herkesin dayanma gücü farklıdır, sınırı bellidir. Teşekkür ederim :)

Tabiki blöf degil . Hala ikisi icinde zemin hazirliyorum karar veremiyorum cunku yanlis karar vermekten cok korkyorum . Bosandigim an eve cikmaliyim mesela bunuda hesaplamaya calisiyorum.
Boşanmayı at kafandan, boşanma olayını düşünme şimdi. Boşanmak en kolayı, 5 dk lık iş, biliyorum. Önemli olan bu işin üstesinden farklı şekilde gelebilmek. Yapacağın şey şu. Onun seni özlemesini, itler gibi pişman olmasını sağlamak. Bunu düşün, bunda yoğunlaş. Her insan hata yapar, yanlış yapar. Pişman olur. Çocuk için bir şans ver.

Ben aynı çelişkilerle boğuşmuş bir kadın olarak kararımı verdim.
Mutsuz kadın+mutlu anne imkansız diye düşünüyorum. Boşanma muhakkak yaralar açacak yavrumda ama mutsuz kadın olarak ben de yara açardım kuzumda. Yavrum için her fedakarlığı yaparım ama gerçekçi bakmak lazım...
Pişman yerlerde sürünen bir adam benim karşımda da yoktu, bu kararımın doğruluğunun ispatı idi.
Herşeyin hayırlısı olsun hakkınızda, nasıl olması gerekiyorsa öyle oluyor, ayrılık var ise siz dönseniz de olur, birleşme var ise o da öyle...

Boşanmayı at kafandan, boşanma olayını düşünme şimdi. Boşanmak en kolayı, 5 dk lık iş, biliyorum. Önemli olan bu işin üstesinden farklı şekilde gelebilmek. Yapacağın şey şu. Onun seni özlemesini, itler gibi pişman olmasını sağlamak. Bunu düşün, bunda yoğunlaş. Her insan hata yapar, yanlış yapar. Pişman olur. Çocuk için bir şans ver.
inşallah dediğin gibi itler gibi pişman olur .

arasan sen evden git ben geleyim desen haa dicek baba evine sığamadı, şimdi sığamayan çocukla hiç sığamaz, tek çaresi bu evse neden yalvar yakar olayım ki dicek, ben öyle derim erkek olsam

Tamam ama daha bu adamda pişmanlığın p'si yok. Nasıl bu kadar emin oluyorsunuz pişman olup geleceğinden. İşte bazı kocalar da nasıl gittiysen öyle gel diye pişkin pişkin konuşabilenlerden. Adam ailesini yolluyor kendi gelmiyor, bu kadar olayın üzerine bir de balığa gidiyor. Pişman olacak bir ışık göremedim ben. Önce o ışığı görelim ikinci şans gazını öyle verelim bence.

Tamam ama daha bu adamda pişmanlığın p'si yok. Nasıl bu kadar emin oluyorsunuz pişman olup geleceğinden. İşte bazı kocalar da nasıl gittiysen öyle gel diye pişkin pişkin konuşabilenlerden. Adam ailesini yolluyor kendi gelmiyor, bu kadar olayın üzerine bir de balığa gidiyor. Pişman olacak bir ışık göremedim ben. Önce o ışığı görelim ikinci şans gazını öyle verelim bence.
Pişman olacağından eminim demedim ki. Sadece onun seni özlemesini ve itler gibi pişman olmasını sağla. Bunun üzerinde yoğunlaşalım dedim. Zaten adam pişman olmaz ve dönmezse ona yapacak bir şey yok. o zaman defolsun gitsin yani. Adam şuanda yaptığı şeyin farkında değil, ona ne olmuş ki eklediysem, bu kadar büyütülecek bir şeymiydi gibi geliyor. Genel erkek zihniyeti ve o nedenle inat yapıyor. Düşünüyorki eşim bana zaten dönecek. İşte bu fikri kafasından atmasını sağlayacak birşeylerin yapılması lazım. Onu diyorum ben.

Bu kadar caresiz oldugumu oda biliyordur aslinda zaten donmek zorundayim diye bakiyor ve bu beni delirtiyor . O yuzden ona bu firsati vermiycem . Gozumu karartabilcegimide bilsin isterim . babam rahat anlasilabilcek bir insan degil . Bu evde oyle super huzurlu biryer degil . Yasayamaz o orda diyodur o . Bunlar aklima geldiginde hayatimdan soguyorum . O msj atmiyoken aramiyoken bide ustune baliga gidiyoken asla arayamam ben
AdAm_OLaCaK_KIZ AdAm_OLaCaK_KIZ bak burda yazmış zaten .

Once hirsiz girmisti v.s sacmaladi sonra benden gizli girmene gerek yok ben ne istiyosan getiririm agizlari yapti . Ben soktayim sok sok . Aradim ben . Kardesime babama bilenmis hakli gibi.babasi saglam doldurmus.o adami neden getiriyosun muhabbeto yapiyo bana.inanin toparlayamiyorum bile soktayim .

Back
X