slm arakadaşlar.12 gün önce transferim yapıldı.3 tane dondurulmuş transfer edildi.c.tesi test yapacam.ama bugün inanılmaz adet sancım var.arakadaşlar yardım edin aynı durumu yaşayan,aynı durumu yaşayıpta sonucu pazitif olan varmı?dondurulmuş olduğu için 14. günde test yapılıyormuş.offffffffff beklemekten cok sıkıldım........
slm arakadaşlar.12 gün önce transferim yapıldı.3 tane dondurulmuş transfer edildi.c.tesi test yapacam.ama bugün inanılmaz adet sancım var.arakadaşlar yardım edin aynı durumu yaşayan,aynı durumu yaşayıpta sonucu pazitif olan varmı?dondurulmuş olduğu için 14. günde test yapılıyormuş.offffffffff beklemekten cok sıkıldım........
arkadaşlar doktorum 14.gün istedi.bende 7.gün negatif çıkınca bi daha baktırmadım.zaten şimdi işteyim bu günde kaldı yani.yarın 14.günde yaptırcam.sanki olumsuz çıkacağına inandırmaya başlamış gibiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?