çok sakarım:(

_bayby face_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
279
263
18
34
kızlar bu da dert mi demeyin bazen o kadar sakar oluyorum ki kendime inanamıyorum mutfağa girip yemek yapayım diyorum elimden bi şeyler düşüyor ortalık darma duman oluyor bazen de duvara çarpıyorum bazen ayağım kayıyor kendi evimde düşüp sakatlanıcağım ya

Bazen bendede oluyor :) Mesela geçenlerde akvaryumumuzu vardı fanus içinde balık yoktu ama suyu taşı kumu vardı onu aldım salona götürürken sen elimden kay . Cuuppp yere tuz buz oldu . Oturdum ağladım

Bazen bendede oluyor :) Mesela geçenlerde akvaryumumuzu vardı fanus içinde balık yoktu ama suyu taşı kumu vardı onu aldım salona götürürken sen elimden kay . Cuuppp yere tuz buz oldu . Oturdum ağladım
ayyy aynı ben ne hallere düşüyorum

acele etme

ben şimdi bir şey dökerim vs diye düşünme

kafan meşgul olmasın

bir de sinirli olma

bu esnalarda çok kırılır zira

bir de mesela bizde, eşim tabak çanak yeri değiştirdi ise kırarım bir şeyler

zira tek elim kirli iken kendi koyduğum yerden alabileceğim tabağın üstüne bir şey koyar onu alırken de kırılır mesela

bu tip şeylere de dikkat et

bir de kırılırsa kırılsın dökülürse dökülsün senden kıymetli mi

elini kolunu kesme yeter

banada sakar insanlar şirin ve komik geliyo hele bide mahçup olnca

bir sakar da benim saymakla bitiremem sakarlıklarımı..

Tek seferde iki borcam üç tabak kırarak sakarlık bayrağını taşıdığımı düşünüyorum

Üzülme buda neyki benim arkadaşım havaya takılıp düşer eline cam bisey vermemeye çalışırız çok kez kapı kollarını bile nasıl becerdigini anlayamadığımız halde kirmisligi vardır :) ooo anlatsam roman olur ama o mutlu işte bizde seviyoruz onu napalim bazı insanlar böyle işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…