Çok samimi arkadaş, adeta ilişkide 3. Kişi

Aynı 6 kişilik grup sizin arkadaşınız olsaydı erkek arkadaşınız o grubun içine sonradan gelseydi ve size yapılan bu şeyler ona bir erkek tarafından yapılsaydı erkek arkadaşınızın tavrı nasıl olurdu acaba ? Erkek arkadaşınız görmüyor mu olanları anlamıyor mu ? Hala sizi aynı ortama sokabiliyor

Anlamıyor çünkü kız bunları o yokken veya o duyamayacakken yapıyor. Ben de gidip anlatmadım erkek arkadaşıma sana öyle gelmiştir yanlış anlamışsındır vs demesin diye. Çünkü kesin öyle der

Çok sabırlıymışsın beautiful
Ben çoktaaannn o kızı gömmüştüm
Seni de anlıyorum erkek arkadasının gözünde ergen kız çocuğu gibi kıskanç kız triplerine girmek istemiyosun
Zaten kıskançlık da değil bu durum, kızın haddini bilmemesi
Hatta erkek arkadasına rahatsızlığından bahsetsen belki de sana saçmalama bebeğim ya sen yanlış anlıyosun sana öyle gelmiştir gibi cümleler kuracak
Üzgünüm ama burda iş sevgilinde bitiyo
Kızda bir ego sezdim eğer tahminimde ki gibiyse erkek arkadasın ona yerini bildirmediği sürece canın sıkılacak sanki bu ilişkide

Ama aynı şey erkek arkadaşınız başına gelse isterse beşikten dost olun arkadaşlarınızla arkadaşlığınız bitmişti haksız mıyım ? İyi sabrediyorsunuz gerçekten ben kabul edemezdim ayrıca kıskanırdım doğal olarak inşallah çözüme ulaşırsınız. Bir de erkek arkadaşınızın koşulsuz şartsız size inanmasını beklerdim siz anlatacaksınız da sizi yalancı mı çıkaracak. Siz bence söyleyin belki farkına varır daha dikkatli olur. Şu fotoğraf beğenme konusunu da söyleyin kanıt olarak

Yahu erkek arkadaşı niye korumak adına konuşsun konu sahibi kendini gayet güzel ifade etmiş.
Sürekli birileri mi bizi korusun biz kadınların dili yok mu?

Yahu erkek arkadaşı niye korumak adına konuşsun konu sahibi kendini gayet güzel ifade etmiş.
Sürekli birileri mi bizi korusun biz kadınların dili yok mu?
Erkek arkadaşı duymamış ama duysaydı, kıza şaka yollu da olsa bir laf söylemesini beklerdim ben, sus pus duracağına, arkadaşı bana laf sokarken. Bizim ağzımız dilimiz yok diye değil, kaldı ki ben avukatım kendimi de savunurum çok iyi ama erkek arkadaşımın arkamda olması farklı ve güzel bir şey.

Konu sahibi erkek arkadaşınıza şikayet etmek yerine cüzdan meselesini çıtlatın derim

Sizin aranızdaki konuya hele ki para konusuna üçüncü birinin konuşması büyük saygısızlık..

Hani şikayet eder gibi değil de
İkiniz yemek yedikten sonra o hesabı öderken
Arkadaş ortamında yemek yediğimizde bi dahakine ikimzin hesabını ben ödeyim
X lafını ediyor sen ödüyorsun diye gülün konuyu kapatın sorarsa
Bozulmamış kafaya takmamış gibi cevap verin 'ay yok sen hesabı ödemeye gittiğinde söylemişti bi kere hatta sonrasında herkes kendi hedabını ödesin demişti ya'dersin konuyu kapatırsın hatta dalgaya alıp gülersin ay çok komik falan gibisine

Hiç uzatma diğer konulara asla girme
Bu sevgilinizin kafasını karıştırmaya yeter bence

İşte göstermemiz gereken performans bu Aynen böyle devam bence, zamanla o da zaten birini bulur normalleşir. Hiiiç kendini sıkma.

Erkek arkadaşınız zaten yanınızda. Karşı tarafa sizi savunarak abartmasina gerek yo bana göre. .
Bir de ben erkeklere o tarz savunmaları ve konuşmaları yakıştıramıyorum.

Erkek arkadaşınız zaten yanınızda. Karşı tarafa sizi savunarak abartmasina gerek yo bana göre. .
Bir de ben erkeklere o tarz savunmaları ve konuşmaları yakıştıramıyorum.
Yok zaten kavga etsin demiyorum tabi ki asla. Mesela, senin cüzdanını görecek miyiz hiç dendiğinde, onun cüzdanı benim tarzı şaka ile karışık bir şey söyleyebilir :))

Haklısın, bu iş yaş

Eşimle ilk tanıstığımda yanında ekürisi vardı.. Eşantiyonuna razı geldim önceleri.. Aralarına girmedim hiç.. Zamanla benim varlığımı kabul ettiler.. Hiçbir tepkisine karsılık vermedim..Kötü niyet varsa daha çok kudurur zaten.. Tepkileri daha çok aşırılaşır.. Siz hiçbirşey yokmuş gibi devam edin yolunuza.. Başka türlüsü savaş açmanında kendinizi anlatmaya calısmanın da gereği yok zaten.. Sevgili kişisi için de normal gelecektir.. Farketmezler genelde..

Şu izmire gitme meselesini çıtlattım benim hiç öyle bi şeyden haberim yok valla dedi güldü falan. Sizin dediğiniz gibi bu cüzdan meselesini de çıtlatayım. Sübliminal mesajlar vereyim

ay ne kadar sabırlısınız ya ! Bırakın buluşmayı, anında bıçak gibi keserdim görüşmeyi , erkek arkadaşımı da görüştürmezdim

Burcunu merak ettim şuan :) ben o masayı ateşe veririm. İzmire gideriz seni bekleyemeyiz ne ya? Sen kimsin pardon, daha düne kadar 5 erkeğe hesabını kitlerken hiç mi cüzdanın varlığından haberin yoktu? Ay yok böyle ilişki yaşayamazdım ben, nasıl kıskanmaya meyillilik bu hatun kişi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…