- 15 Aralık 2006
- 363
- 465
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok kötüsünüz ben gaz cıkarmam![]()
Bence adamlar hala gülüyolardır![]()
Trol değil bu kendini tanı konuşmasıydı. Benden hiç beklemezdimTrollenmiş olmayasınız ya, çok saçma bir durum ve çocukça.
Kendini tanı konuşması mıTrol değil bu kendini tanı konuşmasıydı. Benden hiç beklemezdim![]()
Adamlari bilmemde ben hala guluyorum ozellikle yapilan yorumlara. Uzun suredir hic bukadar gulmemistim:)))Bence adamlar hala gülüyolardır![]()
Ya adam sana o soruyu sorunca ne dedin ne olur söyle meraktan çatlayacam lütfenÇok kötüsünüz ben gaz cıkarmam![]()
Ve adam bunu biliyoBu totosu olanlar için mimkin değil![]()
Trol değil bu kendini tanı konuşmasıydı. Benden hiç beklemezdim![]()
Kendini tanı konuşması mı![]()
Kaç kere ..ıçarsın
Hangi küfürleri edersin
Ah bana denk gelseydi ne güzel trollerdim ben onu![]()
İşte sorular uzmanına gelmiyor ki
Ve adam bunu biliyo![]()
İşte sorular uzmanına gelmiyor ki![]()
Ay tobe tobe. Bune bicim sorular boyle.
Hiç sormayın kardeşler ağlancak halime bende gülüyorumAdamlari bilmemde ben hala guluyorum ozellikle yapilan yorumlara. Uzun suredir hic bukadar gulmemistim:)))
Üf ya tuvalette dedimYa adam sana o soruyu sorunca ne dedin ne olur söyle meraktan çatlayacam lütfen![]()

Hazır cevapTüm insanlık biliyor
Ya gözünüzü seveyim cevaplamadım deyin ya, en azından "Öyle kal geldi, kekeledim" filan deyin nolur![]()
Ne uzmanı? Neyin uzmanı?
Ay gece gece ne güldüm ya.
O neymiş yaa ilk defa kendini tanı konuşması diye bi mülakat şekli gördümTrol değil bu kendini tanı konuşmasıydı. Benden hiç beklemezdim![]()
Of bu da çok iyimişGaz cikarirmisiniz sorusuna ben olsam "hic durmuyorki" diye cevap verirdim ve o and a birtane patlativerirdim:))
Sen çok yaşa yaHiç sormayın kardeşler ağlancak halime bende gülüyorum
Üf ya tuvalette dedim![]()
Gaz cikarirmisiniz sorusuna ben olsam "hic durmuyorki" diye cevap verirdim ve o and a birtane patlativerirdim:))
AhahahahahhhGaz cikarirmisiniz sorusuna ben olsam "hic durmuyorki" diye cevap verirdim ve o and a birtane patlativerirdim:))