çok sancım var.yardım ltfff

xemrevin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2009
144
0
116
39
Edirne
slm arakadaşlar.12 gün önce transferim yapıldı.3 tane dondurulmuş transfer edildi.c.tesi test yapacam.ama bugün inanılmaz adet sancım var.arakadaşlar yardım edin aynı durumu yaşayan,aynı durumu yaşayıpta sonucu pazitif olan varmı?dondurulmuş olduğu için 14. günde test yapılıyormuş.offffffffff beklemekten cok sıkıldım........

az kalmis canım benim biraz daha sabret kendini rahatlatacak seyler yapmaya calis. insallah olumlu olur insallaah

Merhaba.... Benımde bu gun 11.gunum. Kısmetse bende yarın test yapıcam.. Dun 10.gunumdu benımde baya bır sancım oldu. Cok korktum adet oluyorum dıye ama bu gun bıŞeyım yok gıbı sadece belım ve goguslerım aĞrıyor... Allah senınde yardımcın olsun. Beklemek gercekten zor. Dılerım kalan 2 gununu sorunsuz gecırırsın ve c.tesı guzel haberı alırsın ınŞallah... Onca emek onca Çaba ve onca umutlu bekleyıŞın ardından pozıtıf sonucunu duymaya o kadar cok ıhtıyacımız varkı. ınŞallah allah dualarımızı kabul eder sende bende pozıtıf sonucu alırız ........

Allahim yolunu acik etsin canim....benimde zamaninda cok adet sancim vardi...meger hamileymisim...insallah seninde güzel haberini aliriz...üzme tatli canini

yazıcam mutlakaaaa... ama inşallah HAMİLEYİMMMM diye yazarımm:Saruboceq:

sonuç bekleyen arkadaslarim.rabbim yüzünüzü güldürsün insallah.insallah burdan hamileyim diye güzel haberleriniz duyariz.

Adet zamanınsa eğer sancı olması normal diye biliyorum. Olumlu düşün aman hastamı olacağım deme beynine o komutu verme. Adet tarihinse bu günler ağrın olması doğal bu hamile olmadığının bir göstergesi değil.... Cumartesi :CüvCüv: haberlerini bekliyoruz... Kendini de bizi de üzme tamam mı canım opuyorumnanaktan

adet tarihimden 1 gün geçti.her an olacakmışım gibi sancılanıyorum.
aslında beni umutsuzlaştıranda 7.gün test yaptım negatif çıktı.çok üzüldüm.o be ni çok karamsarlaştırdı.

merhaba canım.inşallah hayırlı haberler alırsın.ağrı olması normal eğer kanaman yoksa korkma hatta sevin ağrı olması yerleşiyor anlamına geliyormuş dr.söylediğine göre.bende 2 kez dondurulmuşlarla denedim.ama benim dr.12.gün istemişti kan testimi.neden 14.güne bekletiyor anlamadım.senin yerinde olsam 12 gün olmuşsa test yaptırırdım bence varsa çıkar testte.hakkında hayırlısı olsun.

Arkadaşım benden de 13. günde istemişlerdi testi ,(biliyorsun ben dond. hamile kaldım ), ben dayanamadım 10. günde yaptım ve çıktı...

Canım benımde cok sancım olmustu transferın bır kac gun sonrası ama gebelıgım olmadı sadece kımyasal gebelık olustu canım senınkı ınsallah gebelıktır.Ama ben coook sancı cektım bana buskopan ıgne ıle makatttan agrı kesıcı fıtıl verdıler.Sen yınede merkezını bılgılendır.Hayırlısı olsun canım yaa :1hugpuyorumnanaktan

canım dondurulmuşlarla 7. günde çıkması imkansızz.......

ben de son denememde adet olucam sanmıştım çok sancım vardı.Yine olmadı dedim....Ama hamileymişim.....

umudunu yitirme........

canım hayırlı olsun ilk başta inşallah tutunmuşturlarda sana ondan ağrı oluyordu sen cumartesi test sonucunu öğreniceksin bende yumurtalarımı toplatıcam kısmetse birimizinki bitiyor birimizinki başlıyor hakkımız da hayırlısı olsun umarım cumartesi hastaneden geldiğimde müjdeli haberini duyarım

arkadaşlar doktorum 14.gün istedi.bende 7.gün negatif çıkınca bi daha baktırmadım.zaten şimdi işteyim bu günde kaldı yani.yarın 14.günde yaptırcam.sanki olumsuz çıkacağına inandırmaya başlamış gibiyim.

KIZLAR YA,
moralim çok bozuk.transfer günü 4 arakdaş merkezde birlikteydik.transferimiz arka arkaya yapıldı aynı anda merkezden ayrıldık.dün akşam üzeri 2 arkadaşın sonucunu negatif olduğu haberini aldım.inanılmaz üzüldüm.dayanamayıp ağladım.geriye kalan azıcık umudumuda yitirdim.ne durumda olduklarını tahmin edebiliyorum.Allah sabır versin diyorum.çok üzgünüm çokkkkkkkkkkkkkkk

Merhaba canım,
Umarım hayırlı sonuç alırsın.Bişey merak ediyorum testi 14.gün yapınca normal adetinden kaç gün geçmiş oluyor.Benim test tarihim tam adet günüme denk geliyor.Herkesin öle mi acaba?

slm helpful19
14.günü benim adetimden 3 gün geçmiş oluyor.
----yok yok arkadaşlar be sefer kesin kendimi inandırdım adet olcammmmmm-----:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…