- 31 Temmuz 2017
- 1.443
- 1.502
- 63
- 34
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Hislser yaniltmaz fakat içki karışık kız erkek vs eğlence buralardan bulunan ne Arkadaş nede erkeklerinden koca olmaz diye düşünüyorum....[/QUOTE
Ne alaka ya nasıl saçma bi genelleme bu
Biz burda kv görümceye tahammül edemiyoruz bu nedir ? Söyle erkek arkadaşına uzak tutsun ayrıca sen sevgilisin o arkadaşı illa bu kadar niye kıyaslıyor benimkinede abla dediği bir kadın ben onu böyle sakallı beğeniyorum demişti bende film kopmuştuErkek arkadaşımın çok samimi olduğu bi arkadaş grubu var 6 kişilik. Hepsiyle en az 12-13 yıldır arkadaşlar. İçlerinde en çok bir kızla yakın ve bu kız da zaten gruptaki tek kız. Kızı ben de seviyordum iyi bi kız ama erkek arkadaşımı benden kıskandığını hissetmeye başladım sanki benle paylaşmak istemiyor beni yok sayıyor gibi.
Bunlar grup halinde buluşurken kıza hiç hesap ödetmiyorlarmış kızın hesabını da kendi aralarında bölüşüyorlarmış. Mesela bu kız, erkek arkadaşım ve ben üç kişi olarak buluştuğumuzda yine erkek arkadaşım benim hesabımı öderken kızınkini de ödeyiveriyor. Ama erkek arkadaşım şu sıra para biriktirmeye çalıştığı için bayağı bir kemer sıkma politikası izliyor. Geçen cuma yine üçümüz buluştuk onlar bayağı içki içtiler ben de sadece bi portakal suyu içtim. Erkek arkadaşım sadece kendi içtiklerini ve benim portakal suyumu ödedi kız da kendi hesabını ödedi ama ciddi anlamda suratı düştü arabada hiç konuşmadı vs. Sonra geçen cumartesi de benle birlikte 6 kişi olacak şekilde buluştuk hesabı istedikten sonra kız “hesabı 6ya bölelim herkes kendisininkini ödesin” dedi erkek arkadaşım da kendi payına düşenle benimkini ödedi. Kız da bunun üzerine bana şaka(!) yollu “acaba senin cüzdanını hiç görebilecek miyiz ya” dedi. Ben de “senin cüzdanını da hayatımda ilk kez görüyorum zaten sana bi ara kahve ısmarlayayım bi ara o esnada görürsün” dedim kız da tamam sözün olsun vs. Dedi.
Dün yine aynı ekiple buluştuk. Bir mekandan başka bir yere geçecektik yağmur yağıyordu, erkek arkadaşımla diğer arkadaşı arabaları otoparktan almaya gittiler biz de mekanın önünde bekliyoruz. Diğerleri kendi aralarında konuşuyordu biz de kızla yüksek lisanstan falan bahsediyorduk ben olduğum şehirde yüksek lisans yapmayı düşündüğümü söyledim o da “ooo biz x’le(erkek arkadaşım) izmire gideriz o zaman o kadar bekleyemeyiz” dedi(erkek arkadaşımın izmire özel bir ilgisi var da gitmesi gibi bi ihtimal yok adam zaten asker şırnaktan bu tarafa gelebilirse şükretsin). Ben de gülerek “sen kendini çok kaptırma istersen o iş biraz yaş gibi” dedim. O da yok ya niye yaş olsun falan bi şeyler geveledi ağzında o sıra diğer çocuklar bize bi şey dedi vs konu dağıldı.
Bunun yanısıra kız habire erkek arkadaşımla olan anılarını anlatıyor. Habire “biz x’le şurdayken, x’le şöyle yapmıştık, hatırlıyo musun x şuraya birlikte gitmiştik” diyor ama asla gruptaki başka kişilerle ilgili böyle şeyler anlatmıyor. Veya mesela bir plan atıyor ortaya, erkek arkadaşım o tarihte beautiful gelemez okulu var diyor ama kız erkek arkadaşımı duymamış gibi o planda ısrar ediyor. Veya herhangi bir şey için hep erkek arkadaşımı arıyor, onun olmadığı buluşmalarda falan hep erkek arkadaşımı arayıp soruyor napıyosunuz diye. Yine veya hep erkek arkadaşımı arıyor haftasonu ne yapacağız diye sonra erkek arkadaşım diğerlerini arayıp soruyor.
Ayyyyrıcaaa ennn önemlisiiiierkek arkadaşımın tek başına olduğu fotoğrafları beğeniyor, birlikte olduklarımızı beğenmiyor, benim fotoğraflarımı zaten assssla ama asssla beğenmiyor
Gereksiz bi kıskançlık mı yapıyorum sizce çünkü kıskanmaya gayet meyilliyim. Yoksa sizce haklı mıyım aydınlatınız beni güzel kadınlar
Tişikirlirrr tişikirlir :)Gayet de yerinde kıskançlık.. Yerinde olduğunu siz de biliyorsunuz.. Bu arada avatar çok güzel.. :)
Of gerçekten beyinleri o kadar kıvrımsız ki böyle şeyleri asla anlayamıyorlarFotoğraf beğenme olayının aynısı başıma geldi
Eşimin üniversiteden bir kız arkadaşı vardı ama öyle aşırı bir samimiyetleri de yok
Üniversite döneminde tamam hep birlikte gezmiş eglenmisler ama sonrasında öyle sürekli görüşme durumları olmamış
Biz eşimle o zamanlar sevgiliyiz
Kız eşimin tek fotoğraflarını beğeniyor yorum yapıyor
Ama ikimizin fotoğraflarını beğenmiyor
Mesela eşim sevgili olduğumuzu herkes görsün diye ilk kez ikimizin fotoğrafını paylastiginda herkes hayırlı olsun vs yorumlar yazdılar
Bu kız ne beğeni ne yorum
Ne de özelden mesaj
Ben de eşime dedim bu kızın sana saygısı olsa senin kararlarına da saygısı olur ve sana gerçekten değer verse senin adına sevinir mutlu olduğun için
Ben kızı eşimin listesinden sildim eşime sormadan -bu yaptığım çok yanlış kabul ediyorum-
Bunun üstüne kız eşime mesaj yazmış beni silmissin hayırdır diye
Benim saf sevgilim de -biliyorsun x çok kıskanç o silmiş- yazmış
Kız da bunun üstüne -tahmjn etmiştim zaten, aramıza böyle saçma şeylerin girmesini istemem- yazmış ve tekrar arkadaşlık isteği göndermiş
Benim saf aşkım da hemen kabul etmiş
Tabi bendeki delirmeyi tahmin edersiniz
Kızın aramıza saçma şeyler girmesin dedigi saçma şey de ben oluyorum
Erkekler bizim gibi göremiyor olayları
Eşim beni çok sonradan anladı da hak verdi
Ya geçmişte salça olmuş mu bilmiyorum ama sevgilimle ikisi iş gereği ücra bi yere birlikte gitmişler o anılar da orda birikmiş ama alakalı alakasız her yerde anlatıyorkıza uyuz oldum
ben mutlu olamadım bu kızda olamasın mantığıyla sizi yermeye çalışıyor sanki ama sürekli sevgilinle biryere gittiğini anlatması bu düşünceden çok sizi ayırma çabası gibi geldi birde teke tek nasıl gitmişler kız demek ki önceden salça oldu sen yokken yeniden deneyecek gibi adamın gözünü açmadan kıza ayar çek derim
Ben sevgilimden hoşlandığını düşünmüyorum zaten bence gruptaki tek kızken şu an benim olmamdan haz duymuyor. Ve bence bana söylediği şeyler de ayıp şeyler bana batmasından kaynaklandığını sanmıyorum. Hele o cüzdan konusunun iyiniyetli olmadığı apaçık ortada. Arkadaşlık ilişkisinin bozulmasını istemiyorsa arkadaşının hayatında olan insana saygılı davranabilir diye düşünüyorum.12 13 yıllık arkadaşlık sevgilini beğenseydi muhtemelen şimdi sen olmazdın belli ki yakın arkadaş ve her dediği sana batıyor üzüluyorum sevgilisi olunca böyle güzel arkadaşlıkların bozulmasına
Sevgilim demeyeyim veya şu x olsun şu y olsun demek istemediğim için öyle yazdımnormalde kaç yıllık arkadaşlar kız da biraz kıskanmış olabilir normal siz gereksiz kıskançlıklar yapmayın diye coşmam lazımdı ama öyle tatlı ve komik bir üslubunuz var ki yazamıyorum bunlarıokurken gülümseyerek okudum :)
konudan aklımda kalan tek şey her cümlenin sonunda ve başında yazan erkek arkadaşım vurgusu oldu,Allah bağışlasın :)
Sevgilim demeyeyim veya şu x olsun şu y olsun demek istemediğim için öyle yazdımsonra x’ler y’ler birbirine karışıyor
Ya normalde bu kız böyle davranmaya başlamadan önce bazen arkadaşlarıyla buluşmaya gittiğinde ben yorgunum gelmeyeyim falan diyordum ama şimdi gitmesem içim rahat etmiyo kız yine saçma sapan bi şeyler diyecek mi yapacak mı diye.. zaten o geçen haftaki üçlü buluşmada da kız aradı erkek arkadaşımı buluşalım diye diğerlerinin de işi vardı hep bi tek bu ikisi kaldılar boş tabi ki derhal plana dahil oldumYa ben bu kıza si nir ol dum.Kendisi cinnet geçiren kız arkadaş tarafından şişlenme potansiyelinde biri. Ama ben olsam asla erkek arkadaşıma belli etmez, onunla görüşme, o kötü niyetli, bana böyle böyle yapıyor vs. diye ömrünü yemezdim. Bu sefer o sinsi "Ay ben ne yaptım/ne dedim" pozlarında gözyaşlarına boğulacak siz kötü niyetli pozisyonuna düşeceksiniz. Hiç bozuntuya vermeyin ama hep yanlarında olmaya çalışın bence.
Ay çok sinirlendim.
Bu kız tehlikeli dikkat et ! Senden avantajlı çünkü yakın arkadaş maskesi var .Lafını sakın esirgeme ama erkek arkadaşının yanında olmasın ve x bunu dedi x şunu dedi diye soylenme çok fazla .Aba altından sopa göster bence ...Erkek arkadaşımın çok samimi olduğu bi arkadaş grubu var 6 kişilik. Hepsiyle en az 12-13 yıldır arkadaşlar. İçlerinde en çok bir kızla yakın ve bu kız da zaten gruptaki tek kız. Kızı ben de seviyordum iyi bi kız ama erkek arkadaşımı benden kıskandığını hissetmeye başladım sanki benle paylaşmak istemiyor beni yok sayıyor gibi.
Bunlar grup halinde buluşurken kıza hiç hesap ödetmiyorlarmış kızın hesabını da kendi aralarında bölüşüyorlarmış. Mesela bu kız, erkek arkadaşım ve ben üç kişi olarak buluştuğumuzda yine erkek arkadaşım benim hesabımı öderken kızınkini de ödeyiveriyor. Ama erkek arkadaşım şu sıra para biriktirmeye çalıştığı için bayağı bir kemer sıkma politikası izliyor. Geçen cuma yine üçümüz buluştuk onlar bayağı içki içtiler ben de sadece bi portakal suyu içtim. Erkek arkadaşım sadece kendi içtiklerini ve benim portakal suyumu ödedi kız da kendi hesabını ödedi ama ciddi anlamda suratı düştü arabada hiç konuşmadı vs. Sonra geçen cumartesi de benle birlikte 6 kişi olacak şekilde buluştuk hesabı istedikten sonra kız “hesabı 6ya bölelim herkes kendisininkini ödesin” dedi erkek arkadaşım da kendi payına düşenle benimkini ödedi. Kız da bunun üzerine bana şaka(!) yollu “acaba senin cüzdanını hiç görebilecek miyiz ya” dedi. Ben de “senin cüzdanını da hayatımda ilk kez görüyorum zaten sana bi ara kahve ısmarlayayım bi ara o esnada görürsün” dedim kız da tamam sözün olsun vs. Dedi.
Dün yine aynı ekiple buluştuk. Bir mekandan başka bir yere geçecektik yağmur yağıyordu, erkek arkadaşımla diğer arkadaşı arabaları otoparktan almaya gittiler biz de mekanın önünde bekliyoruz. Diğerleri kendi aralarında konuşuyordu biz de kızla yüksek lisanstan falan bahsediyorduk ben olduğum şehirde yüksek lisans yapmayı düşündüğümü söyledim o da “ooo biz x’le(erkek arkadaşım) izmire gideriz o zaman o kadar bekleyemeyiz” dedi(erkek arkadaşımın izmire özel bir ilgisi var da gitmesi gibi bi ihtimal yok adam zaten asker şırnaktan bu tarafa gelebilirse şükretsin). Ben de gülerek “sen kendini çok kaptırma istersen o iş biraz yaş gibi” dedim. O da yok ya niye yaş olsun falan bi şeyler geveledi ağzında o sıra diğer çocuklar bize bi şey dedi vs konu dağıldı.
Bunun yanısıra kız habire erkek arkadaşımla olan anılarını anlatıyor. Habire “biz x’le şurdayken, x’le şöyle yapmıştık, hatırlıyo musun x şuraya birlikte gitmiştik” diyor ama asla gruptaki başka kişilerle ilgili böyle şeyler anlatmıyor. Veya mesela bir plan atıyor ortaya, erkek arkadaşım o tarihte beautiful gelemez okulu var diyor ama kız erkek arkadaşımı duymamış gibi o planda ısrar ediyor. Veya herhangi bir şey için hep erkek arkadaşımı arıyor, onun olmadığı buluşmalarda falan hep erkek arkadaşımı arayıp soruyor napıyosunuz diye. Yine veya hep erkek arkadaşımı arıyor haftasonu ne yapacağız diye sonra erkek arkadaşım diğerlerini arayıp soruyor.
Ayyyyrıcaaa ennn önemlisiiiierkek arkadaşımın tek başına olduğu fotoğrafları beğeniyor, birlikte olduklarımızı beğenmiyor, benim fotoğraflarımı zaten assssla ama asssla beğenmiyor
Gereksiz bi kıskançlık mı yapıyorum sizce çünkü kıskanmaya gayet meyilliyim. Yoksa sizce haklı mıyım aydınlatınız beni güzel kadınlar
Ya valla ben de anlamadım yani herhalde yiğitliklerine leke sürdürmemek için ödüyorlardı hep. Alışmış kudurmuştan beterdir işte bi kere ödemedi diye düşman kesildi kızHayır da niye herkes bu kızın hesabını ödemiş ki yıllardır ben ona takildim nasıl beleşçi bir insan bu ??
Hayır sevgilinin bile bir yere kadar hesabı ödenir hayırdır yani bu kız ne ayak??
Ayrıca sen niye kahve ısmarlamıyorsun zıkkım icsin pis belesci.
Deseydin ben burafa birinin sevgilisi sıfatıyla oturuyorum ilişkimizin dinamiği böyle yeri gelir ben öderim yeri gelir o öder 3.kişilere de bir şey yemek düşer diye.
O ne sıfatla millete hesap odetiyor peki??
Yoo arada bahşiş için bozuk para veriyorumKonudan tamamen bağımsız olarak meraktan soruyorum. Getçekten sizin cüzdanınızı hiç görmüyorlar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?